Vis si Obiectiv :Vindecare
Visul meu este :sa ma vindec și sa redevin iarasi fericit cum am fost când eram copil.
Asta este și obiectivul meu:vindecare.
Iar dacă voi reuși minunea tot ce e mai bun urmează după.Eu asa sper.Si voi reuși.Trebuie!
Voi ce visuri și obiective aveți în viata?
Eu am fost sincer.
Acum e rândul vostru.
Asta este și obiectivul meu:vindecare.
Iar dacă voi reuși minunea tot ce e mai bun urmează după.Eu asa sper.Si voi reuși.Trebuie!
Voi ce visuri și obiective aveți în viata?
Eu am fost sincer.
Acum e rândul vostru.
2 comentarii
hmm... pana sa am boala visam sa am propria mea afacere. boala doar mi-a amanat indeplinirea visului. visul mi-a ramas acelasi.
chiar daca nu-l voi indeplini (presupunand asta), simplul fapt ca incerc e tot ce conteaza daca stai sa te gandesti. de ce ? pt ca stiu ca pe drumul asta invat mai multe decat daca nu visez. Scopul suprem fiind sa ma bucur de traseu si nu de finalul lui
chiar daca nu-l voi indeplini (presupunand asta), simplul fapt ca incerc e tot ce conteaza daca stai sa te gandesti. de ce ? pt ca stiu ca pe drumul asta invat mai multe decat daca nu visez. Scopul suprem fiind sa ma bucur de traseu si nu de finalul lui
Visul meu e sa ajung in Rai, sa am parte de fericirea vesnica si sa se mantuiasca si prin mine tot neamul meu.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 6Suspiciuni medicamente psihiatrice
- 1Acceptarea bolii psihice
- 2Intrebare pentru cei cu diagnostic de boala psihica
- 3Prosopagnozie?
- 2Caut psihiatru, Prahova, Bucuresti, care stie ce este tulburarea disforica premenstruala.
- 0Prioritate pentru sanatate
- 6Halucinatii auditive si deziluzii
- 5Metode de diagnostic boli psihice
- 14Cum sa las fumatul?
- 11Doborâtă de boala psihică