virgina insarcinata?!
Am o intrebare si astept raspunsuri sigure!! Daca sunt virgina iar lighidul lui transparent a avut contact cu vaginul meu, este posibilitatea de a ramane insarcinata?? Chiar fara penetrare?acel lichid contine spermatozoizi? mentionez ca acel contact a avut loc in prima saptamana dupa menstruatie..vreau raspunsuri cat mai urgent va rooog, sunt foarte speriata :(
11 comentarii
de unde stii ca mai est virgina ? vaginul tau a avut contact cu penisul lui ? cati ani ai ?
Nu a intrat penisul in vagin, doar l-a atins si era umed. Nu am stiut ca se poate ramane insarcinata daca esti virgina..:( spermatozoizii pot ajunge in interior fara penetrare? am aproae 20 de ani
La ce mai pui intrebari daca nu ai incredere in raspunsurile noastre?
Ti s-a mai raspuns si ieri la aceeasi intrebare.
Nu esti insarcinata!
Daca specifici ca acest 'contact' a avut loc in prima saptamana dupa menstruatie nu are absolut nici o relevanta. Conteaza in a cata zi a ciclului menstrual erai si care este durata medie a ciclului la tine. In functie de asta abia, se poate vedea daca arai sau nu in zilele fertile...Eu ti-am mai spus, cunoaste-ti intai propriul corp apoi pe cel al partenerului, mai ales ca ai 20 de ani!
Ti s-a mai raspuns si ieri la aceeasi intrebare.
Nu esti insarcinata!
Daca specifici ca acest 'contact' a avut loc in prima saptamana dupa menstruatie nu are absolut nici o relevanta. Conteaza in a cata zi a ciclului menstrual erai si care este durata medie a ciclului la tine. In functie de asta abia, se poate vedea daca arai sau nu in zilele fertile...Eu ti-am mai spus, cunoaste-ti intai propriul corp apoi pe cel al partenerului, mai ales ca ai 20 de ani!
Poi asta e problema, credeam ca stiu si ma cunosc indeajuns insa prea trziu am aflat alte chestii despre care nu aveam habar. Sunt doar f ingrijorata, dupa calculele mele acel contact a avut loc inainte cu 3 zile de zilele fertile si ma gandeam ca daca spermatozoidul ar supravietui pana in zilele alea...sunt f confuza
Atatea vizite si doar atatea pareri? oare ii posibil sa se intalneasca spermatozoidul cu ovulul in astfel de situatii?????
Am o intrebare, va rog sa-mi raspundeti cat mai repede, exista posibilitatea de a fii insarcinata eu fiind virgina, dar iubitul meu a ejaculat in jurul organului reproducator ?. va rog
Eu am 16 ani si sunt virgina.. Luna trecuta am facut sex anal cand eram pe ciclu.. si acum trebuia sa imi vina pe 25 si nu mi-a venit.. suntem pe 1.. e o posibila sarcina ? din cate stiu eu si din cate am citit daca sunt virgina nu sunt imuna pentru o sarcina.. am avut toate simpomele ca trebuia sa imi vina.. mi-a curs chestie daia alba mai abundenta ca de obicei.. m-au durut sanii.. ce sa fac ?
Va rog frumos un raspuns cat mai repede.. nici noaptea nu mai pot dormii
Fetelor, nu exista sarcina fara penetrare!!!! Sa va intre bine in cap. Tot asa am citit si eu niste prostii cum ca ai putea sa ramai insarcinata fara penetrare si fiind si virgina!!! Toate sunt prostii! Dar paranoia e mare. Desi practicati acele joculete numite petting, totusi e nevoie de penetrare ca spermatozoizi sa se dezvolte intr-un mediu favorabil, adica in interior, in vagin. Pe piele mor, nu traiesc!
Stati linistite! Eu va spun din propria experienta ca nu are cum, chiar si un ginecolog a afirmat spusele mele:)
Stati linistite! Eu va spun din propria experienta ca nu are cum, chiar si un ginecolog a afirmat spusele mele:)
Am si eu o intrebare.sunt virgina si am avut un contact sexual cu prietenul meu, neprotejat.a ejaculat in mine.e posibil sa fi ramas virgina?
Bună ziua am si eu o mică mare problemă, acum câte-va zile am încercat să dezvirginez o fată dar se pare că am fisurat Himenul cu degetul la inceput după care am forţat cu penisul la cateva minute de chinuri fara rezultat şi fata având dureri mari la fiecare impuls forţat de mine, m-am lasat pentru a nu crea un dinsconfort total, dar in momentul in care am retras penisul din inprejurimile feselor la cateva secunde am avut o ejaculare scurtă. Întrebarea mea este in timpul care am executat miscari ample la intrarea in vagin fără un rezultat total, s-ar fi putut la o preejaculare pe care de obicei nu se simnte fiind prea excitat sa fi ramas inauntru şi să rămâna gravidă dacă n-am introdus penisul in totalitate, având in vedere că a si sângerat ? Rog un Raspuns cât mai repede posibil vă multumesc..
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4pot sa fiu insarcinata ?!
- 4oare pot sa raman insarcinata?
- 4se poate sa fi ramas insarcinata?
- 6am renuntat la anticonceptionale = sarcina?
- 4insarcinata?
- 2As putea fi insarcinata?
- 7Un raspuns cat mai urgent va rog: e insarcinata?
- 15sunt gravida ?
- 9Sarcina sau menstruatie neregulata?
- 2Sunt insarcinata?
- 18s-ar putea sa fie insarcinata? vreau raspuns urgent
- 5am vomitat pastila, nu am mai luat alta.. e posibil sa fiu insarcinata?
- 7ce as putea face?
- 6Sunt gravida?
- 0Sunt insarcinata?
- 3Posibila sarcina dupa petting?
- 2Sarcina sau paranoia?
- 2Sarcina de 10 saptamani care nu se vede pe testul de urina?
- 4Am nevoie de ajutor! Sunt insarcinata?
- 0Ciclu prea devreme
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: