As vrea sa fac sex anal dar nu stiu cum sa incep

20-07-2011
qazwer
Nu este medic/terapeut
qazwer
fata 23 ani am prieten. as vrea sa fac sex anal dar nu stiu cum sa incep si nici nu vreau sa ma doara.
32 comentarii 12 Înainte ›
1
20-07-2011, ora 12:48
lory italia
Nu este medic/terapeut
lory italia
Eu nu am facut sex anal dar banuiesc ca o sa doara. Cand te-a dezvirginat nu te-a durut? Cred ca asa e si cu partea cealalta
1
20-07-2011, ora 17:05
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Oftalmologie, Bucuresti
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Pentru ca suntem o tara ortodoxa, sa stii ca asta se cheama sodomie. De ce doresti sa fii sodomizata de buna voie si nesilita de nimeni? Si daca vrei sa vezi ce pericol imediat te paste printr-o dilatie anala nepotrivita, pot sa-ti citez dintr-o carte medicala unde este descrisa chirugia abceselor perianale: " Dilatatia anala se face cu dilatatorul Trellat, numai dupa instalarea anesteziei. Nu se va face dilatatie fara anestezie deoarece bolnavul poate face sincopa cardio-respiratorie" ( N. Angelescu, Tehnici elementare de chirurgie). Si pot sa apara si alte complicatii, in timp, care te pot trimite la un chirurg, nu, ca trebuie sa repare cineva ce au stricat unii bagandu-si..., nu ma zic, trebuie sa pastrez un limbaj decent.Este normal sexul vaginal. Fa sex vaginal si o sa-ti fie bine.Numai bine
0
20-07-2011, ora 18:01
psi
Nu este medic/terapeut
psi
Foloseste lubrifiant. E o senzatie putin neplacuta, cel putin pentru mine.

Nu te lua dupa filmele porno. Ele fac clisma inainte de sex anal. Insa daca esti curioasa, foloseste un lubrifiant si introduceti incet penisul, apoi daca va place, have fun:D
0
20-07-2011, ora 18:14
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Sărut mâna!
Stimată dră/dnă Qazwer, sunt întru totul de acord cu dna dr. Elina (Dr. Alina Maria Bălţăţeanu). Aţi face foarte bine dacă aţi ţine cont de ce v-a scris dânsa.
Dnă dr. Elina, vă mulţumesc din suflet că aţi avut bunătatea, generozitatea şi curajul de a vă expune o astfel de pledoarie pro normalitate, în condiţiile în care lumea din ziua de astăzi zace sub auspiciul anormalităţii şi, mai ales, în condiţiile în care riscaţi să fiţi criticată şi judecată ca fiind "demodată".
Mă bucur tare mult că Lumina are reprezentanţi şi pe Romedic! Dumnezeu să vă binecuvânteze.
Cu iubire şi respect, dorindu-vă toate cele bune,
Mr. Nick
0
20-07-2011, ora 22:09
lory italia
Nu este medic/terapeut
lory italia
Imi pre rau ca o sa zic acum ceav despre cei ce posteaza despre sex oral sex anal si masturbare!
Nu mai suport cand vad ca lumea intreaba despre chestiile astea scarboase.Santem crestini ortodoxi ori santem animale?
Pana si animalele fac sex normal
Nu judec pe nimeni dar mie nu mi se pare normal chestia asta!!!
Stiu ca sant multi de alta parere si ca o sa intre sa ma judece ei pe mine sau sa ma jigneasca dar nu ma intereseaza asta e doar parerea mea
Face-ti fratilor sex normal nu anal oral intre sani si te mai miri pe unde credeti ca faceti bine?
Imi pare rau dar daca nu scriam explodam nu mai suport astfel de articole scarboase!!!!!!!!!!!!!!
0
20-07-2011, ora 22:58
Psiholog Popa Anca
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Popa Anca
qazwer, unor femei le place sexul anal, dar nu tuturor. Diferenta dintre sexul anal si cel vaginal este ca vaginul se lubrifiaza singur. Daca vrei sa incerci sex anal trebuie sa te asiguri ca este dilatat si lubrifiat corespunzator; exista tot felul de lubrifiante concepute pentru sexul anal. Nu dispera daca nu iese din prima, majoritatea femeilor care incerca sexul anal au nevoie de mai multe incercari. Trebuie sa te asiguri ca ai muschii relaxati si ca partenerul tau va avea rabdare cu tine. Tu si prietenul tau puteti incerca sa faceti un dus impreuna inainte, poate fi un preludiu bun pentru ceea ce va urma.
Multe femei care au incercat sexul anal au raportat ca au fost in stare sa ajunga la orgasm foarte usor, asta din cauza ca punctul G poate fi stimulat mult mai usor prin stimulare anala. Felicitari pentru ca esti deschisa sa incerci lucruri noi cu partenerul tau. Bafta!
0
23-07-2011, ora 08:48
qazwer
Nu este medic/terapeut
qazwer
va multumesc pentru detalii vroiam sa stiu si eu despre ce e vorba dar acum am inteles nu ma voi apuca de asa ceva e destul de riscant



se poate sterge postul


va multumesc mult
2
30-07-2011, ora 00:00
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Oftalmologie, Bucuresti
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Cred ca doamnele si domnii psihologi ar trebui sa citeasca " Cele 120 de zile Sodomei " de Sade si sa se gandeasca bine inainte de a sfatui pe cineva sa se lase sodomizat. Eu am citit si cartea asta si m-am crucit, unul care sodomizeaza nu iubeste femeia si poate da dovada de o cruzime terifianta...
0
30-07-2011, ora 00:41
Psiholog Popa Anca
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Popa Anca
Si eu va sfatuiesc sa citi o carte despre ultimele cercetari in domeniul sexologiei, nu de alta, dar macar aia este stiinta.
0
30-08-2011, ora 13:22
Antonio C.
Nu este medic/terapeut
Antonio C.
Lory din Italia, tu vrei ca lumea sa nu mai faca sex anal pt ca nu-ti place tie ? De ce ii obligi pe toti sa nu mai faca ? Pe tine te-a obligat cineva sa faci ? Nu intelegi ca lumea e diversa si ca trebuie sa ne intelegem si sa ne acceptam asa cum suntem fiecare ?

Zici ca exploadai daca nu te descarcai. Oare de ce ? Ce lupta se da in tine ?
0
30-08-2011, ora 21:22
lory italia
Nu este medic/terapeut
lory italia
voua barbatilor va place oriunde sti la cine ma refer
in mine nu se da nici o lupta dar pur si simplu imi este scarba de toate chestiile astea
0
31-08-2011, ora 01:31
Antonio C.
Nu este medic/terapeut
Antonio C.
Daca te uiti mai bine vezi ca topicul despre sex anal a fost deschis de... o FATA ! Deci nu mai trai cu impresia ca voi femeile sunteti niste sfinte iar barbatii sunt doar niste gibonii in calduri, ca e complet falsa. Si femeile sunt in stare ne niste perversiuni de nici nu-ti inchipui. Nustiu daca ne intrec, dar hai sa zicem ca suntem egali, ca sa fie toata lumea multumita.

Ok, ti-e scarba, nu fa. Dar lasa-i pe cei care nu le e sa faca, ca doar nu face cu tine. De ce trebuie sa ne faci anormali ? Tu stii ce e in sufletul unui om cand ii spui ca e anormal, cand il condamni ? Cine esti tu ca sa judeci ce e rau si ce e bine ? Chiar crezi ca detii tu adevarul absolut ? Dar avand in vedere ca si tu esti o persoana religioasa, e inutil sa mai ma zbat sa iti explic... Voi deja sunteti buricul pamantului, sunteti Cei Alesi. O singura cale este cea dreapta, si aceea este a voastra, evident.
0
03-09-2011, ora 19:50
elisabeta11
Nu este medic/terapeut
elisabeta11
lory".barbatilor le place "oriunde", femeilor le place "oriunde..fiecare e liber sa faca ce vrea cu corpul lui.Nici eu nu concep sa fac sex anal dar asta nu inseamna ca sunt impotriva. Nu exista sex normal si anormal...ce e anormal pentru tine poate fi normal ptr altcineva.
...Doar pentru ca nu esti tu de acord nu inseamna ca sunt niste "scarbosenii"...
Scuza-ma dar eu cred ca tu nu faci sex decat uitandu-te cu fata la tavan si masculul peste tine :)))scz..
0
03-09-2011, ora 19:51
elisabeta11
Nu este medic/terapeut
elisabeta11
...vrei sa spui ca tu nu te-ai masurbat niciodata?? hmm!!!! Spunea cineva ca e pacat sa faci toate astea...pacat e sa ucizi, sa furi..etc... nu e pacat sa te simti bine cu partenerul tau :P
1
30-09-2011, ora 22:17
amelia cristina
Nu este medic/terapeut
amelia cristina
eu sunt de parere ca intr-o relatie de cuplu trebuie sa fi deschis in ceea ce priveste sexul, iar ca incerci ceva nou nu e o tragedie, prefer ca partenerul sa imi spuna ce vrea decat sa se fereasca.
0
18-10-2011, ora 08:20
oovynan
Nu este medic/terapeut
oovynan
oameni buni, amelia, si antonio. e bine ce ziceti. fiecare face cum crede de cuviinta. atunci cind exista comunicare intre parteneri se poate face ce se vrea. atit timp cit amindoi sin deacord, unde e problema.ELINA, daca nu vrei nu face caci nu te obliga nimeni. hai sa ne vedem birna din okiul nostru nu paiul din okiul altora. hai sa comunicam unii cu altii nu sa ne dam interesanti. poate miine sau poimiine ajungi sa iubesti pe cineva de vei fi in stare sa faci si asa ceva doar sa nu il pierzi. eu personal am intilnit pe cineva care a avut orgasm cind am facut sex anal cu ea si vreau sa iti spun ca ea, a vrut iar eu, am fost foarte mirat de asa ceva ptr ca nu am stiut ca este posibil un astfel de orgasm. stii, femeile spun ca barbatii sint golani si tot ce rau posibil iar barbatii la fel spun despre femei dar toti sintem o apa si-un pamint. doar sexul ne difera ca doar nu avem noi doua creere si voi unul, sintem agali. toti avem o constiinta, un suflet, o inima si le folosim dupa cum credem fiecare de cuviinta.haideti sa comunicam si sa multumim prin acest fapt ca ni s-a dat aceasta posibilitate prin acest forum de pe, , Romedic, , ne vom ajuta foarte mult unii üpe altii daca vom comunica. gata cu teoria ca nu vreau sa plictisesc pe nimeni.
dragilor, cert este ca sexul anal este bun ptr unii si rau ptra altii. asa cum v-am spus mai sus ptr mine a fost ok cit si ptr ea. cred ca singura chestie este ca ce-l sau cea care o face sa stie cum sa o faca,. trebuie ceva rabdare si nimeni dintre femei sa nu se astepte din prima la o placere. un bun lubrifiant poate ajuta mult si inainte de asta e foarte bun un dus iar muschii relaxati. este foarte important, cred eu sa fie in camera destul de cald. in orice caz sint ceva mai multi factori in plus care trebuiesc urmati, decit atunci cind faci sex normal. asta e sigur.
QAZWER, sint sigur ca la tine este mai mult curiozitatea decit placerea ca daca e sa fie placere vei continua, daca nu... nu o vei mai face niciodata. cred ca vrei mai mult sa iti multumesti partenerul. nu intelege gresit, departe de mine sa te indemn la asa ceva insa daca el vrea si tu vrei totusi sa impusti 2 iepuri deodata, adica sa il satisfaci pe el si sa vezi si cum e, din curiozitate... oricum ai 23 de ani, aici trebuie sa gindesti si tu daca e bine sau nu. s-ar putea sa iti placa s-ar putea sa nu iti placa. si el cit si tu trebuie sa stiti ce trebuie facut. cred ca mai in masura este, sa iti dea sfaturi o femeie care a facut sex anal, si inca o face si sa te indrume daca e bun sau rau, cit e de bine si a.s.m.d.
0
20-12-2011, ora 22:49
the_eye
Nu este medic/terapeut
the_eye
Sigur, dati-o inainte cu cat de fabulos este orgasmul anal si cu cat de evoluate sunt persoanele care il practica, dar adevarul este ca majoritatea femeilor care l-au incercat au spus ca nu au simtit decat durere. Stiu pe cineva care a vrut sa-si paraseasca sotul dupa ce acesta a convins-o sa faca sex anal, asa de rau a durut-o. Si da, de cele mai multe ori barbatii sunt de vina si vor sa isi convinga prietenele/sotiile cu orice pret sa il practice, ca multe nu sunt de acord. Ca sa nu mai vorbim de cat de neigienic este daca se face fara prezervativ si nu numai, plus faptul ca poate provoca fisuri si rani ale sfincterului anal, poate conduce chiar la incontinenta anala in timp. Mai stiu pe cineva care si-a infundat uretra (un barbat, desigur) in urma unei partide de... sex anal, lol!! So, carry on! :D
0
24-01-2012, ora 23:29
marinelutza
Nu este medic/terapeut
marinelutza
eu am incercat si m-a durut f tare, sotul meu mai incearca uneori dar eu resping ideea. Am vrut sa incerc pt linistea caminului meu, dar nu pot suporta durerea desi am incercat si cu lubrifiant. cred ca daca nu-ti doresti un lucru nu trebuie sa-l faci mai ales daca acel lucru provoaca durere. Cand faci dragoste totul trebuie sa fie placere.
0
17-02-2012, ora 19:39
adinuta liv
Nu este medic/terapeut
adinuta liv
hai sa facem ce vrem noi sa ne fie bine viata e asa de scurta si sa ne bucuram de tot fie sex anal sau oral e o placere?? deci hai sa o facem!!
0
16-03-2012, ora 18:52
ionut83
Nu este medic/terapeut
ionut83
Stimata dna dr Alina Maria Bălţăţeanu daca dvs nu vi se pare normal un lucru, si celorlalti trebuie se li se para la fel?Am urmarit mai multe comentarii postate de dvs. si ma intriga faptul ca mereu spuneti ca traim intr-o tara crestin ortodoxa si nu este normal sa se practice sexul anal sau oral!Si eu sunt ortodox, cred in Dumnezeu dar daca fac sex anal sau oral cu sotia, suntem amandoi deacord cu asta nu vad ce este anormal, si nu inseamna ca nu mai avem credinta sau ca ne-am pierdut-o.Atata timp cat intr-un cuplu exista iubire, comunicare, intelegere, respect, si orice act se face cu consimtamantul ambelor persoane nu vad nimic rau.Putem spune ca nu este ceva normal atunci cand fortam pe cineva sa faca ceva ce nu vrea, dar "qazwer" a spus ca ar vrea sa incerce si ar avea nevoie de niste sfaturi sa nu o doara.
Raspunsul dat de dvs nu are nici o legatura cu ce a intrebat domnisoara.Daca dvs nu practicati sexul anal, foarte bine dar trebuie sa acceptati ca sunt femei carora le place asta si nu sunt neaparat pacatoase, curve, nenorocite sau alte apelative.
Sincer cred ca aveti o problema personala cu psihologii, a-ti mai avut discutii in contradictoriu cu mai multi de pe acest topic.
In incheiere v-as ruga sa intelegeti ca sunt persoane carora le place sa faca sex anal sau oral, o fac din placere si nu este treaba dvs sa-i judecati!
Toata stima ptr raspunsul oferit dra/dna Dr Popa Anca "PsihologPopaAnca".
0
16-03-2012, ora 20:48
marinelutza
Nu este medic/terapeut
marinelutza
Ionut 83 nu te enerva. In acest forum fiecare isi spune parerea, dna doctor probabil nu practica sau este printre cele care practica dar nu recunosc, pt ca eu am intalnit "mari doamne" care nu recunosteau dar care erau disperate dupa sex oral, anal, etc. In ianuarie si eu imi scriam parerea, care nu era deloc buna despre sexul anal, acum dupa 2 luni situatia este alta si imi dau seama uneori ca gresim cand judecam pe altii ca fac anumite lucruri. Si eu ii judecam pe altii cand auzeam ca fac astfel de lucruri, dar sotul meu cu mult tact, rabdare si convingere a reusit sa ma fac sa imi placa aceste lucruri si acum chiar pot spune ca am trecut de orice bariere si nu mi se mai pare nimic anormal, ba chiar o placere. Intr-o casnicie nimeni nu trebuie judecat ca face aceste lucruri atata timp cat acestea se fac de comun acord si cu placere. Pacat ca nu suntem in stare cand suntem intrebati frumos sa raspundem la fel de frumos, si in loc de acest lucru sa fim judecati pentru ca e mult mai usor asa.
0
16-03-2012, ora 22:29
ionut83
Nu este medic/terapeut
ionut83
Marinelutza, chiar nu m-am enervat deloc, dar asa cum spui tu multe se dau "mari doamne".Am citit si comentariul tau din luna ianuarie si ai descris foarte bine ce ai simtit, ca nu te atragea in momentul acela si ca ai facut-o mai mult din obligatie("ptr linistea caminului tau").In schimb am observat ca in comentariul postat in luna ianuarie cu toate ca nu ti-a placut deloc prima oara, nu ai zis nimic de genul sa nu mai incerce nimeni, e o nenorocire sa vrei sa faci asa ceva etc.Apreciez sinceritatea ta si uite ca daca la inceput ai facut-o din obligatie acum ai ajuns sa iti placa foarte mult.
Parerea mea este ca fiecare cuplu este liber sa faca ce vrea in intimitate, atata timp cat o fac din placere, nu are nici o legatura ca locuim intr-o tara crestin ortodoxa, ca suntm crestini, catolici, musulmani etc.
0
17-03-2012, ora 10:09
marinelutza
Nu este medic/terapeut
marinelutza
ionut83, vad ca nu sunt singura a carei parere este ca unii intra pe acest orum ca sa ne critice sau sa rada de noi. Ai perfecta dreptate ca intr-o familie este permis orice atata timp cat totul este in intelegerea ambilor parteneri si nici eu nu vad nici o legatura cu religia. E mai bine sa urlam peste tot ca suntem credinciosi si in spate sa blestemam, sa criticam in loc sa ajutam cand ni se cere acest lucru? Daca tot ni se vorbeste de religie cei care fac asta stiu ca e pacat sa judeci si critici un om? Consider ca acest forum este pt a ne sfatui si nu a ne certa unii pe altii. Cand scriem aici avem nevoie de un sfat pt ca probabil in acel moment suntem in impas. Cat despre parerea mea, eu niciodata nu imi voi permite sa critic pe cineva. Si eu cand am inceput sa scriu pe acest forum, in acel moment asa simteam dar nu am facut-o din obligatie, e prea mult spus, da am facut-o pt linistea caminului meu si in acel moment nu as mai fi vrut sa o fac pt ca ma durea cumplit. Dar eu imi iubesc f mult sotul si el la fel si atunci, pt ca isi doreste f mult sa se intample aceste lucruri intre noi, cu calm, intelegere, rabdare si nu din obligatie, am ajuns sa le fac cu placere, pt ca atunci cand iubesti esti in stare sa faci orice si nu consider ca daca intr-o casnicie cei doi fac sex oral sau anal inseamna ca nu se iubesc sau nu se respecta. Iti doresc si tie mult succes si sa ai o casnicie ca a mea pt ca atunci veti fericiti, fi sigur.
0
31-03-2012, ora 23:40
Vegana
Nu este medic/terapeut
Vegana
Normalitatea nu e ceva relativ, sodomistilor! Actul sexual este unul singur, cel vaginal, in urma caruia spermatozoizii pot ajunge la ovul, rezultand procesul de fecundare! Celelalte practici sunt deviatii si perversiuni, fie ca va place sau nu. Probabil ca tatii vostri au facut sex anal cu mamicile voastre si asa v-ati nascut voi: niste excremente!
Doamna Elina, va feliciti din tot sufletul pentru detaliile medicale legate de acest act anormal si consecintele la care sunt supuse "fundurile penetrate"! Se pare ca moralitatea este ceva perimat in zilele noastre!
Va mai dati si credinciosi! Nu va mai laudati cu mizeriile astea...pastrati-le pentru intimitatea voastra bolnava...
Va doresc ca progeniturile voastre sa se bucure, ca parte pasiva(fie baieti, fie fete) de "placerile" netarmurite ale acestei practici umilitoare !
0
31-07-2012, ora 13:00
sokol
Nu este medic/terapeut
sokol
Mai fetito :) nu fi prostuta :) daca asta iti doresti si te tenteaza nu mai asculta tu de toti virgineii pocaitzi de pe forumul asta ;)) pune in aplicare ceea ce iti doresti :P...Sadomie ?...daca ea isi doreste ce treaba aveti voi ?...lasa tu religia si alte prostii...toti il ascultati pe Mr.nick sau cum il cheama...pai frate cum sa ii ceri sfaturi la ala cand e clar ca el e un virginel ;)) ! SI bunicii vostri erau mai dezghetzatzi ca voi mai...fiecare are dreptul sa faca ce vrea :) Sfatul meu e sa folosesti lubrifiant si sa incepi usor :)! Daca e pana acolo...sa te doara se va opri :)! Dar terog..nu asculta de toti mascaricii astia care incep ei cu religia si legile omenirii ca nu o sa ajungi prea departe :)!
0
01-08-2012, ora 12:00
elisabeta11
Nu este medic/terapeut
elisabeta11
-Vegana, probabil ai fost conceputa prin sex anal,...e usor sa faci pe altii "excremente", probabil te simti chiar tu un excrement, esti frustrata si te "incalzeste" ideea ca mai sunt si altii ca tine!! Te inseli!
"Actul sexual este unul singur, cel vaginal, in urma caruia spermatozoizii pot ajunge la ovul, rezultand procesul de fecundare! ".din asta reiese ca tu faci sex doar atuci cad iti doresti un copil...cand vrei sa fi fecundata :))))) Vezi-ti draga mea de viata ta plictisitoare si nu ne da noua lectii de morala
0
03-08-2012, ora 03:20
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Bună dimineaţa!
Stimate dle sokol, mulţumesc mult pentru cuvintele "frumoase" pe care mi le-aţi adresat.
Dumnezeu să vă binecuvânteze.
Cu iubire creştină şi respect, dorindu-vă toate cele bune,
Mr. Nick
0
29-08-2012, ora 14:23
vol 78
Nu este medic/terapeut
vol 78
Offf! Normalitatea se defineste prin acceptul ambelor parti. Restul. este frustare sau genul.. care cuvantul sex este un pacat si ei se masturbeaza cu ce nimeresc prin casa dar nu ar recunoaste pe veci... desi toata lumea, sanatoasa fizic si psihic..face asta
0
14-06-2016, ora 10:24
paroliere
Nu este medic/terapeut
paroliere
Am încercat cu vărul meu. Îi plăcea. Acum, de fiecare dată când încerc cu aceste fete ---------*

(*modificat de admin)
0
15-06-2016, ora 02:34
david90
Nu este medic/terapeut
david90
Oral sex makes your day, but anal sex makes your hole weak...
Adaugă un comentariu / răspuns
32 comentarii 12 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Cum poate fi îmbunătățit libidoul sexual feminin
  • Viața sexuală la vârsta a treia
  • Meta-analiză: Sexul înainte de o competiție sportivă nu afectează negativ performanța
  • Sex vs. Gen - Care e diferența dintre cei doi termeni?
  •