Am mancarimi si nu stiu de ce:(
Domnule Doctor, va rog sa ma ajutati:(
incepand cu 1 mai intretin relatii sexuale, si de atunci am avut menstruatie regulat, pe data de 12 in fiecare luna, 3 luni la rand. acum e august si menstruatia imi intarzie cu 2 zile, e putin, dar imi fac griji. ultimul contact sexual l-am avut pe data de 25 iunie, protejat (prezervativ). mai mult, de 3 zile am mancarimi grozave in regiunea labiilor mici, am eliminari alb branzoase si au un miros cam neplacut, problema e ca am examinat putin de sine statator si am vazut intrarea la vagin captusita cu astfel de eliminari. mi-e frica sa nu fie cumva candidoza, dar de ce atunci imi intarzie menstruatia? mentionez ca ultimele doua saptamani am avut si o raceala + laringita pe care inca o tratez si acum, posibil sa intarzie din cauza racelii? mi-e frica desi am avut contact sexual protejat sa nu fi ramas insarcinata.
Va rog sa ma ajutati cu o parere profesionista:)
multumesc anticipat.
incepand cu 1 mai intretin relatii sexuale, si de atunci am avut menstruatie regulat, pe data de 12 in fiecare luna, 3 luni la rand. acum e august si menstruatia imi intarzie cu 2 zile, e putin, dar imi fac griji. ultimul contact sexual l-am avut pe data de 25 iunie, protejat (prezervativ). mai mult, de 3 zile am mancarimi grozave in regiunea labiilor mici, am eliminari alb branzoase si au un miros cam neplacut, problema e ca am examinat putin de sine statator si am vazut intrarea la vagin captusita cu astfel de eliminari. mi-e frica sa nu fie cumva candidoza, dar de ce atunci imi intarzie menstruatia? mentionez ca ultimele doua saptamani am avut si o raceala + laringita pe care inca o tratez si acum, posibil sa intarzie din cauza racelii? mi-e frica desi am avut contact sexual protejat sa nu fi ramas insarcinata.
Va rog sa ma ajutati cu o parere profesionista:)
multumesc anticipat.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2de ce rani? un tratament?
- 3ma mananca in zona vaginului si sa am senzatii de usturime la urinare
- 4mancarimi (urgent nu mai pot)
- 3bubite insotite de mancarime
- 1usturimi la penis cand urinam, o scurgere galbuie + mancarimi
- 5am mancarimi foarte mari in zona axiala si inghinala
- 4scurgere vaginala galbena
- 6nistatina si clotrimazol crema - imi sunt oare benefice?
- 2Usturime penis
- 1Besici sub capul penisului
- 6Infectie sau bts?
- 1Vaginita in sarcina
- 1Ajutați-mă; mi-a spus ca am in organism ciupearca Candida
- 1Mâncarimi si secretie in exces
- 0Bubite rosii pe penis. Candida?
- 0Infectie sau paranoia?
- 1Usturime si mancarime in zona genitala
- 2Mâncărimi capul penisului
- 1Candida se tot repeta!
Mai multe informații despre: mancarimile in zona genitala