Un fel de matreata pe scrot
Din cand in cand mi se formeaza pe scrot o zona care provoaca ceva mancarimi, iar prin scarpinare mi se desprind niste cojite ca cele de pe scalp, atunci cand ai matreata. Precizez ca am indepartat parul pubian de mai multe ori, in speranta disparitiei acelei zone cu probleme. Acum nu mai apare asa des, dar totusi as dori sa stiu care este cauza.
Aceeasi problema o am si la pleoapele ochilor. Sunt niste cojite care se desprind cand ma scarpin, iar pielea din acea zona este cam aspra. De fapt toata pielea fetei mi se face aspra de fiecare data cand ies de sub dus, la cateva minute dupa ce ma sterg. O fi din cauza sapunului sau samponului pe care il folosesc?
Ce imi recomandati?
Multumesc.
Aceeasi problema o am si la pleoapele ochilor. Sunt niste cojite care se desprind cand ma scarpin, iar pielea din acea zona este cam aspra. De fapt toata pielea fetei mi se face aspra de fiecare data cand ies de sub dus, la cateva minute dupa ce ma sterg. O fi din cauza sapunului sau samponului pe care il folosesc?
Ce imi recomandati?
Multumesc.
3 comentarii
buna ziua, am aceiasi problema, un fel de matreata pe scrot si mancarimi, ce poate fi?
Buna ziua. Am si eu exact aceeasi problema, mancarime pe scrot, si ma tot scarpin cateodata fara sa-mi dau seama pana se usca practic pielea si pica bucatele mici de piele uscata...
Am vrut sa incerc un medic dermatolog dar imi este putin asa jena...
Am problema de 2-3 ani, dus fac zilnic, am incercat nenumarate geluri de dus/sapunuri, si tot nu dispare. Sex neprotejat nu fac, lenjeria intima e tot timpul curata.
O solutie ?...
Am vrut sa incerc un medic dermatolog dar imi este putin asa jena...
Am problema de 2-3 ani, dus fac zilnic, am incercat nenumarate geluri de dus/sapunuri, si tot nu dispare. Sex neprotejat nu fac, lenjeria intima e tot timpul curata.
O solutie ?...
Am aceeasi problema, ati aflat cauza?
Va multumesc!
Va multumesc!
Alte subiecte recente din această secțiune: