administrare anticonceptionale
am sindromul ovarelor polichistice doctorul endocrinolog mi a prescris diane 35 si avand ciclul neregulat mi a spus sa le iau ca sa mi vina prima oara si apoi sa incep din a 5 a zi am facut acest lucru tot ce vreau e sa stiu daca va fi mereu din a 5 a zi
3 comentarii
Numai diane 35 ti a prescris. ar trebui sa mergi sa intrebi.de obicei se iau mereu in aceeasi zi.
Ciclu neregulat inseamna ca uneori la date imposibil de precizat dinainte aveti menstruatie. Deci la urmatoarea menstruatie incepeti sa luati Diane 35 cel mai bine in a 5-a zi socotind ziua 1 ca ziua in care se arata prima data sange. Deci atunci incepeti sa luati zilnic la aceeasi ora timp de 21 de zile apoi faceti pauza de sapte zile.
asta am facut pana acum dar mereu dupa pauza o sa iau anticonceptionalele in a 5 a zi de ciclu si daca le iau asa si pentru protectie nu voi avea nici o problema
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 13Triregol si sarcina
- 3Mare prostie, am nevoie de o lamurire...sub ce risc ma aflu?
- 3am uitat sa iau o pastila... ce sanse sunt sa fiu insarcinata?
- 6am luat pilula la 21 de ore dupa actul sexual... exista vreun risc?
- 8as dori un sfat de la un medic: am inceput sa iau anticonceptionale mai devreme cu o zi
- 6Pot sa iau pilule ca sa imi intarziu ciclul?
- 4ar putea fi o sarcina?
- 10mi-a curs o secretie maronie am inceput sa iau anticonceptionale
- 4in legatura cu anticonceptionalele luate incontinu
- 5am uitat o pastila in cursul lunii si nu stiu cand
- 3As putea sa fiu insarcinata? sau care sunt motivele pentru care am doar asa putina menstruatie?
- 2dupa avort medicamentos cand pot lua anticonceptionale
- 2acnee provocata de mercilon?
- 8Anticonceptionale yasmin
- 8Pastila uitata dupa 7 zile de pauza
- 3Anticonceptionale
- 2AC cu intarziere-sarcina?
- 2anticonceptionale
- 0Anticonceptionale
- 1Anticonceptionale
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: