ureaplasma pozitiv la barbat..cu ce ma afecteaza pe mine??

26-11-2012
ade_adelutza
Nu este medic/terapeut
ade_adelutza
Am avut un prieten, caruia i-a iesit la analize 'ureaplasma pozitiv10000', iar valorile normale trebuiau sa fie negative...in ce fel ma afecteza pe mine asta??ce am putut lua de la el?ma zbat acum cu o 'calpita mixta'..sunt la al doilea tratament...si am cheltuit 400 de lei deja...am fost azi la farmacie si doamna de acolo imi spunea ca dupa terminarea tratamentului ar trebui sa iau ceva medicamente pt refacerea florei...tin sa precizez ca nu am mai avut contact sexual cu acel individ din februarie si problemele mele au aparut acum, in octombrie...mai trebuie sa spun ca am si colega noua de ap si fiecare doctor imi spune ca sa am grija la ce pot lua de pe colacul de wc...nu am cum sa il dezinfectez de fiecare data cand ma asez pe el. Si ideea e ca nu inteleg cum poti lua de pe wc, cand eu practic ma ating doar cu picioarele de colac, doar nu ma frec de el. Imi explica si mie cineva??
2 comentarii
0
26-11-2012, ora 16:43
alex0333
Nu este medic/terapeut
alex0333
din ce stiu de la ureaplasma poti sa faci complicatii la o eventuala sarcina(nastere prematura sau copilul sa sufere de ceva).iar de pe colacul de wc nu cred ca poti contacta ceva!
0
26-11-2012, ora 18:50
maria 123
Nu este medic/terapeut
maria 123
POTI sa-l dezinfectezi de fiecare data,
o carpa sau vata cu SPIRT medicinal (manusi de unica folofinta).
costa...3 lei =100 bucati.
cele bune,
Adaugă un comentariu / răspuns