usturime genitala
Buna.
Am fost la ginecolog la o consultatie deoarece aveam usturimi de f mult timp.am urmat un tratament deoarece in urma analizei mi-a gasit ca am 'relativ fregvente celule epiteliare, leucociteleucocite, flora bacteriana bacilara in cantitate moderata.prezent gardnerella vaginalis.'dupa tratament am mers la consultatie, am refacut analiza si am scapat de bacterie.dar ma plangeam in continuare de usturime.am mai urmat un tratament cu ovule si tot la fel.
mentionez k si partenerul a facut prima data tratamentul.
Am facut examen la urina mi-a iesit f bun (dupa 1 sapt de la terminarea tratamentului)dar la SEDIMENT a aparut:'celule epiteliare fregvente.leucocite rare.urat amorf'
CE sa fac?is f ingrijorata si nu stiu ce tratament sa iau sa scap de usturimi.
Am fost la ginecolog la o consultatie deoarece aveam usturimi de f mult timp.am urmat un tratament deoarece in urma analizei mi-a gasit ca am 'relativ fregvente celule epiteliare, leucociteleucocite, flora bacteriana bacilara in cantitate moderata.prezent gardnerella vaginalis.'dupa tratament am mers la consultatie, am refacut analiza si am scapat de bacterie.dar ma plangeam in continuare de usturime.am mai urmat un tratament cu ovule si tot la fel.
mentionez k si partenerul a facut prima data tratamentul.
Am facut examen la urina mi-a iesit f bun (dupa 1 sapt de la terminarea tratamentului)dar la SEDIMENT a aparut:'celule epiteliare fregvente.leucocite rare.urat amorf'
CE sa fac?is f ingrijorata si nu stiu ce tratament sa iau sa scap de usturimi.
1 comentarii
Usturimea asta este constanta? Se accentueaza la urinare sau in timpul contactului sexual? In timpul actelor sexuale de pana acuma a fost in regula ca si lubrifiere?
De cat timp a-ti terminat tratamentul prescris de ginecolog? Unde simtiti mai exact usturimea? Ma refer cat de interior.
De cat timp a-ti terminat tratamentul prescris de ginecolog? Unde simtiti mai exact usturimea? Ma refer cat de interior.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2arsuri genitale
- 7Mi-a aparut un nodul in zona genitala
- 4usturimi si senzatie de arsura in interiorul vaginului, durere la penetrare profunda
- 2mancarimi si usturimi in zona genitala, la exterior
- 4am o usturime insuportabila
- 4Mancarime si usturime in zona genitala
- 1usturimi vaginale
- 6usturimi genitale
- 3problema dupa actul sexual: o usturime destul de deranjanta
- 4probleme zona intima
- 1alergie la sperma?
- 7lovitura zona genitala
- 2Usturimi de la prezervativ
- 9Despre probleme fara sfarsit in zona genitala
- 0besicute si usturime la penetrare