usturime genitala
Buna.
Am fost la ginecolog la o consultatie deoarece aveam usturimi de f mult timp.am urmat un tratament deoarece in urma analizei mi-a gasit ca am 'relativ fregvente celule epiteliare, leucociteleucocite, flora bacteriana bacilara in cantitate moderata.prezent gardnerella vaginalis.'dupa tratament am mers la consultatie, am refacut analiza si am scapat de bacterie.dar ma plangeam in continuare de usturime.am mai urmat un tratament cu ovule si tot la fel.
mentionez k si partenerul a facut prima data tratamentul.
Am facut examen la urina mi-a iesit f bun (dupa 1 sapt de la terminarea tratamentului)dar la SEDIMENT a aparut:'celule epiteliare fregvente.leucocite rare.urat amorf'
CE sa fac?is f ingrijorata si nu stiu ce tratament sa iau sa scap de usturimi.
Am fost la ginecolog la o consultatie deoarece aveam usturimi de f mult timp.am urmat un tratament deoarece in urma analizei mi-a gasit ca am 'relativ fregvente celule epiteliare, leucociteleucocite, flora bacteriana bacilara in cantitate moderata.prezent gardnerella vaginalis.'dupa tratament am mers la consultatie, am refacut analiza si am scapat de bacterie.dar ma plangeam in continuare de usturime.am mai urmat un tratament cu ovule si tot la fel.
mentionez k si partenerul a facut prima data tratamentul.
Am facut examen la urina mi-a iesit f bun (dupa 1 sapt de la terminarea tratamentului)dar la SEDIMENT a aparut:'celule epiteliare fregvente.leucocite rare.urat amorf'
CE sa fac?is f ingrijorata si nu stiu ce tratament sa iau sa scap de usturimi.
1 comentarii
Usturimea asta este constanta? Se accentueaza la urinare sau in timpul contactului sexual? In timpul actelor sexuale de pana acuma a fost in regula ca si lubrifiere?
De cat timp a-ti terminat tratamentul prescris de ginecolog? Unde simtiti mai exact usturimea? Ma refer cat de interior.
De cat timp a-ti terminat tratamentul prescris de ginecolog? Unde simtiti mai exact usturimea? Ma refer cat de interior.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Cosuri mari in zona genitala
- 2miros neplacut in zona genitala
- 3mancarimi, usturimi... in zona genitala
- 5zona intima, negi care se intind pe ambele parti
- 3usturimi vaginale si urina inchisa la culoare
- 3crema vaginala
- 10candidoza genitala
- 3dureri zona genitala si spate
- 3Secretie Umezeala zona genitala
- 6nistatina si clotrimazol crema - imi sunt oare benefice?
- 1usturimi si mancarimi vaginale
- 2usturimi in zona genitala
- 2Usturimi vaginale cauzate de rana pe col?
- 4durere genitala+incomoditate la mers!
- 6alunite in zona genitala
- 1Problema Testicule
- 3Inflamatie in zona genitala
- 2Am dureri in timpul actului sexual si nu stiu de ce!
- 2Mâncărimi în zona genială, usturime la penetrare
- 1Arsuri genitale si secretii/analize bune
Mai multe informații despre: usturimea in zona genitala zona genitala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: