Antidepresive si alcool
Ce antidepresive imi recomandati (CARE SE ELIBEREAZA FARA RETETA) ? As vrea sa stiu legatura cu alcoolul, ce se intampla daca beau.
Multumesc !
Multumesc !
2 comentarii
Antidepresivele si somniferele nu se elibereaza fara reteta si nu se iau cu alcool.
Buna ziua,
Intr-adevar, fara reteta nu va poate da decat suplimente din plante. Este posibil sa va fie de ajutor si ele.
Asocierea dintre antidepresive si alcool este contraindicata. Alcoolul imbunatateste starea psihica pe termen scurt, dar agraveaza depresia pe termen lung.
Oricum, daca problema persista, mergeti mai bine la medic.
Intr-adevar, fara reteta nu va poate da decat suplimente din plante. Este posibil sa va fie de ajutor si ele.
Asocierea dintre antidepresive si alcool este contraindicata. Alcoolul imbunatateste starea psihica pe termen scurt, dar agraveaza depresia pe termen lung.
Oricum, daca problema persista, mergeti mai bine la medic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Kg in plus si atacul de panica
- 7Tratament Zeldox
- 35sunt o fire nefericita!
- 95-HTP (5-hidroxitriptofan), un antidepresiv natural foarte bun
- 4Xanax cu alcool
- 6imi este teama de efectele adverse ale antidepresivelor.. sa nu mai pot munci, sa fiu leguma
- 9Antidepresivele si menstruatia intarziata
- 12consumul de alcool in timpul tratamentului pt depresie majora.
- 11Tratament prin suflet bun
- 1Renuntarea la Asentra
- 9Probleme depresie escitalopram
- 10Fara antidepresiv :(
- 5Medicamente antidepresive primite in Uk
- 2In urma tratamentului antidepresiv, poate apărea privirea fixă, cu clipit rar?
- 3Sarcina - soțul ia cymbalta
- 3Constipație anafranil
- 7Schimbare tratament zoloft cu cipralex
- 3Trittico depresie
Mai multe informații despre: Antidepresivele medicamente antidepresive antidepresivele si alcoolul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: