Usturime pe capul penisului

22-10-2013
cristinel23
Nu este medic/terapeut
cristinel23
Buna ziua. Am intretinut relatii sexuale de curand cu o noua partenera care este mai stramta in vagin decat vechea mea partenera iar acum am usturimi pe ata penisului si este rosie in acea zona. Cred ca se datoreaza faptului ca dansa este mai stramta si eu am fost obisnuit cu alt tip de vagin.
Am dat cu crema de galbenele in zona aceea, este ok? Ma spal cat de des pot. Am postat aici pentru ca nu vreau sa fac vreo infectie si daca trebuie sa ma dau cu alta crema sau sa ma spal cu un lichid special va rog sa imi spuneti. Mentionez ca am folosit protectie in timpul actului sexual.
Multumesc!
3 comentarii
0
22-10-2013, ora 23:21
vikitoria
Nu este medic/terapeut
vikitoria
Cea ce spui tu nu pare a fi o infectie mai degraba o iritatie de la prezervativ.Incearca sa iti cumperi o crema pentru igiena intima se gasesc la farmacie. sau incearca sa te speli momentan cu ceai de musetel sau sapul lichid special pentru igiena intima fara parfum.
0
23-10-2013, ora 00:42
cristinel23
Nu este medic/terapeut
cristinel23
Problema este ca am observat putin sange pe chilot, doua pete mici si m-am gandit ca daca a curs sange sa nu se infecteze mai tarziu. Multumesc de raspuns!
0
26-10-2013, ora 01:05
bia1
Nu este medic/terapeut
bia1
ai folosit prezervativul de la inceput? sau ati facut petting fara?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: