amorteala si cefalee
Buna seara; acum cateva saptamani cand m-am trezit din pat, m-am ridicat in picioare si pur si simplu am cazut pt ca piciorul drept era amortit si nu-mi dadusem seama; anul trecut mai amortea mana dreapta, in special degetul mic dar pt putin, apoi faceam un tratament cu milgama si nu mai aveam problem o perioada.
prin februarie au inceput si durerile de cap, destul de enervante, uneori Durand toata ziua, alteori fiind doar o zvacnire de un minut, la ceafa / in mijlocul capului si in fata. Mentionez ca pana acum eu nu am avut NICIODATA dureri de cap. Am fost la medic neurology care mi-a dat o cura de o sapt cu milgamma si arcoxia, dar durerile nu s-au oprit. in martie nu am mai suferit de aceste dureri, totusi ieri am facut un RMN fara substanta de contrast iar rezultatul este : Aspect IRM cerebral in limite normale;Ce ma sfatuiti sa fac in continuare?
prin februarie au inceput si durerile de cap, destul de enervante, uneori Durand toata ziua, alteori fiind doar o zvacnire de un minut, la ceafa / in mijlocul capului si in fata. Mentionez ca pana acum eu nu am avut NICIODATA dureri de cap. Am fost la medic neurology care mi-a dat o cura de o sapt cu milgamma si arcoxia, dar durerile nu s-au oprit. in martie nu am mai suferit de aceste dureri, totusi ieri am facut un RMN fara substanta de contrast iar rezultatul este : Aspect IRM cerebral in limite normale;Ce ma sfatuiti sa fac in continuare?
1 comentarii
Este bine ca ati facut un RMN cerebral si ca rezultatul este bun.
Consider ca mai este necesar un RMN de coloana cervicala.
Poate fi vorba de o afectare a coloanei vertebrale si de un sindrom compresiv
la acest nivel.
Dupa ce aveti rezultatul acestei investigatii putem discuta despre un tratament corespunzator.
Cu stima:
dr Petre Muresan
Consider ca mai este necesar un RMN de coloana cervicala.
Poate fi vorba de o afectare a coloanei vertebrale si de un sindrom compresiv
la acest nivel.
Dupa ce aveti rezultatul acestei investigatii putem discuta despre un tratament corespunzator.
Cu stima:
dr Petre Muresan
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 840 ani - amorteli...
- 11talpi reci si amortite
- 4Amortirea aleatorie a unor parti ale corpului cu scaderea temperaturii lor.
- 3am dureri de cap variabile-dinspre cefa, crestetul capului si frunte, dificultati de respiratie
- 21dureri de cap + amorteala usoara pe partea dreapta a capului
- 3am dureri mari de muschi pe parte dreapta a corpului si de ceafa si imposibilitaea de a sta in soare
- 6Ma doare capul intruna, mai ales in zona fruntii si a ochilor
- 3senzatie de amorteala si fragilitate a oaselor
- 2durere de cap de cateva zile
- 15Dureri de cap
- 3Amorteala si furnicaturi ale talpilor
- 10Dureri puternice de cap, fara alte simptome!
- 2durere de ceafa, spate si febra
- 1tratare masea dureri de cap
- 2Durere de ceafa si transpiratie excesiva
- 61Amorteala, stari de rau continuu si lipsa pofta de mancare.
- 2durere picior, un fel de amorteala
- 2Dureri de cap
- 0Dureri de cap
- 0Durere de cap cu senzație de amorteala + arsura
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: