Vis si Obiectiv :Vindecare

19-07-2023
Verno
Nu este medic/terapeut
Verno
Visul meu este :sa ma vindec și sa redevin iarasi fericit cum am fost când eram copil.
Asta este și obiectivul meu:vindecare.
Iar dacă voi reuși minunea tot ce e mai bun urmează după.Eu asa sper.Si voi reuși.Trebuie!

Voi ce visuri și obiective aveți în viata?
Eu am fost sincer.
Acum e rândul vostru.
2 comentarii
1
19-07-2023, ora 03:15
user_253871
Nu este medic/terapeut
user_253871
hmm... pana sa am boala visam sa am propria mea afacere. boala doar mi-a amanat indeplinirea visului. visul mi-a ramas acelasi.
chiar daca nu-l voi indeplini (presupunand asta), simplul fapt ca incerc e tot ce conteaza daca stai sa te gandesti. de ce ? pt ca stiu ca pe drumul asta invat mai multe decat daca nu visez. Scopul suprem fiind sa ma bucur de traseu si nu de finalul lui
1
19-07-2023, ora 18:14
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Visul meu e sa ajung in Rai, sa am parte de fericirea vesnica si sa se mantuiasca si prin mine tot neamul meu.
Adaugă un comentariu / răspuns

15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul