Am uitat sa iau anticonceptionalele 3 zile la rand

Hello! Problema mea este urmatoarea: am uitat sa iau 3 zile anticonceptionalele, in a patra zi am luat 3 la ora 20 si una la 23. A doua zi am vomat si stiu ca daca se intampla asta ele nu mai au efect. Intrebarea este urmatoarea: continui sa iau din aceeasi folie sau incep alta in prima zi de menstruatie? Multumesc anticipat!
6 comentarii

Nu ai procedat corect.in care parte a foliei esti ? mai ai de luat mai mult de jumatate din pilule ? Raspunde-mi tot azi.

Era o folie noua. Adica a fost o pauza de 10 zile in loc de una de 7. Va multumesc!

Mai am 16 pilule. Luni le-am luat pe cele 4 si marti m-am simtit rau. Am luat in continuare.

Nu trebuia sa le mai iei pe cele 3 uitate toate odata plus a 4-a in aceeasi zi.nu ma mir ca ti-a fost rau.trebuia sa incepi folia cu cate o pilula zilnic cu protectie suplimentara - prezervativ- in primele 7 zile de pilule. Deci le iei in continuare normal, dar niciodata sa nu-ti mai administrezi atat de multe contaceptive odata caci iti poti face mult rau.

buna ziua ! problema mea este urmatoarea : am uitat sa iau prima pastila in prima zi ce ciclu, prima zi a fost marti 24 septembrie, dar am luat sambata 28 fiind in ultima zi de menstruatie 2 pilule de odata.intrebarea este urmatoarea: este riscu sa raman insarcinata daca am avut contact sexual duminica 29 sept ?va multumesc anticipat si astept raspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 15marvelon 21
- 6pastila omisa si contact sexual; sunt insarcinata?
- 5ce se intampla daca am uitat pilula inca din prima zi?
- 1pilula uitata si raceala
- 2Am uitat o pilula
- 3Am uitat pastila si am luat-o peste o ora
- 8Pastila uitata dupa 7 zile de pauza
- 4a 6-a pastila de mercilon uitata. e nevoie de contraceptie de urgenta?
- 4Omiterea unei pastile contraceptive
- 0Pilula contraceptiva uitata de 48 de ore
- 0anticonceptionalele
- 3Am uitat o pilula si am avut contact sexual
- 1Pastila uitata
- 0pastila uitata
- 1Pastila uitata
- 0Yasmin
- 0Urgent, va rog - am uitat sa iau o pastila Yaz
- 0Marvelone 21
- 2Pastila uitata yasmin
Mai multe informații despre: uitarea pilula contraceptiva uitata