Va rog frumos sa ma ajutati

23-10-2010
jokerinus
Nu este medic/terapeut
jokerinus
In urma cu aproximativ o luna am incercat o planta etnobotanica si am ajuns la spital.Eu cred ca sunt alergic acestor subtante.Marti, la ultima ora, am expirat un aer ce-mi aduse aminte de acele stari si de atunci nu-mi mai trece.Ma trezesc mereu cu gandul ca nu-mi trece, sunt foarte ingrijorat, parca am ceva greu pe inima si nu prea am chef de nimic.Va rog frumos dati-mi un sfat sa trec mai repede peste asta.Multumesc anticipat
1 comentarii
0
24-10-2010, ora 23:23
balaioara
Nu este medic/terapeut
balaioara
Cum adica ai expirat un aer ce iti aduce aminte de acele stari?
Eu cred ca ai tras o mare sperietura, ca intamplarea te-a marcat, ceea ce e si normal. Banuiesc ca nu vei mai incerca niciun fel de ierburi. In scurt timp vei incepe sa fii mai detasat de intamplare.
Adaugă un comentariu / răspuns

15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul