tuse care nu mai trece de la pericardita, de ce ???
buna ziua,
am un baiat de 25 de ani si a fost depistat in luna mai 2013 cu pericadita cu lichid, a fost internat in spital, a facut tratamentul.
dupa cca 3 luni a revenit tusea si a fost la spital avea 3 ml.lichid, a luat medicamente, a fost la control dupa 2 saptamini si lichidul era de 1 ml,
dar tusea asta nu mai trece, nu are febra, are pofta de mincare, va merge din nou la control,
dar vreau sa intreb din ce cauza are o tuse seaca de multe luni, de ce nu trece lichidul de tot, medicii au spus ca este pericardita virala, baiatul a facut toate analizele si numai pericardita a fost depistata.
va multumesc
ce trebuie sa mai facem ???
am un baiat de 25 de ani si a fost depistat in luna mai 2013 cu pericadita cu lichid, a fost internat in spital, a facut tratamentul.
dupa cca 3 luni a revenit tusea si a fost la spital avea 3 ml.lichid, a luat medicamente, a fost la control dupa 2 saptamini si lichidul era de 1 ml,
dar tusea asta nu mai trece, nu are febra, are pofta de mincare, va merge din nou la control,
dar vreau sa intreb din ce cauza are o tuse seaca de multe luni, de ce nu trece lichidul de tot, medicii au spus ca este pericardita virala, baiatul a facut toate analizele si numai pericardita a fost depistata.
va multumesc
ce trebuie sa mai facem ???
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2tuse veche
- 2tuse iritativa sau nu?
- 7traheita fara febra cu antibiotic?
- 5tusesc de un an
- 33tuse productiva copii
- 3Tusesc moaptea cind adorm si la 2-30 a.m. deodata
- 6Copilul meu simte de parca ar avea o galusca in gat
- 3Bronho-vaxon.Tusesc si simt ca ma sufoc-efect secundar?
- 4Poate fi sinuzita? Ori nu?
- 4Amigdale acoperite cu puroi, tuse, ganglioni umflati
- 6Medicament tuse pt femei inscarcinate
- 0raceala si tuse - fetita 6 ani
- 6Tuse provocata de candida bucala
- 1Tuse de aproape un an care nu se trece
- 1Tuse cu sputa alba
- 1Gadilat in gat, tuse si lacrimat inainte de culcare.
- 1tusesc de vreo 5 luni dimineata dar mai mult seara
- 1Viroza respiratorie sau probleme la plamani? Tuse si expectoratii cu sange
- 1De 3-4 zile am inceput sa tusesc foarte tare, nu ma pot controla
- 3"Replici ciudate" de la medici generalisti :)) - despre pericardita si insuficienta card.
Mai multe informații despre: Tusea pericardita
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: