amteli sisenzatia de pierdere a echilibrului

18-10-2010
kick29031981
Nu este medic/terapeut
kick29031981
o rugaminte am! am avut niste probleme de genul unei fobii de a inghiti plus o amorteala puternica in moalele capului. am fost la ORL internat, mi s-au facut tot felul de analize de sange, endoscopie faringiana, bariu, etc. ORL-istul a zis ca din pucntul lui de vedere nu am nimic. m-a trimis la neuro, de acolo au zis ca tot asa n-am nimic. la psihiatrie mi-au pus diagnosticul de fobie specifica si mi-au dat tratatment cu pharmataz. am luat 5 saptamani si am observat ca mi-e era din ce in ce mai rau am inceput sa fac atacuri de panica si nu am mai luat. am facut un RMN cranian si zice ca e ok. am fost la alti psihiatri da nu am reusit sa ma impac deloc cu medicamentele. acum merg la un psihoterapeut, ma ajuta da nu simt ca imi rezolv problema. situatia mea actuala este: ametesc mai ales cand ma deplasez, mi se pare ca imi pierd echilibrul, am probleme de concentare, de atentie si cateodata am o ameteala in moalele capului. fac sport si ma mai ajuta, dar tot nu is bine!
1 comentarii
0
27-10-2010, ora 13:29
bohari
Nu este medic/terapeut
bohari
buna ziua am o rugaminte, ati putea sa mi spuneti ce este de fapt un neuronitis vestibular, cu ceva timp in urma am avut ameteli mari, cu senzati de voma si traspirati, dupa un control la medicul de familie am fost trimisa la orl pentru un control mai amanuntit care mia dat acest diacnosti, si urmeaza sa fac i alte teste. audiometrie, impedanciometria si reflex timpanic urmez cu serc 8mg 1 la 12 ore, ma simt mai bine nu am ameteli dar zgomotul din urechi inca persista. Va multumesc
Adaugă un comentariu / răspuns