usturime genitala
Buna.
Am fost la ginecolog la o consultatie deoarece aveam usturimi de f mult timp.am urmat un tratament deoarece in urma analizei mi-a gasit ca am 'relativ fregvente celule epiteliare, leucociteleucocite, flora bacteriana bacilara in cantitate moderata.prezent gardnerella vaginalis.'dupa tratament am mers la consultatie, am refacut analiza si am scapat de bacterie.dar ma plangeam in continuare de usturime.am mai urmat un tratament cu ovule si tot la fel.
mentionez k si partenerul a facut prima data tratamentul.
Am facut examen la urina mi-a iesit f bun (dupa 1 sapt de la terminarea tratamentului)dar la SEDIMENT a aparut:'celule epiteliare fregvente.leucocite rare.urat amorf'
CE sa fac?is f ingrijorata si nu stiu ce tratament sa iau sa scap de usturimi.
Am fost la ginecolog la o consultatie deoarece aveam usturimi de f mult timp.am urmat un tratament deoarece in urma analizei mi-a gasit ca am 'relativ fregvente celule epiteliare, leucociteleucocite, flora bacteriana bacilara in cantitate moderata.prezent gardnerella vaginalis.'dupa tratament am mers la consultatie, am refacut analiza si am scapat de bacterie.dar ma plangeam in continuare de usturime.am mai urmat un tratament cu ovule si tot la fel.
mentionez k si partenerul a facut prima data tratamentul.
Am facut examen la urina mi-a iesit f bun (dupa 1 sapt de la terminarea tratamentului)dar la SEDIMENT a aparut:'celule epiteliare fregvente.leucocite rare.urat amorf'
CE sa fac?is f ingrijorata si nu stiu ce tratament sa iau sa scap de usturimi.
1 comentarii
Usturimea asta este constanta? Se accentueaza la urinare sau in timpul contactului sexual? In timpul actelor sexuale de pana acuma a fost in regula ca si lubrifiere?
De cat timp a-ti terminat tratamentul prescris de ginecolog? Unde simtiti mai exact usturimea? Ma refer cat de interior.
De cat timp a-ti terminat tratamentul prescris de ginecolog? Unde simtiti mai exact usturimea? Ma refer cat de interior.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2arsuri genitale
- 5de vreo 2 luni am scurgeri foarte abundente si urat mirositoare
- 3Usturime groaznica
- 3ciuperca genitala
- 3dupa masturbare... am un disconfort fizic in zona genitala
- 9astept un raspun urgent cine ma poate ajuta
- 6am usturimi cand fac sex
- 6usturimi genitale
- 6nistatina si clotrimazol crema - imi sunt oare benefice?
- 3am scurgeri albicioase, urat mirositoare si usturimi
- 2usturimi in zona genitala
- 2De cateva luni am usturimi si arsuri in zona genitala
- 4m-am lovit in zona genitala.. in timp de invatam sa merg cu bicicleta
- 13carne crescuta in zona genitala
- 3o formatiune rotunda si tare in zona liniei bikinilor
- 0Usturime la contact
- 0Usturimi vaginale dupa actul sexual
- 2Baiat mancarimi zona genitala
- 2Zona genitala sensibila
Mai multe informații despre: usturimea in zona genitala zona genitala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: