Tulburare psihotica

31-03-2020
kinder08
Nu este medic/terapeut
kinder08
Buna ziua!
In urma cu 3 luni am fost diagnosticata cu tulburare psihotica acuta tranzitorie pentru ca am spus la internare ceva ce nu trebuia sa spun...am zis ca Dumnezeu S-a suparat pe mine ca am facut pacate. Alte semne au fost anxietatea si o usoara depresie plus insomnie. Am luat tratament cu olanzapina, apoi cu aripiprazol si acum cu risperidona. Nu m-am simtit deloc mai bine, ce sa fac? Gandurile mele predominante sunt ca nu ma fac bine si ca a fost o greseala ca am ajuns pe mana psihiatrului. Ma simteam mai bine inainte...cu mult...nu aveam creierul blocat pe anumite ganduri...acum nu stiu ce sa mai fac...nu am auzit voci, nu cred ca am delirat...desi ei m-au incadrat la delir mistic. De cand iau tratament uit si nu ma pot concentra, nu am rabdare si sunt agitata...ce sa fac?
5 comentarii
0
31-03-2020, ora 12:15
Psiholog Chițimuș Cristina
Psihologie, Iași
Psiholog Chițimuș Cristina
Bună ziua,

Diagnosticul de tulburare psihotica nu se pune dupa o singură afirmație. Pentru a avea acest diagnostic trebuie îndeplinite anumite criterii medicale. Puteti apela la un alt medic psihiatru pentru o reevaluare a schemei de tratament. De asemenea, ar fi indicat sa urmați si sedinte de terapie psihologica.
1
31-03-2020, ora 12:29
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Așa cum v-a spus și colega mea, mai consultați un alt psihiatru pentru un diagnostic sigur.
2
31-03-2020, ora 12:57
Dr. Mătușa Ion-Cătălin
Psihiatrie, Sibiu
Dr. Mătușa Ion-Cătălin
Eu as vrea o evaluare psihologică și apoi un consult psihiatric
0
31-03-2020, ora 13:04
kinder08
Nu este medic/terapeut
kinder08
Nu mi s-a facut evaluare psihologica. Am fost internata si acum la cati psihiatrii ma duc cer fisele de externare...si toti spun ca sunt/am fost psihotica...pt ca se uita pe alea. Medicamentele ma pun jos...nu pot face nimic si imi Este afectata memoria de scurta durata plus concentrarea. Nu stiu ce sa mai fac. Cine ma poate ajuta sa reduc tratamentul Pana la eliminare? Daca este vreun psihiatru pe forum...nu as putea sa iau legatura cu dumnealui telefonic? Va multumesc!
1
31-03-2020, ora 17:32
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Daca cei din jur au considerat ca ati delirat, trebuie sa faceti tratamentul minim doi ani.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul