umflaturi dureroase la nivelul organelor genitale
Buna ziua!
Am 29 de ani, o viata sexuala regulata si protejata (prezervativ intotdeauna ) deoarece alaptez.De cateva luni, inainte cu 2-3 zile inainte de menstruatie, in momentul cand urinez am si o usoara sangerare putin mai inchisa la culoare decat la menstruatie.Apoi, totul a fost normal, fara dureri, usturimi sau scurgeri, pana luna aceasta cand mi-a aparut si o usoara umflatura dureroasa la nivelul organelor genitale, mancarimi in zona organelor si o scurgere usor branzoasa dupa mensruatie.Simptomele acestea au disparut in cateva zile, inclusiv umflatura (era de marimea unui bob de porumb) dar mi-e teama, pentru ca nu stiu ce se intampla.
Am 29 de ani, o viata sexuala regulata si protejata (prezervativ intotdeauna ) deoarece alaptez.De cateva luni, inainte cu 2-3 zile inainte de menstruatie, in momentul cand urinez am si o usoara sangerare putin mai inchisa la culoare decat la menstruatie.Apoi, totul a fost normal, fara dureri, usturimi sau scurgeri, pana luna aceasta cand mi-a aparut si o usoara umflatura dureroasa la nivelul organelor genitale, mancarimi in zona organelor si o scurgere usor branzoasa dupa mensruatie.Simptomele acestea au disparut in cateva zile, inclusiv umflatura (era de marimea unui bob de porumb) dar mi-e teama, pentru ca nu stiu ce se intampla.
5 comentarii
Daca simptomele reapar ar fi necesar un examen ginecologic, deoarece poate fi o candidoza vaginala. "Umflatura durerosa" putea fi o bartholinita, adica o inflamatie a unei glande numita Barholin situata in zona aceea.
Multumesc pentru raspuns.Acum ma simt bine, desi din cand in cand am o usoara senzatie de arsura in spate cam in dreptul rinichilor.Umflaturile acelea mai apar si dispar din cand in cand, dar nu in acelasi loc.Cred ca o sa-mi fac "curaj"si o sa merg totusi la ginecolog, chiar daca e o consultatie mai putin placuta!
ai fost la doctor? care e cauza acestor umflaturi? ai scapat de ele? daca da, cum?
buna
nu, nu am fost la doctor pentru ca acele umflaturi au disparut pur si simplu. Nu stiu cauza pentru care au aparut, nici pentru care au disparut.Mai am o problemuta mica inca, inainte de menstruatie cu 2-3 zile am o usoara sangerare usor maronie , dar foarte usoara.In rest, totul e normal , nu am dureri si nici alte simptome.
nu, nu am fost la doctor pentru ca acele umflaturi au disparut pur si simplu. Nu stiu cauza pentru care au aparut, nici pentru care au disparut.Mai am o problemuta mica inca, inainte de menstruatie cu 2-3 zile am o usoara sangerare usor maronie , dar foarte usoara.In rest, totul e normal , nu am dureri si nici alte simptome.
am de 2 zile o umflatura la nivelul organelor genitale de culoare rosie si dureroasa si o bubita de vreo 3 luni care pare ca in co dar e albicioasa.nu am fost niciodata la un control ginecologic chair daca mi-am inceput viata sexuala, mentionez ca am 20 de ani.ce ar putea fi?
imi este si frica de un control ginecologic
imi este si frica de un control ginecologic
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7secretii (scurgeri) alb-galbuie
- 2de o saptamana am mancarimi in zona vaginului
- 6Scurgeri vaginale colorate
- 3acum 2-3 luni, mi-a aparut o blanda pe scrot, care dupa ceva timp a facut o coaja neagra
- 2mancarimi in jurul capului penisului si usturari la urinare
- 4am si eu nevoie de un sfat: nu mi-a venit menstruatia
- 4usturimi ingrozitoare la urinat
- 4imi este frica.. usturime la urinare = afectiune ale cailor urinare?
- 4mancarime in zona vaginala
- 2usturime la urinat dupa nastere
- 3mancarimi la 2-3 zile dupa dezvirginare
- 5usturimi la urinare...dureri de ovare si urinare frecventa
- 3scurgere spumoasa de culoare alba
- 1umflatura in zone genitala
- 4urinari dese si cu usturimi
- 1penis uscat
- 0Urinari frecvente, arsuri si senzatia de apasar
- 0Întrebare mincarimi in zona intima, eliminari de culoare galbena cu miros urit
- 1Infecție urinara? scurgeri abundente, alb-branzoase cu miros neplacut și mâncărimi
- 1Umflatură penis
Mai multe informații despre: Scurgerile vaginale usturimea la urinare mancarimile in zona genitala umflatura in zona genitala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: