Absenta Rivotril

20-05-2023
Ologu Gogu
Nu este medic/terapeut
Ologu Gogu
Dai cu tunul si iarasi nu se mai gaseste Rivotril in farmaciile din Romania.Nici macar la Tei.Chestia e ca nu se gaseste nici pe siteurile colaboratoare cu FarmaExpress, cele germane.Am si eu o reteta cu acest medicament pentru anxietatea mea dar, deocamdata, n-am de unde sa-l iau.E un medicament bun si nu vreau sa renunt la el, mai alesca iau putin, 1 mg pe zi.Nu l-o mai fabrica Roche cum s-a mai intamplat acum 6-7 ani.Poate stie cineva...
4 comentarii
2
20-05-2023, ora 21:00
Psiholog Cristina-Mihaela Stoian
Psihologie, Bucuresti, sector 1
Psiholog Cristina-Mihaela Stoian
Incercati pe reteaua 2.0
1
20-05-2023, ora 22:18
Ologu Gogu
Nu este medic/terapeut
Ologu Gogu
Multumesc !! Interesant site-ul !
1
24-05-2023, ora 19:52
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
O sa reapara dupa 10 iunie.
1
24-05-2023, ora 21:31
Ologu Gogu
Nu este medic/terapeut
Ologu Gogu
Mersiiii de raspuns !!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice.

Accept cookies Informare Cookies Site-ul ROmedic.ro foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării, a obține date privind traficul și performanța site-ului și a livra publicitate mai eficient.
Găsiți informații detaliate în Politica cookies și puteți gestiona consimțământul dvs din Setări cookies.