Sunt însărcinată ?

Buna seara. Acum 15 minute mi-am facut un test de sarcina deoarece in loc de menstruatie am o secretie maronie. Sânii sunt si ei foarte durerosi si am dureri de burta jos. Îmi pare rău ca nu pot arată poza cu testul. Sunt 2 linii, iar linia de test este un roz pal. Pe 28 iulie a venit logodnicul meu din deplasare si atunci cred ca s.a produs minunea. Întrebarea mea este : se poate sa fie rezultatul fals pozitiv ?
3 comentarii

Nu, dacă testul are doua linii, este pozitiv. Pentru certitudine puteți face un BETA-HCG seric. Este o analiza de sânge care se poate face, în principiu, la orice laborator. Sangerarea maronie nu este tocmai un lucru bun. Ar fi recomandat sa consultați un medic ginecolog cât mai curând. Mult succes!

Am inteles ca este normal ca la implantare sa aibă loc acel spotting. Nu a fost chiar maro. Ci mai degrabă spre crem, roz. Dar mi.a trecut. Multumesc frumos pentru raspuns

Bună..mia întârziat ciclul 7 zile..Se poate sa fiu însărcinată? În vara am mai avut o întârziere de o luna jumate..pe urma mia venit 2 zile..penultima menstruatie am avuto la 21 de zile..acum îmi întârzie..vreau sa rămân însărcinată..test deocamdată nu îmi fac ca nu vreau sa fiu dezamăgită iară..:((..Am mai făcut și atunci când am avut întârzierea de o luna jumate și nimik..Am și un chist de 5 cm

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1dupa cat timp imi pot face testul de sarcina?
- 26Cum aflu sigur daca sunt gravida?
- 3e gravida?
- 3simptomele sarcinii... test de sarcina negativ
- 4testul de sarcina ngativ.. sunt totusi insarcinata?
- 3test de sarcina negativ...dar am unele simptome de sarcina
- 4la cat timp dupa actul sexual pot face testul de sarcina?
- 6am luat un test si a iesit negativ, iar ciclul continua sa intarzie
- 8Testul de sarcina se poate face si mai devreme de 14 zile?
- 5Test sarcina pozitiv dupa un minut, pe prospect... rezultatul apare dupa 5-10 min
- 5Menstruatie intirziata, test de sarcina negativ...
- 5test de sarcina - o liniuta, oare sint insarcinata?
- 5ciclul menstrual intarziat, testul de sarcina negativ
- 7e posibil sa fiu insarcinata?
- 4dureri abdominale si teste de sarcina negative
- 8intarzierea menstruatiei, test de sarcina negativ
- 7test de sarcina
- 1Citirea testului de sarcina - linia C era roz iar cealaltă era foooarte ștearsă
- 2După cate zile pot face un test de sarcina
- 0Test sarcina cu o linie stearsa
Mai multe informații despre: testul de sarcina
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: