dureri la urinat + senzatie de urinare frevcventa + usore macarimi
am si eu o intrebare: am dureri la urinat + senzatie de urinare frevcventa + usore macarimi si o secretie ca un mucus catre galbui. cam ce ar putea sa fie? va multumesc
3 comentarii
Buna. Pai...pe langa aptul ca trebuie sa ajungi la doctor pt niste analize...poate sa fie o infectie urinara...sau o boala vaginala...ambele se trateaza cu antibiotice, sau ovule, dar in nici un caz sa nu iei de capul tau ceva pt k sunt diferite tratamente si tb sa faci analizele mai intai. Multa bafta, si sanatate;)
sal!prietena mea are ceva asemanator, de mult timp.totul a inceput intro noate cabd sa trezit din somn ca nu mai putea de usurime si se urina din 2 in 2minute, pt.inceput a tinut o sticla cu apa fierbinte intre picioare, apoi am mers la doctor care iau facut analize la urina si ia iesit infectie urinara, ia dat tratament cu norfoxacina14zile, a urmat tratamentul dar dupa aprox.2sapt au inceput iar, a focut alte analize si acelasi lucru, tot acelasi tratament doar o cantitate mai mare de pastile si ceai de codite sde cirese.degeaba, insa, acum tot o ustura si se urineaza des si dimineata urina are o culoare inchisa si are si scurgeri galbui inchis cand are dureri.ce poate fi, va rog ajutati-ne.
buna ziua! am si eu o intrebare, nu stiu ce sa fac si cum sa procedez si eu am probleme cu urinatul fff des, daca am vezica plina chiar si dupa ce merg la baie si o golesc am dureri groaznice, nu usturimi dureri, si la uretra am asa ca o aciditate simt o imflamatie intre uretra si vezica, si ma doare fff tare ovarul drept ce asi putea sa fac ce sa fie ?ce analize tratamente se fac?sa stiu exact ce este ?va multumesc si o zi buna!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1nevoie de a merge la baie
- 7In Canada medicii nu-mi gasesc cauza urinatului des
- 3penis iritat si mancarimi
- 3Cauza necunoscuta, urinarea frecventa
- 4scurgere vaginala galbena
- 4Urinari dese (20-30 ori zi), candida, oboseala.
- 18E neaparat de facut urocultura antibiograma pt a da tratament in infectie urinara?
- 0uriat des
- 0Usturime mancarime...stres
- 6mentruatii cam ciudate...un rasp va rog:(
- 5problema genitala: secretii si bubite rosii pe penis
- 10boala venerica
- 5un fel de carne crescuta langa capul penisului
- 3Va rog raspundeti nu ignorati - am o mancarime jos inauntru si cateodata si o usturime
- 0Candidoza Dureri in timpul si dupa actul sexual
- 2mancarime, discomfort in zona genitala
- 5Dureri vezica, urinari dese
- 0Urinari frecvente, arsuri si senzatia de apasar
- 0Interpretare urocultura si psa
- 2Candidoza/vaginita bacteriana? Ginecologie
Mai multe informații despre: Durerea la urinare Urinarea frecventa mancarimile in zona genitala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: