Ajutati-ma! Mi s-a dezlipit proteza dentara si pot sa ajung la stomatolog doar peste 3, 4 luni.
Mi s-a dezlipit proteza dentara si pot sa ajung la stomatolog doar peste 3, 4 luni. Ce trebuie sa fac?
Multumesc!
Multumesc!
3 comentarii
Buna ziua! Proteza dentara este o lucrare mobilizabila, probabil este vorba de punte dentara. Incercati sa o aplicati in aceeasi pozitie, vedeti daca are stabilitate. In unele tari exista in supermaket ciment provizoriu pentru lucrari dentare ( la sectiunea de ingiena dentara ) care poate fi o idee pentru moment. Daca gasiti, nu mancati 2 ore dupa aplicare, evitati guma de mestecat/ caramele. Numai bine!
Buna ziua,
Daca nu gasiti cimentul provizoriu de care va spunea colega mea, puteti folosi un adeziv pentru proteza dentara.
Daca nu gasiti cimentul provizoriu de care va spunea colega mea, puteti folosi un adeziv pentru proteza dentara.
M-am exprimat gresit. Cer scuze! Toti dintii de deasupra ii am imbracati cu o lucrare dentara.care s-a dezlipit. Va multumesc!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 51Solutii moderne de protezare
- 17proteza elastica
- 5proteza dentara.. CNAS ii deconteaza o parte din cheltuieli?
- 4proteza scheletata
- 8proteza dentara fixa - ciobita
- 9despre proteza scheletata
- 4saliva cleioasa
- 5Proteze acrilice care se rup repetat
- 1Interpretare radiografie rx
- 33Proteza scheletata
- 1Proteza Kemeny
- 1Lipsa de spatiu suficient pentru o microproteza
- 3Proteza dentara
- 5Proteza cu croseta, sau totala ?
- 1Proteza dentara-dificultate masticatie
- 3Proteza dentara mobila pe 4 miniimplanturi -mandibula
- 2Am facut „mare” castig, nu ? proteza totala mobila nu-mi sta in gura nici 2 secunde
- 1Proteza partiala mobilizabila arcada superioara
- 2Proteza scheletata
Mai multe informații despre: Protezele dentare
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: