3 luni si teste negative?e posibil?
Buna ziua!
Am si eu o dilema..:-ss...Am avut pe 4 septembrie primul contact sexual(protejat, cu prezervativ).De atunci, timp de doua luni am avut menstruatie regulata, in zilele in care trebuia sa vina in mod normal.Mentionez ca mereu am avut o menstruatie regulata.In luna noiembrie, nu mi-a mai venit menstruatia, asa ca am facut 2 teste de sarcina si au iesit negative.De asemenea am facut si un test de sange Bhcg si a iesit tot negativ.Totusi menstruatia nu mi-a venit nici acum, deja este o intarziere de 2 saptamani.E posibil sa fie gresit testul acela de sange?
Mentionez ca simt o presiune asupra vezicii urinare, am mereu senzatia sa ma duc la toaleta, abdomenul il simt umflat, am cateodata si crampe specifice celor dinaintea venirii menstruatiei.Credeti ca este totusi vorba de o sarcina?:-ss
Am si eu o dilema..:-ss...Am avut pe 4 septembrie primul contact sexual(protejat, cu prezervativ).De atunci, timp de doua luni am avut menstruatie regulata, in zilele in care trebuia sa vina in mod normal.Mentionez ca mereu am avut o menstruatie regulata.In luna noiembrie, nu mi-a mai venit menstruatia, asa ca am facut 2 teste de sarcina si au iesit negative.De asemenea am facut si un test de sange Bhcg si a iesit tot negativ.Totusi menstruatia nu mi-a venit nici acum, deja este o intarziere de 2 saptamani.E posibil sa fie gresit testul acela de sange?
Mentionez ca simt o presiune asupra vezicii urinare, am mereu senzatia sa ma duc la toaleta, abdomenul il simt umflat, am cateodata si crampe specifice celor dinaintea venirii menstruatiei.Credeti ca este totusi vorba de o sarcina?:-ss
4 comentarii
O sarcina este atat de improbabila, incat o puteti considera exclusa. In schimb, ar putea fi vorba fie de o infectie urinara, fie de o inflamatie a anexelor. O vizita la doctorul dv ar fi foarte indicata.
O sa incerc sa nu ma mai stresez si sa imi fac o programare la medic.Va multumesc frumos pentru raspuns!
Nu am reusit sa imi fac inca programare la medic, dar vroiam sa va intreb daca este vreo posibilitate ca cei de la cabinetul medical sa fi gresit acel test de sange?poate sunt paranoica..:|dar sunt foarte stresata ca nu am nicio simptoma ca ar veni menstruatia prea curand...
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Exista posibilitatea de a fi insarcinata si testele sa iasa negative?
- 26Cum aflu sigur daca sunt gravida?
- 4testul de sarcina ngativ.. sunt totusi insarcinata?
- 2Este oare posibil ca testul sa nu arate o sarcina fiind prea avansata?
- 13sunt sau nu insarcinata?
- 25Test de sarcina pozitiv - poate l-a facut prea devreme sau nu l-a facut bine
- 4test de sarcina
- 6e posibil sa ramin insarcinata?
- 1teste de sarcina??? nu stiu sa interpretez?
- 5test de sarcina negativ + menstruatie = sarcina?
- 8Test de sarcina negativ apoi pozitiv
- 8mi-a curs ceva alb din san, 5 teste de sarcina toate negative...Ce pot sa cred?
- 6dureri de spate si dureri abdominate...as vrea sa stiu dupa cat timp sa fac un test de sarcina
- 5Sangerare si eliminare mucus
- 20voi ramane insarcinata?
- 1Test negativ
- 0Sunt sau nu insarcinata?
- 0Sa fie vorba de vreo sarcina?
- 3Teste pozitive inainte de menstruatie
- 0Test sarcina cu o linie stearsa
Mai multe informații despre: testul de sarcina
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: