mancarimi, piele rosie si crapata, eczema, in zona genitala

15-12-2010
urse nicoleta
Nu este medic/terapeut
urse nicoleta
Buna ziua, doresc o rezolvare urgenta deoarece sunt insarcinata in 2 luni.Simptomele sunt urmatoarele: mancarime, inrosire, crapare a pielii cu sangerare, eczema, aceasta incepe de la labii pana in zona dintre fese (terminatia lor). DR.meu ginecolog mi-a recomandat canesten si spalaturi cu apa cu bicarbonat dar nu functioneaza.
Multumesc mult.
3 comentarii
0
15-12-2010, ora 15:14
l@vinia
Nu este medic/terapeut
l@vinia
felicitari!!!vei fii mamica.sa-ti traiasca bebelusul!!ideea e ca aceeasi probl am avut si o am in continuare si eu.am luat canesten si am facut spalaturi cu galbenele dar degeaba.canesten am luat decat ovule iar ca unguent pt mancarimi am luat lomexin care este foarte bun, mie una mi-a rezolvat probl cu mancarimile, dar cu canesten n-a functionat nici la mine.mergi si la alt medic ginecolog si spune-i problema si de tratamentul prescris, vezi ce zice si el sau ea.multa sanatate!
0
15-12-2010, ora 16:32
urse nicoleta
Nu este medic/terapeut
urse nicoleta
multumesc mult ptr.ajutor.dar lomexinul este indicat si ptr.femei insarcinate?ast sa imi raspunda si un medic, sa vad si parerea lui.galbenele am luat de la farmacie si am inceput astazi sa ma spal.multa sanatate si tie si sarbatori fericite.
0
16-12-2010, ora 12:58
l@vinia
Nu este medic/terapeut
l@vinia
ms la fel.nu stiu pt k numai am prospectul..de exemplu aseara dupa baie aveam niste, mancarimi naspa si am dat rapid cu lomexin si gata!1mi-a trecut.ideea e ca trebuie sa purtam numai lenjerii 100% bumbac iar eu folosesc dove si un gel pt igiena intima.eu zic sa intrebi pe la farmacie de lomexin si vezi daca te avantajeaza sau nu..te pup.pa pa
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: