Am simtit o durere spontana la nivelul gatului, la muschi, si parca simt si obrazul f putin amortit

02-12-2011
floare albastra
Nu este medic/terapeut
floare albastra
Buna ziua..am nevoie de o parere va rog..aseara, in timp ce stateam la Pc, culcata, intr-o parte, am simtit o durere spontana la nivelul gatului, la muschi, si parca simt si obrazul f putin amortit, acum ma dor muschii gatului si simt urechea mai sensibila..sunt destul de speriata..ce poate fi??Am avut si o perioada mai tensionate?Se poate sa se fi intamplat ceva la cap?Sunt destul de speriata..
12 comentarii
0
02-12-2011, ora 13:25
erty3456
Nu este medic/terapeut
erty3456
buna ziua. stai mult in pozitia aceea?
0
02-12-2011, ora 13:53
tema
Nu este medic/terapeut
tema
Vezi sa nu fie de la o masea cariata.
Deasemenea, ar trebui sa mergi la un chirurg vascular si sa ii spui aceste simptome, dar si la un cardiolog.
Vezi bine cu ochiul de pe partea aceea?
Mergi la medic cat mai repede. Daca nu ai nimic la nivel vascular sau cardiac, atunci poate fi de la o carie ( o lucrare mai veche sau o masea fara nerv).
Partea cu amorteala...nu e bine ca s-a intamplat. Nu mai amana!
0
02-12-2011, ora 14:35
floare albastra
Nu este medic/terapeut
floare albastra
Nu ma stiu cat am stat, o jumatate de ora cred..eja sunt cam speriata..poate sa fie de la circulatia sangelui spre creier..vb lui tema.pfff..imi si vajie urechea..uau..sper sa nu fie ceva grav..vad bine cu ochiul, nu am alte simptome..carie nu este, ca ma doare gatul pe exterior..
0
02-12-2011, ora 15:04
erty3456
Nu este medic/terapeut
erty3456
Poate fi:osteoartrita, artrita reumatoida, comprimarea nervilor din coloana vertebrala, meningita sau rar, cancer. Iti recomand analizele si investigatiile urmatoare: RMN, EMG (Electromiografie), Proteina C Reactiva, WBC (inclusiv neutrofile, monocite, limfocite), VSH, Punctie lombara.
0
02-12-2011, ora 18:52
tema
Nu este medic/terapeut
tema
floare albastra, lasa orice faci acum si mergi la urgenta. Cred ca nu iti dai seama de pericol!
Vrei sa faci o pareza? Sau o comotie cerebrala?
Si asa...parestezia pe care o simti, este periculoasa.
Poate fi o afectare a nervului trigemen sau un cheag de sange...sau cine stie ce!
Mergi la Neurochirurgie - ACUM!
Mai bine sa exagerez eu, decat sa faci tu o pareza... din comoditate!
0
02-12-2011, ora 19:51
floare albastra
Nu este medic/terapeut
floare albastra
Am fost la urgenta, fetelor sa nu ajungeti la municipal Bucuresti, ca e jale, de abia se misca doctorii, ii baga pe aia pe targa mai mult, si pilele..am stat 3 ore..si m-am bagat in seama, ca altfel mai stateam 3 ore..nu e de la cap, ca am reflexe, adica alte simptome nu sunt, mi-a facut o radiografie cervicala, este in regula, dar a zis ca am gatul cam drept, trebuie sa fie un pic curbat, si mi-a recomandat o perna speciala si antiinflamatoare..a zis ca la varsta mea nu am cum sa am ceva cerebral..erty, mi-am facut toate analizele la sange, ma rog cele normale, sunt in regula..
0
02-12-2011, ora 21:59
tema
Nu este medic/terapeut
tema
De cand posibilitatea de a face cheaguri sau pareza are ceva cu varsta??? Ciudat raspuns ti-a dat!
O tensiune ti-a luat?
Daca mai patesti asa ceva si sa-ti faci Timp Quick (timpul de protrombina)
Bine ca nu ai nimic!...mai simti amortita zona? Totusi, nu este asa sigur. Simptomele au fost cam ciudate. Cat au tinut?
Iei cumva anticonceptionale? Fumezi?
0
03-01-2012, ora 08:49
valentina 72
Nu este medic/terapeut
valentina 72
Buna ziua.Acum 4 zile mi-i s-a intamplat, seara stand la masa cu niste prieteni sa mi-i se faca rau, in sensul ca dintr-o data nu am mai vazut si am simtit nevoia sa ies la aer, sa ma asez pe vine si sa trag aer curat in piept.Mentionez ca ma aflam la munte, la Arieseni...Stand afara am simtit ca ametesc si mai rau, dpa care am simtit ca mi se inclesteaza gura din ce in ce mai rau, ca un fel de semipareza pe partea stanga.Am fost dusa in camera, incercam sa vorbesc insa sotul si prietenii imi spuneau ca nu inteleg ce spun si ca vb ca un om beat...Nu bausem nimic, insa in dimineata aceea luasem un extraveral, pt ca era vb de multe serpentine prin care trebuia sa trec ca sa ajung in acel loc.Totul s-a petrecut in decurusul unei ore, cred...Seara pe la 19 si ceva s-a intamplat si pe la 20.30 am inceput sa-mi revin...Ma inegrsem la fata, gura nu o puteam misca, simteam ca nu vad nimic si nu-mi puteam tine ochii deschisi, ba mai rau am incercat sa ma ridic din pat si-am cazut pe-o parte, pt ca nu-mi puteam controla corpul.Toata lumea intrebase daca am baut ceva...Nu bausem nimic, decat un pahar mic de pepsi si mentionez ca pepsi sau cola nu consum de cel putin 2 ani...Nu stiu ce mi s-a intamplat insa de atunci am ramas cu o durere mare de maxilar pe partea stanga, durere de ureche si mai rau am o durere acuta si zilnica de cap, mai exact in partea cervicala...Insa ceea ce ma sperie cel mai tare este starea de ameteala continua si faptul ca-n momentul in care pun capul pe perna sa adorm incep sa aud zgomote in cap..Da, exact asta simt.Zgomotul este difuz si parca trage cineva la rindea, exact asa aud...Am intebat sotul daca aude exact ca mine, l-am rugat sa isi puna ureche pe capul meu si mi-a spus ca el nu aude nimic.Probabil ca radea de mine..dar eu m-am speriat foarte tare pt ca nu am deloc liniste.Momentan ma aflu in Sibiu, si azi plec catre Constnta insa nu stiu incotro sa ma indrept, pt ca unii spun sa merg la cardio si altii la neuro.va rog sa ma ajutati, pentru ca de data asta chiar sunt disperata.Durerea de cap si ametelile sunt chiar continue, iar faptul ca uneori simt ca mi se intesoseaza privirea ma sperie si mai tarePresiunea din cap nu-mi da liniste delocIn fiecare dimineata ma trezesc cu durere mare de cap si sunt nevoia sa iau ceva pentru aceasta durere:nurofen forte sau mig 400.doar astea ma linistesc cat de cat, insa ametelile continua...Este grav?????Mentinoez ca sunt fumatoare, tensiunea din cate stiu eu mereu a fost sub limite si pt asat beau dimineata o cafea ca sa ma simt ok..Asept daca se poate un raspuns de la cineva in masura, eventual un specialistVa multumesc si va doresc o zi buna tuturor
0
03-01-2012, ora 11:51
tema
Nu este medic/terapeut
tema
Pana iti raspunde un doctor, ar trebui urgent sa mergi la chirurgie vasculara. Poate fi vorba de un cheag.
Nu mai fuma deloc si nu mai amana.
De acolo o sa iti spuna daca sa mergi la cardiologie sau neurochirurgie.
Iei cumva anticonceptionale? Atunci sa spui asta doctorului.
0
04-01-2012, ora 07:47
valentina 72
Nu este medic/terapeut
valentina 72
Buna ziua!Va multumesc pentru raspuns.Nu iau deloc anticonceptionale si nu am luat niciodata in viata mea.Treaba cu "cheagul"...si eu m-am gandit la asa ceva...Aseara a ajuns in Cta si azi mi-am propus sa merg la un doctor, sau chiar in spital..Treaba este cam grava.Aseara am facut frisoane si durerea de cap este foarte acuta iar faptul ca ametesc si ca privirea mi se intetoseaza incontinuu, imi pune multe semne de intrebare.Am sa merg la urgente sa vad ce pot faceSper sa nu fie nimic atat de grav...Sper!!!!
0
04-01-2012, ora 11:50
tema
Nu este medic/terapeut
tema
Daca ai avut si frisoane + dureri de cap, poate fi o infectie bacteriana. Poate ai o infectie bacteriana in nas (sinuzita).
Ai putea face un exudat nazal cu antibiograma, dar sa nu fi luat antibiotice de cel putin 10 zile, ca iese rezultatul fals negativ.
Asa ca, ar fi bine sa mergi mergi si la ORL.
0
04-01-2012, ora 20:02
valentina 72
Nu este medic/terapeut
valentina 72
Buna seara!Am facut o "fapta buna"azi, am mers la o clinica si am dat peste un doctor neurolog bun.sau macar parea asa.cert este ca mi-a facut cateva inestigatii si m-a chemat si maine dupa ora 14, cand tre sa fac si o ecografie abdominala-pt ficat se pare sau fiere, iar astazi mi-au facut perfuzii cu calciu, magneziu si ceva vitamine plus antiinflamatoare.Ma simt mai bine, durerile de cao mi-au disparut, chiar si acel zgomot din cap pe care-l auzeam, mi-a prescis cateva medicamente si daca in urma lor tot aceleasi stari le am se pare ca mai tre sa fac un RMN.In rest ce sa va spun?Se pare ca este vb ori de glanda tiroida ori de o spasmofilie..iar probleme cu glanada nu cred sa am dar pana la proba contrarie ma abtin.
Cat priveste p[atea cu frisoanele..Cred ca am facut si pe fond de oboseala..caci nu simt sa fiu racita sau ceva in genul acesta, cat despre antibiotice..nici atat nu poate fi vorba.cam asta este treaba pentru moment.Am sa intru iar maine seara si am sa va spun in urma investigatiilor ce-au"decis"doctorii, ok?va doresc o seara buna si SANATATE MAXIMA!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.