Filme despre spitale de psihiatrie, boli psihiatrice si ce tine de asta

60 comentarii 1 2
0
08-05-2011, ora 08:47
Emmma
Nu este medic/terapeut
Emmma
As recomanda aceste filme, preferatele mele, desi nu se refera neaparat la acest subiect:
1- Finding Neverland ( http://www.cinemagia.ro/filme/finding-neverland-in-cautarea-taramului-de-nicaieri-5269 )
2- Dead Poets Society ( http://www.cinemagia.ro/filme/dead-poets-society-cercul-poetilor-disparuti-3756/ )
3- My Sister's Keeper ( http://www.cinemagia.ro/filme/my-sisters-keeper-viata-pentru-sora-mea-28808/ )
4- Sweet November ( http://www.cinemagia.ro/filme/sweet-november-idila-de-noiembrie-2799/ )
5- The Soloist ( http://www.cinemagia.ro/filme/the-soloist-27890/ )
6- Mozart an the Wale (http://www.cinemagia.ro/filme/mozart-and-the-whale-iubire-imposibila-18463/ )
7- The Pianist ( http://www.cinemagia.ro/filme/the-pianist-pianistul-2518/ )
8- What Dreams May Come ( http://www.cinemagia.ro/filme/what-dreams-may-come-o-iubire-fara-sfarsit-41/ )
9- Secret Window (http://www.cinemagia.ro/filme/secret-window-fereastra-secreta-8709/ )
10- Seven Pounds (http://www.cinemagia.ro/filme/seven-pounds-sapte-suflete-22687/ )
0
12-08-2011, ora 15:10
Livia86
Nu este medic/terapeut
Livia86
As vrea sa adaug si eu filme pe tema asta, cred ca le stiti sau cel putin ati auzit de ele dar se pare ca nu au fost inca postate, ele sunt:

1.A Beautiful Mind( O minte sclipitoare)

6 NOMINALIZARI LA GLOBUL DE AUR 2002 SI CASTIGATOR A 4:
Cel mai bun film,
Cel mai bun actor - Russell Crowe,
Cel mai bun rol secundar feminin - Jennifer Connelly,
Cel mai bun scenariu - Akiva Goldsman.

Este drama intensa a unui geniu adevarat, un matematician in viata, pe numele sau John Forbes Nash, Jr. Chipesul si excentricul Nash face o descoperire in tinerete si este pe punctul afirmarii internationale. Dar ascensiunea sa rapida in stratosfera intelectualitatii isi schimba dramatic cursul cand geniul sau nativ este sufocat de schizofrenie. Infruntand niste incercari care pe altii i-ar fi pus la pamant, Nash revine la viata si in activitate datorita si cu ajutorul sotiei sale Alicia. Dupa decade de lupta cu boala el iese triumfator si primeste premiul Nobel in 1994. O legenda vie, Nash continua sa-si desfasoare munca si astazi.


2.One Flew Over The Cuckoo's Nest (Zbor deasupra unui cuib de cuci)

Patrick McMurphy (Jack Nicholson) se indragosteste de o fata de 15 ani si ajunge in inchisoare pentru corupere de minori. Ajuns aici, McMurphy se preface ca ar fi nebun si reuseste sa fie trimis intr-un azil. Dar constata ca nici in acest loc viata nu este deloc usoara. Asistenta - sefa, Mildred Ratched (Louise Fletcher) se dovedeste a fi mult mai periculoasa decat bolnavii pe care ii persecuta.
In dorinta de a incalzi putin atmosfera apasatoare din ospiciu, McMurphy ii corupe pe colegii lui la jocuri de carti si de basket, reusind astfel sa ii mai scoata din starea lor generala de letargie.
Dar iarasi apar complicatiile. McMurphy da o petrecere, care se sfarseste din pacate tragic: unul dintre internati se sinucide si necazurile incep sa se tina lant.

"Un erou de proportii supraomenesti incearca sa reintrduca respectul de sine si simtul individualitatii intr-un grup de dezmosteniti infranti si lipsiti de personalitate. Filmul reda un conflict simbolic intre bine si rau, dorinta si abstinenta, individ si autoritate; un cosmar kafkian al omului normal inchis printre nebuni. El este o alegorie politica a revolutiei impotriva autoritatii, caracteristica Americii anilor "™60." - J. J. Dawson - 1975
0
12-08-2011, ora 15:24
Livia86
Nu este medic/terapeut
Livia86
Si ar mai fi un site cu Top 10 Filme boli mintale unde apare descrisa boala prezentata in film, denumirea filmului si trailerul:

http://www.metalhead.ro/articole/top-10-filme-despre-boli-mintale-aid69315

Enjoy!!
0
12-08-2011, ora 23:58
bleuceu elena
Nu este medic/terapeut
bleuceu elena
uite niste filme noi din 2010 si 20111;
The roommate 2011(Colega de camera), merita vazut.
El tiempo de Brujas 2011(nu stiu cum se scrie in engleza).
Posesion de Emma 2011(e bun)
Ritual 2011(bazat dupa un fapt adevarat, eu unul nu cred).


Colega de camera;e un film ce nu merita sa-l pierzi, despre ceea ce se intimpla cand nu-si respecta tratamentul..., uitativa si nu o sa regretati.
Eu tre sa merg sa-mi ajut prietena ca nu vreasa-si ea tratamentul(de doua zile nu a mai luat)ce sa ma fac?e diagnosticata cu depresie cronica, ori ma mintit, stiti cineva cum se manca acest diagnostic?
0
18-09-2012, ora 17:30
the_eye
Nu este medic/terapeut
the_eye
Off, ce recomandari puteam sa fac acum un an si jumatate.. acum nu as mai recomanda unele dintre ele.

'Proof' - este un film chiar foarte interesant despre granita fina dintre geniu si nebunie, valabila in cazul unor persoane (actori in rolurile principale: Anthony Hopkins, Gwyneth Paltrow, Jake Gyllenhaal, Hope Davis).
0
18-09-2012, ora 20:56
OvidiuUngureanu
Nu este medic/terapeut
OvidiuUngureanu
Trecand ieri pe langa raionul de dvd-uri un dvd mi-a sarit in ochi. Un film pe care l-am vazut cu drag acum cativa ani, se numeste " Patch Adams, un doctor trasnit ", o poveste adevarata despre o persoana depresiva care se hotaraste sa devina doctor. E cu Robin Williams in rolul principal.
0
20-09-2012, ora 17:19
daniel d.
Nu este medic/terapeut
daniel d.
M-am uitat la Proof si la Patch Adams. Proof mi se parut un film destul de slab. Era ta-su bolnav de cativa ani... ea a rezolvat o problema matematica la care nimeni nu se astepta... Asa si ? Si nimic... asta a fost tot filmul. Hopkins apare episodic si stim de la inceputul filmului ca a fost bolnav mental si ca a murit pana la urma ( deci nu ne mai surprinde nimic). Nu vedem nici o recadere de-a sa precum in A beautiful Mind ( doar ce ni se povesteste ). Nu vedem nici o rezolvare geniala a vreunei probleme ( precum in Good Will Hunting ). Vedem niste rude de-ale lui certandu-se de la un caiet iar din cand in cand niste flash-uri in care apare Hopkins. Asta e tot. Nu vedem la sfarsitul filmului nici macar daca caietul a fost distrus sau fata a primit recunoasterea meritata. Iar cu privire la povestea aia de dragoste... nu prea aveau nici o chimie intre ei cei doi. Gwyneth Paltrow a fost destul de cabotina in unele momente ale filmului iar Jake Gyllenhaal nu prea era credibil in rol de profesor de matematica.


Patch Adams... un film in care burlescul e la el acasa. Mie imi place Robin Williams... mi-a placut in special Ms Doubfire, dar... unele scene nu-si aveau rostul fiind siropoase... precum cea in care o facea pe Clovnul in salonul de copii bolnavi. Daca vreti sa vedeti un film bun cu el... recomand -" World's Greates Dad "
0
20-09-2012, ora 19:09
the_eye
Nu este medic/terapeut
the_eye
@daniel d.

E adevarat, numai mie mi-a placut filmul, asa ca pot sa inteleg punctul tau de vedere si de ce probabil ti s-a parut plictisitor. Dar caietul nu este numai un caiet, pe el sta scrisa o descoperire stiintifica in domeniul numerelor prime. In plus, filmul prezinta si situatia sociala si familiala a lui Catherine: ce imprejurare de viata a fortat-o sa nu faca facultatea de la bun inceput, obligatiile ei morale, cum era privita de restul familiei (ma rog, asta inseamna doar sora ei), retragerea ei sociala etc. Unele idei ale filmului nu stiu daca sunt reale: faptul ca un cercetator este cel mai productiv la inceputul maturitatii, productivitate care scade treptat odata cu trecerea timpului (ceea ce ar putea fi adevarat), faptul ca odata ce te-ai imbolnavit psihic, nu mai poti da randament in ceea ce priveste intelectul. In fine...

Cat despre final - filmul sugereaza, fara sa prezinte si evenimentele viitoare, ca Catherine se reintoarce la universitate, unde avea sa-si prezinte si teoria revolutionara. Dar probabil ca a fost prea discret pentru tine...

Daca ai fi incercat vreodata sa rezolvi o problema teoretica, poate ai fi inteles.

"A Beautiful Mind" a fost un film care merita vazut, mai ales de catre cei care nu stiu ce este de fapt schizofrenia paranoida (adica aproape toata lumea, in general oamenii au impresia ca schizofrenia este o scindare a personalitatii sau mai stiu eu ce), dar a avut destul de putine elemente bazate pe viata reala a lui John Nash. Iar in "Good Will Hunting" nu-mi amintesc sa fie prezentata si rezolvarea problemei matematice de care era vorba, doar era precizata problema pe care nu putea nimeni sa o rezolve si careia i-a dat de cap Will. Si daca a fost data si explicatia matematica, vrei sa spui ca tu ai luat aminte la ea si ai si retinut-o? Cred ca mai degraba te-au atras elementele mult mai dramatice, epice si "cool" din acest film, precum si ritmul lui mult mai alert.

Iar Robin Williams este, intr-adevar, un actor excelent si foarte simpatic. Este pe gustul meu. Mi-a placut si mie mult "Mrs. Doubtfire", a fost un film delicios.

In rest, ce faci, iti promovezi singur filmele pe care tot tu le recomanzi? :P
0
20-09-2012, ora 20:08
daniel d.
Nu este medic/terapeut
daniel d.
In Good Will Hunting... profesorul acela de universitate... a pus o problema pe tabla. iar Will care era om de servici a rezolvat-o. Asta nu inseamna ca trebuia sa ne arate si rezolvarea. Ar fi fost stupid. Dar a fost creat momentul acela in film destul de savuros cand profesorul a ramas stupefiat. Nu inseamna ca ar fi contat mai mult daca vedeam si raspunsul sau sa il fi inteles. Interesa pe cineva exact rezolvarea? Sau au existat alte momente in care Will isi arata geniul conturand astfel personajul: atunci cand a citit cartea in cateva minute, cand a rezolvat formula prietenei sale, cand a spus toate numele celor 12 sau 13 frati ai sai desi era o improvizatie de-a sa de moment, cand isi batea joc de psihologi, etc..

Aici in filmul asta... tatal fetei nici macar nu da dovada prin comportament ca ar fi geniu sau bolnav. Aflam mai mult din caietul acela al lui si din ceea ce spun altii. Singura scena care mi-a placut a fost aceea cand era entuziasmat batranul ca isi revenise cu 'masinaria'. Ar fi fost cred inteligent sa se fi inspirat putin din fizicianul Richard Feynman, unul din geniile secolului 20, care se spune ca dadea niste discursuri edificatoare cu privire la unele fenomene din domeniul sau de activitate.. Finalul filmului este anticlimatic si rasuflat.

E atat de prost filmul incat a acumulat doar nota 6.8 pe imdb de la vizitatori, fara sa miroase nimic a Oscar.


Exista un rregizor ( nu mai stiu exact cine ), care a spus ca orice stil de film e bun cu exceptia stilului plictisitor, , acesta se cam califica a fi unul din ele.

Finding Forrester... e un film similar oarecum... dar acolo personajele sunt mult mai conturate.

Imi plac argumentele tale referitoare la film, the_eye. Esti o persoana isteata, are omul ce discuta cu tine ( spre deosebire de mine )... ar trebui sa nu-ti mai pierzi timpul cu adunatura asta de looseri ca mine si altii de pe acest forum.
0
21-09-2012, ora 12:41
the_eye
Nu este medic/terapeut
the_eye
@daniel d.

Presupun ca voiai sa zici 'anticlimactic' in loc de 'anticlimatic', nu de alta dar eu chiar nu mai auzisem termenul si ma gandeam daca chiar ar putea sa insemne ceva, asa ca l-am cautat pe google si am dat peste 'anticlimactic', un termen englezesc/american, dar, cine stie, o fi fost introdus si in limba romana.

Inca o greseala pe care am observat ca o faci frecvent: specificai nu demult ca pe holurile 'CSM' ai stat de vorba cu alti oameni despre boli. Cred ca te refereai mai degraba la CAS Bacau (Casa de Asigurari de Sanatate), intrucat CSM este acronimul de la Consiliul Superior al Magistraturii si ma indoiesc ca ai fi avut tu treaba pe acolo. Dar, mai stii?... :P

Iata ca 'The Artist' este un film plicitisitor, care a castigat Oscarul pentru 'Cel mai bun film' chiar in 2012. Eu una nu l-am vazut, dar judecand dupa numarul mare de spectatori care parasea salile de cinematograf in timpul acestui film, presupun ca trebuie sa fie cat de cat plictisitor. Probabil pentru ca este un film mut si alb-negru, s-a vrut a fi clasic.

Am putea discuta putin si in jurul subiectului daca Oscarurile se acorda intotdeauna numai pe merit, sau daca atarna greu in balanta si alte criterii, cum ar fi increngatura de relatii de la Hollywood, preferintele subiective ale juriului, precum si viziunea social-politica general acceptata si cine mai stie ce.

Nu am vazut 'Finding Forrster', asa ca nu-mi pot da cu parerea.

Si, ca sa revenim, in final, tot la maretul 'Good Will Hunting', tin sa precizez ce scenariu original au putut sa aiba, intr-adevar, cei doi tineri-minune ai Hollywood-ului, Ben Affleck si Matt Damon! Cand au vazut filmul, toti cinefilii si, mai mult, toti criticii au cazut pe spate! Pai de ce: vin cei 2 mai sus amintiti cu un concept cu totul si cu totul nou: geniul-derbedeu. Acesta nu mai este clasicul geniu plictisitor si singuratic, ci este un geniu cu adevarat cool si, pe deasupra, ambidextru: cu stanga da cu mopul, iar cu dreapta rezolva paradoxuri matematice. Sau invers. Ce mai, studentii si profesorii de la MIT (care se intampla sa fie cea mai prestigioasa universitate cu profil tehnic si stiintific din America si poate nu numai), astia erau toti niste prostalai depasiti si expirati, trebuia sa vina omul de serviciu sa le arate cum se face treaba ca lumea. Chiar ma intreb, cate cazuri au existat in istorie cand omul de serviciu, electricianul sau altcineva din personalul auxiliar al unor universitati de elita din Occident, care au o traditie veche de multe sute de ani, sau in institutele de cercetare din lume, s-a intamplat sa le dea peste nas studentilor, profesorilor sau cercetatorilor. Nu zic ca nu exista cazuri de oameni cu coeficient de inteligenta foarte ridicat care au astfel de ocupatii. Chiar am citit despre un individ cu un IQ de 180, care a lucrat toata viata ca om de serviciu si ca alpinist utilitar, ziceau redactorii ca din cauza ca nu ii placeau conventiile sociale, de un roman din Mensa care lucreaza intr-un atelier de fabricat martisoare sau nu mai stiu ce briz-briz-uri. El afirma ca din cauza educatiei deficitare si a lipsei de motivatie, ca nu i-a placut niciodata scoala. Probabil. Dar stii ce le lipseste acestor 2 insi, Daniel? Dom'le, nu sunt golani, asa ca Will! Daca ar fi fost si ei derbedei si ar fi riscat sa ajunga la inchisoare, in mod cert ar fi fost trimisi sa faca psihoterapie, unde si-ar fi 'rezolvat toate problemele interioare si si-ar fi vindecat toate durerile sufletesti'. Eu propun chiar sa nu se mai cheltuie aiurea banii contribuabililor pentru a-i tine pe delicventi in inchisori cu anii, ci mai bine statul i-ar trimite pe toti la psihoterapie. Desigur, psihoterapia trebuie finantata in intregime de stat! Sunt convinsa ca Ciorapel este cu mine in aceasta problema. :) Astfel, toti delicventii si-ar rezolva si vindeca 'durerile sufletesti', provocate toate de abuzuri in copilarie, si ar deveni cetateni integrati si respectati, poate chiar model. Problema ar fi ca ar trebui tratati toti probabil de Robin Williams in persoana, ca terapia sa dea rezultatele dorite si ca ei sa-si depaseasca 'traumele interioare'. Nu-i asa, Ciorapel, ca asta e solutia? Ce stie societatea sa faca cum trebuie cu cei care au luat-o pe un drum gresit si cu unii bolnavi, ca tu stii cel mai bine ce poate psihoterapia.

In concluzie, nu conteaza ca filmul este mai degraba neverosomil, ci conteaza ca stie sa atraga atentia si sa epateze. Si ca este 'entertaining'. Plus finalul, care este si mai cool: Will le mai da peste nas si tuturor fraierilor de la agentiile guvernamentale care voiau sa-l angajeze si pleaca cu masina lui traznet si clasica sa-si caute gagica non-conformista. Ei.. asa da! Geniu, geniu, dar are el masina de masina si gagica de gagica, mai avea si o gasca, toti baietasi de cartier unul si unul, cu care intra in lupte de strada. Asa geniu da! :D Mai trebuia sa ajunga si star rock intr-un final si ar fi fost tot tacamul complet.
0
21-09-2012, ora 18:29
daniel d.
Nu este medic/terapeut
daniel d.
Termenul asta l-am auzit la televizor la o emisiune culturala acum multi ani in urma. L-am cautat si in dex dar nu l-am gasit nici eu. Am presupus ca anticlimatic si nu anticlimactic se spune. Stiam ca e antonimul termenului climax in schimb... care inseamna desfasurarea actiunii in sens ascendent.


'Cred ca mai degraba te-au atras elementele mult mai dramatice, epice si 'cool' din acest film, precum si ritmul lui mult mai alert '

Asta e de la comentariul precedent. Aceste elemente pe care le mentionezi... practic reprezinta toata structura filmului. Pentru asta te uiti la un film. Vrei sa iti transmita ceva. Imi aminteste de o faza din Seinfeld... cand vroiau sa propuna 'Un show despre nimic ' la CBS. Adica un show in care sa vedem cum iau masa niste indivizi dimineata... cum se duc la servici... si nimic nu se intampla niciodata, adica exact viata reala a celor mai multe persoane in majoritatea timpului. Poate nu stii ( insa cel mai probabil ca da), chiar si showurile alea de rahat gen 'Hogan knows best ', 'Miami ink', sau mai stiu eu care, care se vor a fi pe bune, sunt de fapt regizate macar partial. Asta pentru ca... 'Viata bate filmul ' e o replica neverosimila de cele mai multe ori.

Mie nu mi-a placut 'Good Will Hunting', insa se vrea a fi o poveste si nu ceva bazat pe real in fond.. A luat Oscar pentru scenariu original. A luat si Globul de aur pentru asa ceva. Nu a zis nimeni ca e desprins din viata reala ceva de acolo. In cazul acestui film... Proof... e ceva real? Ca nu am inteles pana la urma daca e bazat pe realitate sau nu?.

Sunt cazuri totusi de oameni de prin nu stiu ce triburi care sa fi facut niste descoperiri extraordinare... si lucrul acesta l-am auzit la o emisiune TV ( desi parca si in film spunea ceva de un caz asemanator ). Normal ca povestea e trasa de par rau de tot. Ce nu mi-a placut deloc a fost scena in care se duce derbedeul de Ben Afleck sa le ceara bani alora din firma. A fost un truc ieftin, lipsit total de originalitate si credibilitate. Dar... un alt regizor celebru spunea ca... ' In film poti face orice '.


Iti recomand 2 filme. 'Woman on top' cu Peneloope Cruz si 'Americanul' cu George Clooney. Filmele astea au fost recomandate si de Mircea Badea pentru cei ce vor sa piarda timpul de tot.

Personal... si cand spun o poveste de-a mea cuiva... incerc sa i-o spun pe cea mai interesanta... stii tu... cu elemente de 'cool' sau dramatice. Care sa starneasca un sentiment in interiorul acelui individ. Pentru asta ne uitam si la stirile de la ora 17:00 cei mai multi dintre noi.

Numai de bine.
0
22-09-2012, ora 20:41
Sobolanul
Nu este medic/terapeut
Sobolanul
Stampez si eu o lista aici, unele vizionate altele in linia de asteptare:

The Experiment [ http://www.imdb.com/title/tt0997152/ ]

Barefoot [ http://www.imdb.com/title/tt0405743/ ]

Sucker Punch [ http://www.imdb.com/title/tt0978764/ ]

On the edge [ http://www.imdb.com/title/tt0221559/ ]

House of Fools [ http://www.imdb.com/title/tt0332605/ ]

I'm a Cyborg, But That's OK [ http://www.imdb.com/title/tt0497137/ ]

It's Kind of a Funny Story [ http://www.imdb.com/title/tt0804497/ ]

28 Days [ http://www.imdb.com/title/tt0191754/ ]

Manic [ http://www.imdb.com/title/tt0252684/ ]
0
24-09-2012, ora 20:15
cobra5998
Nu este medic/terapeut
cobra5998
Sobolanule daca ai vazut, , On the edge, , de unde ai luat subtitrarea pt ca eu am descarcat filmul dar nu am gasit nici o subtitrare?
0
25-09-2012, ora 19:45
Sobolanul
Nu este medic/terapeut
Sobolanul
Nu prea folosesc subtitrari deobicei, dar am gasit chestia asta: http://www.allsubs.org/search-subtitle/on%20the%20edge%202001/
Subtitrari in romana nu am gasit dar cum de abia se gaseste torrentul cu filmul nici nu aveam asteptari.
0
25-11-2012, ora 14:43
jasminejazz
Nu este medic/terapeut
jasminejazz
Buna Cobra,
Si eu sunt schizofrenica, si eu am avut tentative de suicid, si eu am fost internata la Obregia. Cum te simti acum?
0
25-11-2012, ora 17:38
cobra5998
Nu este medic/terapeut
cobra5998
Buna Jasminejazz. In ultima vreme mi-ai revenit halucinatiile, vorbesc cu Madalina Manole aproape in fiecare zi, ne povestim unul altuia viata asta.Dar nu ma duc sa ma internez ca vin sarbatorile si nu vreau sa mi le petrec in spital Anul trecut mi-am petrecut Craciunul si revelionul in spital, de data asta nu mai vreau.Te rog sa-mi raspunzi unde ai fost internata la Obregia LA ce sectie?Astept raspuns
0
25-11-2012, ora 17:42
jasminejazz
Nu este medic/terapeut
jasminejazz
La sectia 12. De Sarbatori eram si eu acolo, dupa o tentativa de suicid. Tu la ce sectie erai?
0
25-11-2012, ora 18:09
cobra5998
Nu este medic/terapeut
cobra5998
Eu eram la sectia 15.Cunosc curtea spitalului si parca nu erai asa depart de mine.De unde esti din Bucuresti? Sunt doar curios, tie cum iti mai este acum ? ce pastile iei?daca vrei imi raspunzi, daca nu nu ma supar.eu mai intru pe net dupa 8 poate mai vorbim atunci pe forum, papa
0
25-11-2012, ora 18:39
jasminejazz
Nu este medic/terapeut
jasminejazz
Locuiesc in Aviatiei,. Nu imi este bine deloc mai ales ca am renuntat si la serviciu. Sunt teribil de deprimata si ma simt total inutila. Iau Seroquel de un an de zile. Tu ce iei? Unde locuiesti?
0
25-11-2012, ora 19:23
cobra5998
Nu este medic/terapeut
cobra5998
Eu locuiesc in judetul Galati.Iau Leponex si Depakine.Mai luam Cipralex pt depresie dar am renuntat la el.Ce servici ai avut?
0
25-11-2012, ora 19:26
jasminejazz
Nu este medic/terapeut
jasminejazz
Am lucrat intr-o banca. Acum 5 luni mi-am dat demisia. Tu lucrezi?
0
25-11-2012, ora 19:41
cobra5998
Nu este medic/terapeut
cobra5998
La banca este un servici bun, de ce ti-ai dat demisia?Eu am mai lucrat in vreo 3 locuri cu specialitate diferita dar la fel ca tine am renuntat.
0
25-11-2012, ora 19:44
jasminejazz
Nu este medic/terapeut
jasminejazz
Nu mai suportam...nici nu ma mai puteam concentra, nu mai eram eficienta...
Nu am mai iesit din casa de 4 luni pentru ca nu mai suport lumea.
Tu iesi din casa?
0
25-11-2012, ora 19:51
cobra5998
Nu este medic/terapeut
cobra5998
De cateva saptamani nici u nu mai ies din casa, mi-am lasat pritnii, iubita, tot.Cand ies pe strada am senzatia ca toata lumea se uita la mine si ma vorbesc de rau.Cu cine stai acum?
0
25-11-2012, ora 19:53
jasminejazz
Nu este medic/terapeut
jasminejazz
Cu parintii. Tot din acelasi motiv nu ies nici eu din casa. Tu cu cine stai? Cum de ai ajuns la Obregia?
0
25-11-2012, ora 20:05
cobra5998
Nu este medic/terapeut
cobra5998
Eu tot cu parintii stau.Am fost de vreo cateva ori la Iasi la Socola si am niste rude in Bucuresti si am zis sa incerc si la Obregia.Si am fost de cateva ori la sectia 15, a fost mai bine aici decat la Iasi si am ramas la Bucale.
0
25-11-2012, ora 20:18
jasminejazz
Nu este medic/terapeut
jasminejazz
Mi-ar placea sa vorbim pe alta cale, dar din pacate nu sunt permise pe forum datele de contact.
0
25-11-2012, ora 20:21
cobra5998
Nu este medic/terapeut
cobra5998
Stiu asta dar as putea sa-ti trimit un mesaj privat cu mail-u meu si poate vorbim
0
25-11-2012, ora 20:25
jasminejazz
Nu este medic/terapeut
jasminejazz
Nu stiam ca poti trimite mesaj privat. Ti-am trimis id-ul meu.
0
25-11-2012, ora 20:33
cobra5998
Nu este medic/terapeut
cobra5998
ti-am trimis un mesaj privat cu id meu.baga-l tu ca eu ceva probleme cu calculatorul meu.
Adaugă un comentariu / răspuns
60 comentarii 1 2

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Semnale de alarmă ale unei posibile tulburări psihice
  • Monitorizarea activității creierului poate ajuta pacienții cu boli psihice
  • Metoda curentă de diagnosticare a bolilor psihice ar putea fi imprecisă
  •