Ajutati ma, imi este frica - Doare anestezia dentara?

25-02-2019
Dani242
Nu este medic/terapeut
Dani242
Buna, deci imi este frica acum 2 saptamani au început durerile de masea dar am crezut ca vor trece am mușcat dintr o felie de pizza si a inceput sa ma doară rău de tot. După o săptămână am fost la dentist si mi a pus un fel de plombe/pansament cu un calmat cred ma durea dar a doua zi nu mai aveam nimic. Din nou peste o zi au început durerile. Am fost inapoi la stomatolog mi a scos plomba/ Pasamentul si mi a pus altul. Mâine am programare si mi a spus că îmi va face anestezie atat pentru ce anestezie nu mi a spus nimic. Doare anestezia ?
PS:Caria nu a ajuns la nerv.
3 comentarii
1
26-02-2019, ora 05:43
Dr. Dragomir (Parnia) Alina
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Dragomir (Parnia) Alina
Buna ziua, anestezia se simte ca o piscatura, dar nu este efectiv o durere. Se simte pentru cateva secunde si apoi incepe sa isi faca efectul, sa amorteasca. Medicul dumeavoastra poata aplica geluri, sprayuri de amortire pentru a reduce disconfortul anesteziei. Este bine sa mancati inainte sa vi se faca anestezie locala. Efectul anesteziei poate dura 3-4 ore, timp in care este indicat sa nu mancati pentru ca va puteti musca limba/oraz. Bafta!
0
26-02-2019, ora 07:37
Dani242
Nu este medic/terapeut
Dani242
Si stiti cumva dd ce sau pentru ce imi face anestezie?
1
26-02-2019, ora 08:22
Dr. Geanina Miu
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Geanina Miu
Buna dimineata
Va face anestezie ca sa nu va doara cand lucreaza.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul