a mai folosit cineva alopexy pentru caderea parului?
Buna ziua, a mai folosit cineva alopexy pentru caderea parului?
Este adevarat ca dupa terminarea tratamentului parul incepe sa cada iarasi?
Este adevarat ca dupa terminarea tratamentului parul incepe sa cada iarasi?
4 comentarii
Nu am folosit niciodata aceste produs, si nici alte produse pentru caderea parului din simplul motiv ca primul tratament naturist incercat a dat roade si nu am mai avut probleme deloc nici pana in ziua de azi, dupa 8 ani de la tratament. Piseaza usturoi si maseaza radacinile parului, si dupa 30 de minute speli parul normal. Eu am facut aceste lucru timp de 3 luni si nu mai stiu ce inseamna caderea parului de atunci.
anomin_2011, uneori, caderea parului poate fi provocata de o infectie in organism.
Ai cumva sinuzita?
Ai cumva sinuzita?
Am terminat si eu astazi cura cu Follixin si vad ca au aparut ceva rezultate. Parul nu mai imi cade atat de mult si s-a mai indesit iar asta e un lucru foarte bun. Daca rezultatele or sa fie unele permanente e extraordinar!
Imi este putin teama in legatura cu permanenta rezultatelor pentru ca am tot auzit cazuri de oameni care au luat anumite produse si rezultatele au fost doar unele temporare. O sa va tin la curent cu evolutia mea!
Imi este putin teama in legatura cu permanenta rezultatelor pentru ca am tot auzit cazuri de oameni care au luat anumite produse si rezultatele au fost doar unele temporare. O sa va tin la curent cu evolutia mea!
Buna ziua,
Alopexy este un produs bun, dar trebuie sa vedeti cauza caderii parului. Un medic dermatolog ar trebui sa va recomande niste analize in functie de tipul de alopecie.Ar fi bine sa va vada intai un medic dermatolog.
O zi buna,
Dr Artenie
medic dermatog
Alopexy este un produs bun, dar trebuie sa vedeti cauza caderii parului. Un medic dermatolog ar trebui sa va recomande niste analize in functie de tipul de alopecie.Ar fi bine sa va vada intai un medic dermatolog.
O zi buna,
Dr Artenie
medic dermatog
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5caderea parului, coaja pe scalp
- 4pirderea parului dupa nastere
- 7caderea parului
- 19Cadere excesiva a parului!Nu gasesc tratament!
- 10Imi cade parul!
- 11Caderea parului - Sfaturi urgente va rog
- 1matreata si caderea parului
- 7psoriazisul si caderea parului
- 6am 17 ani si imi cade foarte mult parul
- 3cadere grava a parului.
- 3spray fixativ pentru par
- 2imi cade parul chiar mult si devine uleios
- 2cadere excesiva a parului
- 5Imi cade parul foarte mult..din ce cauza?!
- 0Analize marite
- 1Imi cade parul
- 3Netiapin si caderea parului
- 2Cădere masiva a parului, aproape ca ma apropii de un stadiu de depresie
- 1Minoxidil pentru caderea parului si regenerare.
Mai multe informații despre: Caderea parului
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: