Vertij, presiune ceafa, cap greu+ membre superioare, arsura scalp

Cum se manifesta criza :Simt o presiune in ceafa, muschii gatului incordati, simt ca abia pot ridica mainile cateodata si capul foarte greu..( daca pun o casca in cap incep sa ma balbai, sa trag spre dreapta, sa ma clatin).am ameteli+vertij.o arsura pe scalp+ o parte din fata.Nu ma pot uita fix la cineva, trebui sa mi schimb privirea altfel simt ca ma ia ameteala/stare de lesin.cand stau culcat ma simt bine.am mai observat ca simptomele se amplifica cand e foarte mare aglomeratie(magazine mari) si la aer conditionat.am facut rmn cerebral, cervical si lombar fara substanta de contrast.rezultat.mici hernii de disc. Cervicale+lombare.pe carotida dr ateroscleroza pana la 50℅(conform neurochirurgului nu ar trebui sa fie probleme)reumatologul mi a pus diagnostic polidiscopatie cervicala + tratament pt articulatii, alanerv, xefo, crema
1 comentarii

E de la cervicală, probabil nu se irigă bine nici creierul din cauza asta și de aici toate astea.Iti dă și stări de anxietate.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 2O recomandare de la un medic cu ce pot înlocui Stresclean Forte?
- 2Interpretare Angio RMN cerebral (arterial/venos)nativ și cu substanță de contrast
- 3Torticolis de la scolioza?
- 1În cazul unui AVC hemoragic 60 % partea dreapta a creierului
- 1Amorteala la picior
- 2Mici dureri de cap si de ceafa
- 0Ajutor! Tic sau afectare neurologică la copil de 8 ani?
- 1Epuizare fizica oboseala memorie slaba amnezie energie insuficienta
- 2Citire CT va rog
- 2Nevralgie cervicală și Tinitus sever