Acidul folic poate intarzia ciclul menstrual ?

Buna seara !
De 1 luna iau acid folic deoarece incerc sa raman insarcinata, luna trecuta mi-a intarziat c menstrual 7 zile. Normal c menstrual trebuia sa apara pe data de 20 mai, cineva mi-a zis k am avut intarziere din cauza acidului folic...
Este posibil asa ceva ? Sau este din cauza stresului sau supararilor ? Acum daca s-a dereglat nu mai stiu cum sa imi calculez zilele fertile as avea nevoie de un ajutor daca se poate... Va rog frumos !
De 1 luna iau acid folic deoarece incerc sa raman insarcinata, luna trecuta mi-a intarziat c menstrual 7 zile. Normal c menstrual trebuia sa apara pe data de 20 mai, cineva mi-a zis k am avut intarziere din cauza acidului folic...
Este posibil asa ceva ? Sau este din cauza stresului sau supararilor ? Acum daca s-a dereglat nu mai stiu cum sa imi calculez zilele fertile as avea nevoie de un ajutor daca se poate... Va rog frumos !
3 comentarii

Buna !
Imi poate raspunde si mie cineva la intrebarile de mai sus ? ???
Imi poate raspunde si mie cineva la intrebarile de mai sus ? ???

Stimata Doamna,
Acidul folic nu poate fi increminat pentru a preciza exact natura acestor dereglari, de aceea va recomandam sa va prezentati la un medic ginecolog in vederea efectuarii unui consult.
O zi excelenta!
Acidul folic nu poate fi increminat pentru a preciza exact natura acestor dereglari, de aceea va recomandam sa va prezentati la un medic ginecolog in vederea efectuarii unui consult.
O zi excelenta!

Intr-adevar, acudul folic nu poate fi incriminat in intarzierea menstruatiei.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8sarcina tubara stanga
- 5sunt sau nu insarcinata?
- 3sunt purtatoare de streptotoc hemolitic de la 4 ani si vreau un copil
- 2cum as putea ramane insarcinata
- 3mai vreau un copil
- 4imi doresc un copil
- 3vreau un copil
- 2imi doresc enorm un copil (cat mai repede)
- 2analize inainte de a ramane insarcinata
- 6Sunt insarcinata? Testul de sarcina imi arata ca nu...
- 5Stil de viata si analize inainte de sarcina
- 3sunt operata de peritonita, mai pot ca sa raman insarcinata?
- 3vrau sa raman insarcina.. incerc de 2 luni si nimic
- 6as vrea sa raman insarcinata!
- 0vreau un bebe
- 3vreau un copil ajutor
- 4Dacă iau atâtea antibiotice pot rămâne însărcinată în perioada aceasta?
- 3tratament cu stimuloton 50mg si depakine 300 in cazul atacurilor de panica si anxietatii
- 7vreau un copil...ajutor!!!!
Mai multe informații despre: Pregatirea pentru sarcina Acidul folic
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: