Abces la masea
am avut un abces la masea care s-a spart de la sine.acum nu ma doare si nu ma supara cu nimic insa sunt ingrijorata ca as putea sa mai am infectie acolo.nu pot sa iau antibiotice deoarece imediat fac candida.ar trebui sa ma mai ingrijoreze maseaua?
3 comentarii
da, cu siguranta mai este infectie acolo, dar nu este intr-o perioada acuta (cand doare si se formeaza un abces).
Trebuie sa mergi la un stomatolog, sa iti faca o radiografie si sa trateze dintele in functie de gradul de afectare...
Trebuie sa mergi la un stomatolog, sa iti faca o radiografie si sa trateze dintele in functie de gradul de afectare...
bai frate nu mai pot nu stiu am apces alti imi spun ca daca mi se sparge fac infectie la gat si am sa mor mie fff frica am doar 11 ani ce sirop tr sa iau ce tr sa fac zicetimi va rog!ms pt ajutor.:(
Un abces nu se rezolva cu nici un sirop. Mergi la un stomatolog sa rezolve problema pt ca, chiar daca nu mai doare, infectia exista si se poate acutiza oricand(adica doare si te umfli)
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 15abces dupa extractie?
- 11Interventie chirurgicala?
- 3infectia de la masea are vreo legatura cu cea din gat?
- 8granulom si abces...pot scapa de extractie?
- 6m-am trezit cu fata umflata, durerea (de dinti) a cam trecut, simt cum gingia este crapata
- 6Masea umflata dupa plombare
- 2Abces Dentar? Rezectie apicala sau nu Dx!
- 2Abces dentar
- 5Abces gingival de luni de zile
- 1Umflatura la ureche!!
- 2Abces masea, intrebare antibiotice!
- 1Puroi la radacina dintelui
- 2După abces
- 1Abces dentar
- 3Măsea umflata pana la ochi
- 1Eliminare abces
- 2Umflatura gat
- 1Abces dentar
Mai multe informații despre: Abcesul dentar