administrare anticonceptionale
am sindromul ovarelor polichistice doctorul endocrinolog mi a prescris diane 35 si avand ciclul neregulat mi a spus sa le iau ca sa mi vina prima oara si apoi sa incep din a 5 a zi am facut acest lucru tot ce vreau e sa stiu daca va fi mereu din a 5 a zi
3 comentarii
Numai diane 35 ti a prescris. ar trebui sa mergi sa intrebi.de obicei se iau mereu in aceeasi zi.
Ciclu neregulat inseamna ca uneori la date imposibil de precizat dinainte aveti menstruatie. Deci la urmatoarea menstruatie incepeti sa luati Diane 35 cel mai bine in a 5-a zi socotind ziua 1 ca ziua in care se arata prima data sange. Deci atunci incepeti sa luati zilnic la aceeasi ora timp de 21 de zile apoi faceti pauza de sapte zile.
asta am facut pana acum dar mereu dupa pauza o sa iau anticonceptionalele in a 5 a zi de ciclu si daca le iau asa si pentru protectie nu voi avea nici o problema
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4pot lua aniticonceptionale si fara a ma duce la ginecolog?
- 2cat mai pot lua anticonceptionale
- 4este posibil ca anticonceptionalele laurina se dea depresii si sa para din nou acneea?
- 12karissa - nu am luat-o din prima zi de menstruatie
- 6efecte novinette: + 20 kg
- 2anticonceptionale orale
- 7sangerari in primele luni de administrarea anticonceptionalelor
- 19Am uitat de iau pilula. Acum ce fac?
- 7Folosirea corecta a anticonceptionalelor Mercilon.
- 21E prima data cand iau anticonceptionale
- 5anticonceptionale si pauzele...
- 3anticonceptionale yasmin - mai devreme sau mai tarziu fata de ora stabilita
- 33anticonceptionale, rana pe uter
- 6Anticonceptionale prescrise de medic de specialitate sau direct din farmacie?
- 3contraceptie desorelle
- 3ce ela fel de bun ca pastilele marvelon?
- 5Risc de sarcina?
- 4problema cu pilula contraceptiva
- 0Anticonceptionale pt prima data!
- 2Urgent! Pauza mai mare de 7 zile intre blistere. Ce trebuie sa fac?
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: