am toate simptomele hiv, cred ca sunt contaminata

05-06-2011
rithaa
Nu este medic/terapeut
rithaa
buna ziua tuturor! sunt rithaa, am 33 de ani, si un prieten de 5 ani.la inceputul lunii mai am facut o " gafa" si am avut o relatie sexuala cu un necunoscut.la primu contact protejat in final a scos prezervativul si a avut o ejaculare pe min e m-am spalat dar fiind un pic ametita nu stiu cat de bine m-am spalat. la al doilea s-a intamplat ceva ciudat desi am folosit o marca buna de prezervativ am avut impresia ca s-a gaurit sau ceva fisuri pentru ca am simtit ejacularea dar nu am vazut sperma in prezervativ.mi-a venit in minte ca poate are prob cu lipsa de sperma si nu l-am intrebat nimic sa nu il jignesc. el si-a scos f repede prezervativul si nu am avut timp sa il verific f bine daca avea fisuri dupa 2 zile mi-a iesit din vagin un fel de mucus supsect, dar nu stiu daca era un mucus specific feminin, sau de sperma amestecat..inainte de contact mi-a pomenit ca merge si uneori la femei pe bani.nu stiu ce s-a intamplat cu mine si cat de incetosata mintal am fost pe moment sa nu ma ingrijorez..dupa care nu ne-am mai vazut. nu am idee cine e...dupa 10 zile am inceput sa am unele simptome hiv de raceala care nu mai trece: stranut, scurgere nazala, dureri in gat, de cap, apoi urmate de tuse. a trecut 3 saptamani de la momentul cu pricina, si inca nu m-am vindecat.:( inca.culmea e ca prietenul meu a stat la mine 3 zile si s-a molipsit si el de raceala, exact aceeleas simptome ca la mine.si nici lui nu i-a trecut pana acum, saracul de el.am fost la doctor de pneumonologie si la o proba de sange a iesit ca raceala, e cauzata de un virus si nu de o bacterie. dr. mi-a zis ca nu exita medicament si va trece de la sine in maxim o sapt.la exact 28 de zile mi-am facut testul anti hiv 1-2 / antigenul 24 si a iesit: NEGATÄ°V! doctorul mi-a spus ca am facut testul destul de devreme si sa il repet cateva luni mai tarziu.sunt foarte ingrijorata si nu mai dorm noptile ca prezint mai toate simptomele hiv si simt cu organismul se lupta cu ceva..!prietenul meu s-a folosit de instrumentele mele de pedichiura si mi-a facut masaj la picioare in timp ce aveam o rana micotica.1) as dori sa stiu cat de mare e posibilitatea pe langa raceala virala de la mine sa fi contactat si hiv? '2)ma intreb cat de mare e posibilitatea ca el sa fi contactat hiv in modul asta sau prin stranutul si tusea mea..3) mai exista cineva care a avut o raceala virala mai lunga de 3 saptamani????( pentru ca stiu ce nu e normal)apreciez foarte mult daca si un doctor specialist mi-ar raspundei ce sanse am sa fi contactat hiv!!!!( caci dupa parerea mea sunt mari).orice raspuns este binevenit.
7 comentarii
0
05-06-2011, ora 14:22
mrdiaconescu
Nu este medic/terapeut
mrdiaconescu
fata, hai!daca prima data a ejaculat pe tine, pe piele nu puteai sa iei hiv decat daca aveai o rana pe corp...in ceea ce priveste a doa oara e altceva..sfatul meu este sa nu mai stai ci sa te duci la institutl victor babes si sa le spui patania.In orice caz simptomele nu apar asa repede...secretia de care zici putea fi f bine si de la ovulatie...asta este una din simptomele cum ca esti in acel moment.Bafta maxima.
0
07-06-2011, ora 20:53
demi25
Nu este medic/terapeut
demi25
E in mintea ta, nu ai cum sa ai Hiv si sa zicem ca ai ??

Ce se poate intampla decat sa mori, , , priveste partea frumoasa...nu ai nici o boala totul e in mintea ta //
0
10-06-2011, ora 00:30
costelus
Nu este medic/terapeut
costelus
probabil ca trebuie sa treaca o perioada de incubatie.

de exemplu daca se testeaza anticorpii - acestia nu cred ca apar imediat, si vei crede fals ca esti sanatoasa.

eu cred ca mai bine-i duci pe partenerii suspect la un test ca e mai sigur.

ca s vina le promiti ca daca ies curati le faci un sex cu dedicatie ca recompensa. Vezi si tu..
0
11-06-2011, ora 12:31
Dr. Adelina Batog
Dermatovenerologie, Iasi
Dr. Adelina Batog
Buna ziua,
Cred ca cel mai bine este sa faca partenerul suspectat un test HIV si in functie de rezultat veti vedea ce veti face si dumneavoastra. Nu cred ca e cazul sa va panicati. Sunt infectii virale (raceli ) care pot persista.
Multa sanatate,
0
08-06-2018, ora 15:30
Utilizator211
Nu este medic/terapeut
Utilizator211
Va rog sa ma ajutați cu un răspuns asupra problemei mele.
Am întreținut relații sexuale neprotejate normale și anale de 2 luni cu partenerul meu, problema fiind ca de o săptămâna el și a făcut niște analize generale și bts motivul fiind oboseala, stări de rau uneori.
A ieșit la analize la hiperdia Neconcludent prima oară si ia făcut din nou si ia zis ca ar avea HIV (test elisa) si iau recomandat sa facă din nou acum la Matei bals(elisa dar și Western blood) și vin rezultatele vineri.
Problema ca el nu știa nimic și nu mai avusese relații sexuale de 1 an jumate de la fosta relație, eu speriata mi am făcut analizele dar mie mi a ieșit NEgativ.
Sunt disperata pentru ca dacă el are înseamnă ca și eu as avea ???chiar dacă mi a ieșit negativ ?
Menționez din nou ca am întreținut relații timp de 2 luni și mi a ieșit vineri testul elisa negativ HIV.
Ce sfat îmi dați ?
Se poate sa nu îl fii contactat chiar dacă el ar fii bolnav ?
Sau exista ceva pentru a nu apărea ?
Va rog din suflet sa ma lămuriri sau sfătuiți ce ar fii indicat sa procedez ?
0
10-07-2018, ora 16:32
EU2017
Nu este medic/terapeut
EU2017
pe site se vorbeste ca un test la 6 luni de la presupusul contact infectat este concludent in aflarea situatiei dumneavoastra(pozitiv sau negativ)
Mai este un caz pe site la care sotul are de ceva timp hiv si sotia nu(si au facut sex neprotejat) asa ca.incearca sa te calmezi.Stresul poate provoca alte boli mult mai grave.
1
12-11-2021, ora 13:49
Stsionut
Nu este medic/terapeut
Stsionut
Dacă o persoana are 0.241 in sânge din 0.9 poate fi sub tratament?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.