Anxietate dimineața la trezire si insomnie
De curand am schimbat antidepresivul (Cipralex) cu Dulsevia(duloxetina) deoarece parea ca Cipralexul nu mai funcționează. La trezire dimineața simt o anxietate puternica, si de la ora 6 nu mai pot dormi desi as vrea, simt o stare de neliniște si anxietate. Mai iau si Anxiar in timpul zilei, 2 comprimate pe zi. Inainte nu era asa, chiar si cand am fost la începutul tratamentului cu Cipralex anxiarul reusea sa imi acopere si starile de anxietate dimineața si dormeam bine. Mentionez ca aceste stari au apărut cam in urma cu 2 luni, de aceea am si schimbat antidepresivul, din cauza acestor simptome de anxietate. De ce nu mai reuseste nici Anxiarul sa acopere aceasta insomnie de dimineață? Noaptea dorm bine, dar de la ora 6 ma trezesc aceste stari de anxietate si neliniste.
10 comentarii
De exemplu si daca dorm ziua puțin la trezire simt o anxietate, oare corpul secreta mult cortizol la trezire?
Buna.
Daca trec 5 saptamani si tot nu se regleaza aceasta problema cu Dulsevia, rugati medicul sa va dea Seroxat.
Eu m-am confruntat cu ea si mi-a trecut cu Seroxat.
Daca trec 5 saptamani si tot nu se regleaza aceasta problema cu Dulsevia, rugati medicul sa va dea Seroxat.
Eu m-am confruntat cu ea si mi-a trecut cu Seroxat.
V-ati confruntat cu anxietate? Sau cu insomnie?
" La trezire dimineața simt o anxietate puternica, si de la ora 6 nu mai pot dormi desi as vrea, simt o stare de neliniște si anxietate."
Eu starea aceasta o am înainte sa iau tratamentul cu Dulsevia. De aceea am si schimbat Cipralex cu Dulsevia.
Nu inteleg de ce Anxiarul nu mai reuseste sa acopere starile de anxietate si insomnia de dimineață pana isi face efect noul antidepresiv. La începutul tratamentului cu cipralex luam si anxiar dar reusea sa acopere starile de anxietate, si dormeam chiar foarte bine. Poate ar trebui schimbat anxioliticul cu altceva, Xanax de exemplu.
Ideea e sa ramaneti doar pe antidepresiv, nu sa luati anxiolitice. Anxioliticele produc dependenta.
Dulsevia se da mai mult in depresie.
Dulsevia se da mai mult in depresie.
Medicul mi l-a dat pentru anxietate, scrie si pe prospect ca este pentru anxietate generalizata. Cipralex de asemenea este si pentru anxietate, dar nu a mai funcționat pentru mine, de aceea l-am si schimbat. Medicul psihiatru mi-a prescris Dulsevia stiind ca am anxietate extrema, eu sper sa functioneze pentru mine acest antidepresiv.
Stiu ca anxioliticele produc dependenra, dar pana isi face efect antidepresivul, dar parca nici anxioliticul pe care il iau acum(Anxiar) nu mai acopera anxietatea cum o facea inainte. Inainte dormeam bine dimineata de la Anxiar, de aceea m-am gandit sa il schimb cu altceva mai eficient, ca Xanax.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Tratament Serlift
- 1Reducere doza seroxat, sevraj?
- 3bromazepam sau anxiar?Care e mai bun?S inca o intrebare
- 2Paliperidona risperidona?
- 6Aripiprazol, trifluoperazin si vortioxetina
- 7Reducere doza Cipralex - in vederea incetarii tratamentului
- 12Trittico - Mi se inchid ochii, si ma molesesc imediat.
- 4Inlocuirea unui antipsihotic cu un adjuvant natural
- 4Rispolept Consta sau Xeplion?+Alte probleme
- 4Seroxat ptr anxietate
- 2Medicamentele psihotrope îngrașă?
- 4Seroxat si Xanax - renuntare tratatament - simptome sevraj
- 1Am avut depresie in 2008
- 57Brintelix/Trintelix
- 0Cipralex si extrasistole
- 5Leponex sau Abilify?
- 37Ajutati-ma, am tulburare de panica generalizata si depresie. Sunt gravida in 7 saptamani
- 0Olanzapina
- 5Inlocuire Rivotri cu Bromazepam
Mai multe informații despre: medicamente psihiatrice schimbarea tratamentului psihiatric benzodiazepine
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: