tuse foarte multa dupa infectie plamani si tratament cefort
buna ziua
am inceput cu o raceala, sa vindecat din punct de vedere simptomatic si dupa o saptamana a inceput o tuse cu foarte putina expectoratie, fost la medic pneumofiziolog, facut raze la plamani a spus vede in mic focar de infectie in partea de jos a plamaniilor si dat tratament cu cefort 5 zile intravenos, in timpul tratamentului nu au fost tuse iar dupa tusele U revenit.am mai luat prospan codeina si acuma iau erdomed 300mg, e normal sa mai tusesc?
am inceput cu o raceala, sa vindecat din punct de vedere simptomatic si dupa o saptamana a inceput o tuse cu foarte putina expectoratie, fost la medic pneumofiziolog, facut raze la plamani a spus vede in mic focar de infectie in partea de jos a plamaniilor si dat tratament cu cefort 5 zile intravenos, in timpul tratamentului nu au fost tuse iar dupa tusele U revenit.am mai luat prospan codeina si acuma iau erdomed 300mg, e normal sa mai tusesc?
1 comentarii
Hristos a Înviat! Uneori tusea poate persista și 2-3 săptămâni după remiterea celorlalte simptome. Dacă persistă mai mult, este o tuse cronică și trebuie investigată la pneumologie. O seară liniștită!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 90tuse nocturna fara secretii, dureri de piept, raguseala
- 5tuse si raguseala puternica
- 1tuse la respiratie adinca
- 19Tuse productiva
- 77Tuse si nas infundat fetita de 3 ani
- 4Tuse seaca de trei saptamani
- 6Tratament cu antibiotic la copil de 5 ani, din cauza unei tuse (care nu se mai opreste)
- 2Tuse putin suparatoare:D
- 0apa dupa siropul de tuse?
- 11tratament in aerosol pentru un copil de 3, 5 ani
- 5durere in partea stanga
- 4Mucozitati in gat, tusea, respiratie cu dificultate
- 6copil 2 ani 8 luni este permanent bolnav si un sugar 4 luni cu secretie in piept si tuse
- 3durere de gat si tuse - aerosoli ?
- 1nu mai scap de tuse
- 1Masea putrezita
- 4Tusea umeda
- 1tuse si huruit in gat
- 1Tusa pana imi vine sa vomit
- 7Astm bronsic
Mai multe informații despre: Tusea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: