am hemoroizi?

12-06-2014
Gabriel001
Nu este medic/terapeut
Gabriel001
Buna ziua. Am 16 ani si intr-o dimineata, acum vreo 3 zile am simtit o durere in zona anusului. Cand am pus mana am simtit un dul, un fel de umflatura dar tare. Am impresia ca sunt hemoroizi dar am inteles ca acestia sunt doar o imflamatie a venelor insa la mine este tare in interior. Am motive de ingrijorare ? Adica pot trece de la sine sau trebuie interventie? Poate fi de la hartia igienica aspra ? Durerea este mai mult o usturime... Scaunul este moale, cu o zi inainte de asta am mancat niste corcoduse, poate fi acesta un motiv? Am mai avut aceste probleme dar cu mai multe umflaturi si a trecut de la sine..
4 comentarii
0
13-06-2014, ora 01:39
urascmaneaua
Nu este medic/terapeut
urascmaneaua
Am si eu o problema asemanatoare, daca ai conditii ( o cada/dus ) spala-te nu te mai sterge cu hartia ca iriti zona anusului si se poate agrava...si pe mine ma jena acum o saptamana din cauza hartiei igienice, acum s-a agravat, maine ma duc la medicul de familie..iti sugerez sa faci la fel pana cine stie ce se intampla!
0
25-06-2014, ora 15:36
Dr. Nicoleta Nechita
Medicina generala, Cluj-Napoca
Dr. Nicoleta Nechita
Buna ziua.Pentru hemoroizi se pot folosi urmatoarele remedii naturale supozitoarele Hemorsan si ceai Hemorlax, 2-3 căni/zi.
0
28-07-2014, ora 23:53
calinel
Nu este medic/terapeut
calinel
Buna ziua, de 3 zile am hemoroizi fapt ce nu ma sperie pentru ca ii tratez perfect cu hemorozon dar cand m-am uns ultima oara cu aceasta alifie mi-a rams pe deget un fel de vierme de dimensiunea unei unghii de culoare visinie, poate fii sange de la hemoroizi sau poate sunt paraziti, mentionez ca hemoroizi mi-au aparut in urma unui efort fizic intens. multumesc anticipat
0
27-03-2015, ora 15:54
SASTRAS MARIA
Nu este medic/terapeut
SASTRAS MARIA
Buna ziua.
Am 32 ani si cred am o problema. Sper sa nu fie una grava:)!Din 2013 luna aprilie am inceput sa sangerez si evident m-am dus la medic. Am luat duspatalin si detralex, am facut colonoscopie, ecografe, analize si tot felul si sangerarile nu s-au oprit. Nu am nici un diagnostic. La inceput aveam sangerari cam 10 zile pe luna si am observat ca se intampla inainte de menstruatie. Si am dureri in partea dreapta, si mi se inflameaza ca un castravete cornison care.Cam de anul trecut sangerez aproape zilnic, si cand am scaun si cand nu am. Sangele e curat, fara miros si cheagurile la fel. Ce sa fac??? In noiembrie 2014 am facut un ecograf si mi s-a spus sa caut in alt loc problema! Dna doctor specialist mi-a zis sa facem o rectoscopie.Ce sa mai fac??? Multumesc din suflet...
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce apar hemoroizii?
  • Creșterea nivelului de testosteron îi face pe adolescenți să fie nerăbdători
  • Dacă stai mult pe toaletă faci hemoroizi?
  • Ce sunt hemoroizii, de ce apar și alte întrebări frecvente despre hemoroizi
  • Hemoroizii se pot vindeca spontan (fără tratament)?
  • Sunt cremele pentru hemoroizi eficiente?
  • Trăirile pozitive din adolescență pot influența sănătatea și starea de bine la maturitate
  •