urinare deasa si durere dupa un an de la operatie
Buna ziua,
Sunt baiat si am fost operat acum un an de un chist sebaceu in zona stomacului, exact pe linia unde vine elasticul de la chiloti...era putin pe partea dreapta.Chestia ca am un an de cand m-am operat de chistul respectiv, si observ ca acum im provoaca un mic discomfort in zona respectiva, se simpte ca o usturime sau in gadilat mai intens + obeserv ca urinez des si ca ma ma mai ustura putin in partea dreapta spate zona rinichiului drept, tot ca un gadilat intens se simte... Ce ar putea sa fie ? infectie urinara ?
Sunt baiat si am fost operat acum un an de un chist sebaceu in zona stomacului, exact pe linia unde vine elasticul de la chiloti...era putin pe partea dreapta.Chestia ca am un an de cand m-am operat de chistul respectiv, si observ ca acum im provoaca un mic discomfort in zona respectiva, se simpte ca o usturime sau in gadilat mai intens + obeserv ca urinez des si ca ma ma mai ustura putin in partea dreapta spate zona rinichiului drept, tot ca un gadilat intens se simte... Ce ar putea sa fie ? infectie urinara ?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4nesigur: infectie urinara sau diabet?
- 17imi doresc sa scap de urinarile dese
- 4urinari dese la o fetita de 4 ani si 9 luni
- 3urinari dese, intrerupte de scurgeri de sange si dureri
- 1Stari dese de voma si urinat des
- 1urinare din 2 in doua ore
- 1Urinat des
- 3Ma ustura cand urinez
- 5Este legatura intre spermograma proasta si urinare deasa?
- 5usturimi la urinare...dureri de ovare si urinare frecventa
- 14Cistita
- 2urinari dese de la stres sau suparare ?
- 1Urinari dese!!!
- 3Urinat des, analize bune
- 0Probleme Urinare
- 0senzatie de urinare permanenta
- 0Amorteala degete si arsuri intre testicule si anus
- 1Durere in partea dreapta jos la bazin si urinare incomoda
- 0Urinari dese..foarte dese
- 1Probleme cu urinatul
Mai multe informații despre: Urinarea frecventa
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: