Anticoncepționalele Yasmin - protejata dupa a 3-a pastila blister 2?
Bună ziua,
Iau anticoncepționalele Yasmin de o lună, în data de 11.05(mai) am început primul blister din a doua zi a mestruației, 21 de zile am luat pastila corect, la o ora fixă, am întârziat doar de 2 ori, niciodată mai mult de 3 ore, după care am făcut pauza 7 zile, adică din 1 pana în 7, interval în care mi-a venit mestruația. Din 8 Iunie am început al doilea Blister și sunt la a treia pastilă, în tot acest timp pana în 10 Iunie, aseară, nu am avut contact sexual neprotejat. Nu știu dacă sunt protejata în totalitate deoarece până acum nu am mai luat anticoncepționale. Există riscul să fi rămas însărcinată fiind doar la a 3-a pastila luna aceasta și având contact sexual neprotejat ?
Iau anticoncepționalele Yasmin de o lună, în data de 11.05(mai) am început primul blister din a doua zi a mestruației, 21 de zile am luat pastila corect, la o ora fixă, am întârziat doar de 2 ori, niciodată mai mult de 3 ore, după care am făcut pauza 7 zile, adică din 1 pana în 7, interval în care mi-a venit mestruația. Din 8 Iunie am început al doilea Blister și sunt la a treia pastilă, în tot acest timp pana în 10 Iunie, aseară, nu am avut contact sexual neprotejat. Nu știu dacă sunt protejata în totalitate deoarece până acum nu am mai luat anticoncepționale. Există riscul să fi rămas însărcinată fiind doar la a 3-a pastila luna aceasta și având contact sexual neprotejat ?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3lo-femenal este eficient?
- 2despre anticonceptionale plsturi evra
- 3poate sa ramana insarcinata daca am avut contact sexual neprotejat in a 15 zi de tratament?
- 3contraceptive sau nu? heeelp!!!
- 3yasmin si modul de administrare
- 3in perioada de pauza sunt protejata in continuare?
- 3Probleme la anticonceptionale: Milligest
- 7tromboza venoasa profunda, luna a doua de tratament. Am voie deja sa port tocuri?
- 6am inceput sa iau Yasmin si menstruatia nu mi s-a mai terminat
- 4va rog sa ma ajutati
- 3nu stiu daca am luat anticonceptionalele corect
- 0Interactiune Yasmin-Sotret
- 3contraceptive RIGEVIDON
- 3Anticonceptionalele si iaurtul
- 1anticonceptionalele si suplimentele sportive
- 0Consum de cafea
- 1Anticonceptionale luate inainte de ciclu
- 2Novynette
- 0Menstruatie in timpul tratamentului cu ovule
Mai multe informații despre: yasmine yasmin anticonceptionalele