Amețeli frecvente

08-04-2019
Pavlov Sebastian
Nu este medic/terapeut
Pavlov Sebastian
Buna ziua. Am 32 de ani, locuiesc împreună cu soția în Anglia. In urma cu aproximativ 3 luni am avut un atac de panică, cred eu că din cauza muncii. Am fost la medicul de familie și în urma unor discuții mi-a spus că sufăr de axietate. Tind să îl cred pentru că toată viața mea am fost mai panicos dar am știut tot timpul sa îmi înving fricile într-un mod sau altul. De foarte multi ani am probleme cu somnul și de multe ori dormeam doar câteva ore pe zi dar în mod miraculos erau de ajuns pentru mine. Ce este drept țigările, cafele, energizantele erau la ordinea zilei ca și aerul care îl respirăm. După acel atac de panică mi s-a dar un medicament pentru inima (propranolol cred că îi zicea ) care m-a ajutat sa îmi mențin inima fara bătăi neregulate atunci cand mă enervez sau mă emoționez. In schimb nu pot scăpa de amețelile zilnice și durerile de cap. Au început să devină epuizante psihic. Menționez că a trebuit sa îmi dau demisia, m-am îngrășat pentru că stau mai mult pe acasă și nu mai am voința de a face sport ( înainte mergeam regulat la sala, alergam, etc) si bineînțeles îmi afectează și căsnicia. Am făcut și un MRI scan date inca aștept răspunsul dar în rest medicii de aici tot accentuează pe faptul că sunt stresat și sufăr de axietate dar deja nu cred că mai este vorba doar de așa ceva. Singurul moment în care mă simt "relativ" ok, este atunci când stau in pat intins. Nici nu știu ce să mai fac, deja simt puțin cum intervine și disperarea și am inceput sa am și gânduri aiurea. Am incercat tot felul de exerciții de meditație, de relaxare dar nu merg. Chiar îmi dau interesul, îmi eliberez mintea de tot ce este aiurea în viața mea și nimic . Am citit despre niște cristale mici care se afla in ureche și care trebuiesc repozitionate la locul lor pentru a scăpa de aceste amețeli. Citesc tot felul de forumuri și despre tot felul de boli... Un mic sfat/ajutor va rog. Mulțumesc anticipat
5 comentarii
0
08-04-2019, ora 19:09
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Luati tratament pentru anxietate de la psihiatru, daca vi s-a spus de mai multe ori ca aveti anxietate. Simptomele dv. sunt de anxietate.
Sanatate multa!
0
08-04-2019, ora 21:24
mark2011
Nu este medic/terapeut
mark2011
Mergi la un ORL sa iti verifice urechile, si nu in ultimul rand verifica coloana. Sanatate !
0
14-04-2019, ora 13:10
Kittw
Nu este medic/terapeut
Kittw
Pavlov Sebastian ma regasesc in majoritatea simptomelor tale...te inteleg perfect prin ceea ce treci cu acele ameteli zilnice care te epuizeaza psihic.
Eu am fost la neurolog si mi-a zis ca ametelile sunt pe psihic.
Am citit si eu despre acele particule de calciu din ureche dar eu am fost si la orl anul trecut si mi-a zis ca nu sunt probleme de genul, mare lucru nu mi-a facut, m-a pus sa fac niste exercitii de echilibru..
Am facut si eu luna trecuta un ct craniu care mi-a iesit bine.
Daca rezolvi ceva tine-ma la curent te rog.
Sanatate multa!!!
0
19-04-2019, ora 16:54
mark2011
Nu este medic/terapeut
mark2011
Fa-ti RMN, la CT nu se vede tot. Stiu asta de la un medic radiolog.
0
15-05-2019, ora 22:26
Dr. Petre Muresan
Medicina de familie, Cluj-Napoca
Dr. Petre Muresan
Va recomand sa nu vă tratați singur. Apelați la un neurolog. Acesta vă va conduce investigațiile necesare.

dr Petre Muresan
medic primar Medicina generala-Medicina de familie
atestate in Acupunctura, Homeopatie si Ultrasonografie generala
studii aprofundate de Osteopatie si Medicina estetica homeopata,
Reflexoterapie, Termografie si Angiotermografie dinamica ( DATG )
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: