am dureri groznice in piept, nod in gat ca o gheara care ma strange

am 33 ani, , va rog din suflet sa ma indrumati, , , , am dureri groznice in piept, , , nod in gat, , ca o gheara care ma strange, si alteori durerea este transmisibila si in spate, , , , arsuri in capul pieptului uneori, , , si ft rar durerea se lasa pe umarul stang, , , , , nu apare la efort fizic, , , sau candva anume, , , dar noaptea in somn sau inainte de culacare am observat ca sunt mai dese, , , , sau ma trezesc in aceste dureri, , , , , trebuie sa va relatez ca in urma cu 5 ani am fost diagnosticata cu o hipertiroida, , , am urmat un tartament cu calciu magneziu zinc, , , si eutirox 1/4 tableta pe zi, de eutirox, , ,
ce sa am ??am programare la endocrinologie vineri, , unde are sa-mi faca o ecografie si un test de calciu asa m-i sa zis, , ,
or fi probleme de natura cardiaca???
va multumesc anticipat!!
ce sa am ??am programare la endocrinologie vineri, , unde are sa-mi faca o ecografie si un test de calciu asa m-i sa zis, , ,
or fi probleme de natura cardiaca???
va multumesc anticipat!!
1 comentarii

dupa parerea me ar trebui sa te duci NEAPARAT sa-ti faci o radiografie la plamani.cred ca se poate sa ai simptomele astea si de la plamani?nu crezi?

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.

Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%!
Detalii aici
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4presiune in cosul pieptului
- 6corp strain in gat
- 4am o flegma in gat de care nu mai pot sa scap de o luna
- 3senzatie de foame constanta si dureri in capul pieptului
- 23dureri de inima si senzatie de nod in gat
- 11balonari dese, eructatii, dureri in piept in partea stanga
- 3Nod in gat, nod in varful stomacului
- 10senzatie de ceva in gat, durere in piept
- 3Durere in zona sternului, senzatie de nod in gat (gheara in gat etc)
- 2Lipsa de aer, nod in gat, balonare
- 0caldura dureroasa in piept
- 1Simptome ingrijoratoare!
- 2Nod in Gat!
- 3Durere in piept.
- 1Boli pulmonare - disconfort in partea dreapta a toracelui
- 1Senzatie de nod in gat+tuse seaca amigdalite umflate
- 8Gat iritat
- 0Oare o fi tentativă de infarct ?
- 2Durere între pectorali.
- 1Îngrijorare - durere in zona inimii ce îmi răspunde și în spate, durere de cap
Mai multe informații despre: Senzatia de nod in gat Durerea in piept
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: