Ultima data

14-10-2018
User13
Nu este medic/terapeut
User13
Imi cer scuze ca scriu asa mult dar nu am cu cine sa vorbesc..si cui i am spus nu ma crede zice ca eu mint apropo de intimitate imi amintesc ceva de cand eram mica pana in 7 ani si cineva era la spatele meu in pat si imi spunea sa stau cu spatele. Cand am avut primul contact cu un baiat care a fost strain mi-a spus ca nu eram virgina inainte sa.cu el. Eu nu stiam ce inseamna sa profite lumea de mine s-au sa nu las pe cineva sa se foloseasca de mine asa eram invatata. A fost vina mea ca nu am stiut pana in varsta de 7 ani asa ceva. I-am spus bunicii ca era cineva la spatele meu si cand am intrebat persoana ce face la spatele meu mi-a spus ca am niste viermi sub fund. Eu simteam ceva dar nu am vazut nici un vierme era intuneric ma gandesc ca daca ar fii fost asa ar fii aprins lumina si dupa ce i-am spus " bunicii" ea mi-a spus " pai dar nu trebuia sa stii? Nu zici tu ca stii tot? M-au apucat dracii. Cum sa stiu eu cine a fost daca nu imi pot aduce aminte cine era nu pot efectiv sa imi amintesc clar. Nu am sangerat prima data cand. si cautam pe Internet ca nu aveam cui sa ii spun. Virtual nu imi stie nimeni fata numele sa rada de mine. Oricum sunt un gunoi si deranjez forumul..imi cer scuze daca v-am tot zapacit pe toti de aici la cap..dar de ce nu km I pot aminti tot varsta exacta cine era.
2 comentarii
0
14-10-2018, ora 23:32
User13
Nu este medic/terapeut
User13
Ma tot fortez sa imi aduc aminte cine era si nu pot acum imi amintesc ca sora lu maicamea vorbea cu sotul ei in curte doalogul era asa. Mi-a dat sotul ei Buna ziua! I-am raspuns Buna ziua! Sotia il intrebase pe el ca: "Cine era? Dormea? Cine? Sotul a raspuns -stii tu cine.
Adica ea a trecut pe langa mine si nu m-a vazut?
Efectiv acum am facut legatura asta. Acum fara cuvvinte. Ce parere aveti despre asta?
0
15-10-2018, ora 01:50
User13
Nu este medic/terapeut
User13
Inseamna ca ei stiu cine era persoana
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul