tremuraturi in tot corpu
Buna am tremuraturi in tot corpul am fost la medic si mi-a dat vitamine dar tot degeaba am tiuit in urechi, ma doare capul, am stari de panica sunt foarte stresata am fost si la medic homeopat tot vitamine mi-a dat, acum merg la biorezonanta fac tratament cu NONI SI RHODIOLIN de 3 saptamani dar nu se vad mari inbunatatiri, ce sa mai iau ca din decembrie ma simt asa ajutatima.
1 comentarii
Vitaminele sintetice sunt toate nefolositoare si chiar daunatoare.
Homeopatie este cel mai eficienta din tot ce ati facut dar remediul nu functioneaza vindecator numai cand se potriveste simptomelor sau mai degraba pacientului.
Multi medici homeopati firn Romania nu fac homeopatie adecvata sau nu acorda destul timp analizarii cazului si nu este de mirare ca medicul homeopat nu v-a putut ajuta inca. In plus pe langa luarea de remedii homeopat mai trebuie stiute si aplicare multe de pacient.
Scrieti-mi un email.
Homeopatie este cel mai eficienta din tot ce ati facut dar remediul nu functioneaza vindecator numai cand se potriveste simptomelor sau mai degraba pacientului.
Multi medici homeopati firn Romania nu fac homeopatie adecvata sau nu acorda destul timp analizarii cazului si nu este de mirare ca medicul homeopat nu v-a putut ajuta inca. In plus pe langa luarea de remedii homeopat mai trebuie stiute si aplicare multe de pacient.
Scrieti-mi un email.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 5Durere articulatie picior stang
- 2Epilepsie focala
- 1AVC hemoragic 60 % suprafata creierului
- 1Mâna stingă amortita tot timpul
- 2Probleme de memorie si de concentrare atentie scazuta
- 1Probleme de atentie si concentrare
- 2Ajutor! Pot lua Rabie?
- 2Nevralgie de trigemen.
- 5Interpretare RMN craniu nativ
- 2Tulburare memorie, concentrare, pulsații, "musculițe" în ochi, dureri cap, apăsare pe ochi