dureri la urinat + senzatie de urinare frevcventa + usore macarimi

04-03-2008
ceci
Nu este medic/terapeut
ceci
am si eu o intrebare: am dureri la urinat + senzatie de urinare frevcventa + usore macarimi si o secretie ca un mucus catre galbui. cam ce ar putea sa fie? va multumesc
3 comentarii
0
05-03-2008, ora 00:00
nyky
Nu este medic/terapeut
nyky
Buna. Pai...pe langa aptul ca trebuie sa ajungi la doctor pt niste analize...poate sa fie o infectie urinara...sau o boala vaginala...ambele se trateaza cu antibiotice, sau ovule, dar in nici un caz sa nu iei de capul tau ceva pt k sunt diferite tratamente si tb sa faci analizele mai intai. Multa bafta, si sanatate;)
0
19-06-2008, ora 00:00
boghysan
Nu este medic/terapeut
boghysan
sal!prietena mea are ceva asemanator, de mult timp.totul a inceput intro noate cabd sa trezit din somn ca nu mai putea de usurime si se urina din 2 in 2minute, pt.inceput a tinut o sticla cu apa fierbinte intre picioare, apoi am mers la doctor care iau facut analize la urina si ia iesit infectie urinara, ia dat tratament cu norfoxacina14zile, a urmat tratamentul dar dupa aprox.2sapt au inceput iar, a focut alte analize si acelasi lucru, tot acelasi tratament doar o cantitate mai mare de pastile si ceai de codite sde cirese.degeaba, insa, acum tot o ustura si se urineaza des si dimineata urina are o culoare inchisa si are si scurgeri galbui inchis cand are dureri.ce poate fi, va rog ajutati-ne.
0
28-09-2009, ora 10:35
toma_emma
Nu este medic/terapeut
toma_emma
buna ziua! am si eu o intrebare, nu stiu ce sa fac si cum sa procedez si eu am probleme cu urinatul fff des, daca am vezica plina chiar si dupa ce merg la baie si o golesc am dureri groaznice, nu usturimi dureri, si la uretra am asa ca o aciditate simt o imflamatie intre uretra si vezica, si ma doare fff tare ovarul drept ce asi putea sa fac ce sa fie ?ce analize tratamente se fac?sa stiu exact ce este ?va multumesc si o zi buna!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Cauzele urinărilor frecvente - afecțiuni posibile
  • Din ce cauză mergi des la toaletă
  •