Dureri de ureche + mandibula+ gat dupa o anestezie

02-06-2016
mimimi15
Nu este medic/terapeut
mimimi15
Buna ziua,

Va rog sa ma indrumati, nu stiu ce sa fac si la ce medic sa merg. In decurs de 3 saptamani am facut 2 interventii la stomatologie.
Mai intai pe partea stanga jos mi-a lucrat la o masea si a facut anestezie in gingie, in spatele maselelor. Ulterior m-a durut in ureche, muschiul obrazului si pe langa ureche, durerea radia pana pe gat.Am crezut ca trece, nu am legat durerea de injectia cu anestezie.
Apoi, pe partea stanga, tot jos, mi-a scos o masea, cu injectie la fel, in spatele maselelor. Am simtit de cand a bagat acul o durere f mare. Acum la o saptamana dupa, inca ma doare in ureche, imi trosneste si fasie ceva in ureche, este mereu infundata, ma doare pe langa ureche, nici nu pot sa deschid gura prea mult, ma doare osul mandibulei. Ma tine ceva in gura, nu ma exprim prea bine ca nu cunos termenii, cred ca este un muschi intre maselele de jos si cele de sus. Cea mai deranjanta este durerea de ureche.
Nici pe parea drepta nu a trecut, iar gingia in spate a devenit palida si este umflata.
Imi este teama de complicatii. Medicul stomatolog spune ca nu are ce sa se intample, ca nu stie ce este.
Dar ma gandesc ca poate a facut injectia gresit, a intepat ceva ce nu trebuia.
Ce sa fac, unde sa merg, durerile sunt insuportabile.

Multumesc !
1 comentarii
0
13-06-2016, ora 10:57
Dr. Clinica Stomatologica Andra Smile
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Clinica Stomatologica Andra Smile
Buna ziua,
in ceea ce priveste anestezia Mai ales la dintii inferiori este normala o oarecare durere dupa o pucnctie anestezica deoarece acul traverseaza multe planuri. Durerea pe care dvs o indicati nu este o durere auriculara ci mai degraba o durere articulara, acele sunete pe care le auziti intaresc aceasta idee. Probabil in timpul extractiei s-a pus presiune mare asupra mandibulei acesata presiune afectand articulatia temporomandibulara.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Tratament inovativ pentru disfuncția articulației temporomandibulare
  •