am dureri groznice in piept, nod in gat ca o gheara care ma strange
am 33 ani, , va rog din suflet sa ma indrumati, , , , am dureri groznice in piept, , , nod in gat, , ca o gheara care ma strange, si alteori durerea este transmisibila si in spate, , , , arsuri in capul pieptului uneori, , , si ft rar durerea se lasa pe umarul stang, , , , , nu apare la efort fizic, , , sau candva anume, , , dar noaptea in somn sau inainte de culacare am observat ca sunt mai dese, , , , sau ma trezesc in aceste dureri, , , , , trebuie sa va relatez ca in urma cu 5 ani am fost diagnosticata cu o hipertiroida, , , am urmat un tartament cu calciu magneziu zinc, , , si eutirox 1/4 tableta pe zi, de eutirox, , ,
ce sa am ??am programare la endocrinologie vineri, , unde are sa-mi faca o ecografie si un test de calciu asa m-i sa zis, , ,
or fi probleme de natura cardiaca???
va multumesc anticipat!!
ce sa am ??am programare la endocrinologie vineri, , unde are sa-mi faca o ecografie si un test de calciu asa m-i sa zis, , ,
or fi probleme de natura cardiaca???
va multumesc anticipat!!
1 comentarii
dupa parerea me ar trebui sa te duci NEAPARAT sa-ti faci o radiografie la plamani.cred ca se poate sa ai simptomele astea si de la plamani?nu crezi?
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 12hipertiroidism?
- 7Ajutor va rog posibil cardiac 24 ani
- 18Disconfort si mici dureri in piept. Ajutor!
- 24am tbc?
- 3dureri in zona pieptului periodice
- 3simptome multiple: arsuri gastrice, durere in piept, nod in gat, dureri abdominale
- 1Poate fi senzatie de nod in gat de la gastrita cronica?
- 1Colonoscopie
- 6Întrebare
- 1Palpitatii permanente, durere in piept, lipsa de aer zilnic
- 6Am un nod in gat
- 0Dureri in zona inimii
- 2Dureri în capul pieptului
- 8Tuse care nu se rupe asemenea unui nod in gat
- 0Durere în zona inimi și piept
- 3Ajutati-ma! am un disconfort mereu in gat
- 5Candidoza bucala
- 3Batai inima accentuate și durere inexplicabila
- 6Trebuie sa respir adanc