Urgent: se poate vedea metadona in sange dupa 4 luni?

m am lasat d metadona akm 4 luni...ieri am fost sa mi fac analizele la sange si urina pt k sunt insarcinata...se poate vedea metadona in sange dupa 4 luni?
sau in urina?
sau in urina?
8 comentarii

ai consumat asa cv cand erai insarcinata? sincer nu vreau sa te sperii dar am multi prieteni care fumeaza asa ceva si stiu persoane dragi care au si murit de la ele in cazul tau pentru sarcina este foarte nasol lasate de asa ceva pentru toata viata nu mai fuma nu mai baga prafuri pastile sau injectii lasale deoparte pentru toata viata! si nu nu se vede dupa 4 luni da asta nu inseamna k te incurajez sa mai bagi

Ma droghez de foarte mult timp, dar metadona nu se fumeaza, poate altii rad de tine, dar crede=ma ca nu se fumeaza, doar heroina se poate fuma, ar trebui sa te documentezi putin, eu daca iti zic ca imi injectez marihuana ma crezi?

Cheyenne pe cat punem pariu ca iti aduc persoana care nush cum o face exact ca nu sunt consumator dar iti dovedesc ca se poate fuma!

Nu se poate. Daca tu stai sa ii crezi pe toti, atunci poti deveni chiar si un Dumnezeu.

oare nu poti sa aplici praful pe tigara sau sa inmoi tigara in substanta diluata..?!?!
bine, sa nu o luati de buna, intreabam si eu..
numai bine
bine, sa nu o luati de buna, intreabam si eu..
numai bine

mi-am injectat sintalgon cu DIA cu LEVO, ce mai cu toata familia benzodiazepinelor si dupa ce se dadeau teste pentru benzo am dat-o pe meta cu IMOVAN(deci cred ca sunt un mic cunoscator) dar nu am auzit meta fumandu-se si mai ales ca aici (in belgia) am luat lichida, lichida cu sirop, injectat lichida;am luat o pastila cat o ampicilina care continea metadona cat 50 de pastile de sintalgon, apoi si aia injectata, , , , am ajuns la 300mg injectate pe zi, adica 140 sintalgon(NU MINT, NU AM DE CE, NU E O LAUDA) dar vreau sa zc ca e prima oara cand aud de metadona fumata

si inca ceva, ca raspuns la ce a intrebat ALY82, eu stiu ca metadona dispare in cel mult 96 ore adica 4 zile, stiu ca sevrajul (de meta) incepe in max 48 de ore (2 zile )si dispare in 720 ore(30 de zile).

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5sarcina si epilepsia...mai pot avea un copil?
- 12klebsiella si sarcina
- 2Sarcina dupa sarcina?
- 40pot naste un copil sanatos? un doctor se poate sa raspunda?
- 16o mana de ajutor intinsa celor dependenti de droguri
- 8care sunt simptomele cand o sarcina nu mai evolueaza
- 4sarcina dupa HDL operat
- 4sarcina si analize aproape duble fata de valoarea normala
- 19Pot avea un copil daca am o afectiune psihica?
- 3Sarcina cu col uterin intredeschis
- 10pot avea contact sexual, nu voi ramane insarcinata?
- 21tulburare bipolara si sarcina
- 5hepatita B in sarcina valorile analizelor
- 7puls ridicat in timpul sarcinii
- 8Sarcina si radiografii
- 1uretrita afecteaza o viitoare sarcina?
- 2Anti- herpes IgG 1
- 0Analize medicale
- 0Interpretare analize in sarcina
Mai multe informații despre: sarcina dependenta de droguri analizele in timpul sarcinii
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Diabetul gestational
- Avortul spontan
- Sarcina extrauterina - ectopica
- Icterele si sarcina
- Tulburarile legate de consumul de cannabis (hasis, marijuana)
- Hipertensiunea indusa de sarcina - Preeclampsia si eclampsia
- Herpesul gestational (pemfigoidul)
- Hemoragia(metroragia) in sarcina
- Insomnia la gravide
- Dependența de heroină
- Dieta in sarcina
- Greutatea in timpul sarcinii
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: