Am mancarimi si nu stiu de ce:(
Domnule Doctor, va rog sa ma ajutati:(
incepand cu 1 mai intretin relatii sexuale, si de atunci am avut menstruatie regulat, pe data de 12 in fiecare luna, 3 luni la rand. acum e august si menstruatia imi intarzie cu 2 zile, e putin, dar imi fac griji. ultimul contact sexual l-am avut pe data de 25 iunie, protejat (prezervativ). mai mult, de 3 zile am mancarimi grozave in regiunea labiilor mici, am eliminari alb branzoase si au un miros cam neplacut, problema e ca am examinat putin de sine statator si am vazut intrarea la vagin captusita cu astfel de eliminari. mi-e frica sa nu fie cumva candidoza, dar de ce atunci imi intarzie menstruatia? mentionez ca ultimele doua saptamani am avut si o raceala + laringita pe care inca o tratez si acum, posibil sa intarzie din cauza racelii? mi-e frica desi am avut contact sexual protejat sa nu fi ramas insarcinata.
Va rog sa ma ajutati cu o parere profesionista:)
multumesc anticipat.
incepand cu 1 mai intretin relatii sexuale, si de atunci am avut menstruatie regulat, pe data de 12 in fiecare luna, 3 luni la rand. acum e august si menstruatia imi intarzie cu 2 zile, e putin, dar imi fac griji. ultimul contact sexual l-am avut pe data de 25 iunie, protejat (prezervativ). mai mult, de 3 zile am mancarimi grozave in regiunea labiilor mici, am eliminari alb branzoase si au un miros cam neplacut, problema e ca am examinat putin de sine statator si am vazut intrarea la vagin captusita cu astfel de eliminari. mi-e frica sa nu fie cumva candidoza, dar de ce atunci imi intarzie menstruatia? mentionez ca ultimele doua saptamani am avut si o raceala + laringita pe care inca o tratez si acum, posibil sa intarzie din cauza racelii? mi-e frica desi am avut contact sexual protejat sa nu fi ramas insarcinata.
Va rog sa ma ajutati cu o parere profesionista:)
multumesc anticipat.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2de ce rani? un tratament?
- 3mancarime usoara si o secretie, canal urinar
- 2de cateva zile ma tot mananca in zona genitala...
- 2mancarimi, usturimi in zona genitala
- 1usturimi la penis cand urinam, o scurgere galbuie + mancarimi
- 14mincarimi acute in zona genitala la o fetita de 6 ani
- 3pete rosii pe penis + manacarime
- 4Secretie urat mirositoare si mancarimi usoare pe canal
- 5mancarime genitala... infectie urinara?!
- 1tratament naturist pentru cistita
- 3mancarimi ingrozitoare ale penisului
- 6foarte uscata in zona genitala, umflat, rosu, ma mananca, ma ustura si ma jeneaza cand merg
- 5mi-au aparut cateva pete rosii in jurul penisului si mancarimi
- 5Mancarimi genitale si roseala la exterior.. ce e?
- 2mancarimi in zona genitala
- 2mancarime, discomfort in zona genitala
- 6Infectie sau bts?
- 2Mancarimi la menstruatie
- 4Mancarime in zona genitala
- 1Iritatii/ ciuperca testicul?
Mai multe informații despre: mancarimile in zona genitala