Ati reusit sa tratati lipsa libidoului? Impartasiti solutia cu noi!
Buna ziua,
Deschid acest topic in scopul de a vedea daca sunt printre noi cupluri/persoane ce au reusit sa isi rezolve problemele ce tin de lipsa libidoului.
Mi-as dorii sa impartim cat mai detaliat posibil aceste solutii (cum, ce psiholog, ce procedura, ce analize), deoarece pe forum vad foarte multi oameni cu aceasta problema.
Eu si sotia mea avem aceasta problema si din pacate ne face viata nu foarte placuta.
Note: Mi-as dorii inclusiv psihologii sa raspunda in masura in care pot impartasii cu noi astfel de solutii. Din pacate nu am vazut nici un caz rezolvat pe forum. Stiu ca situatiile sunt diferite si oamenii diferiti, dar cel putin sa avem un punct de plecare, un exemplu sau chiar un contact direct cu o persoana ce a rezolvat aceasta problema.
Va multumesc anticipat pentru deschidere,
Robert
Deschid acest topic in scopul de a vedea daca sunt printre noi cupluri/persoane ce au reusit sa isi rezolve problemele ce tin de lipsa libidoului.
Mi-as dorii sa impartim cat mai detaliat posibil aceste solutii (cum, ce psiholog, ce procedura, ce analize), deoarece pe forum vad foarte multi oameni cu aceasta problema.
Eu si sotia mea avem aceasta problema si din pacate ne face viata nu foarte placuta.
Note: Mi-as dorii inclusiv psihologii sa raspunda in masura in care pot impartasii cu noi astfel de solutii. Din pacate nu am vazut nici un caz rezolvat pe forum. Stiu ca situatiile sunt diferite si oamenii diferiti, dar cel putin sa avem un punct de plecare, un exemplu sau chiar un contact direct cu o persoana ce a rezolvat aceasta problema.
Va multumesc anticipat pentru deschidere,
Robert
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5lipsa erectiei, libidou scazut
- 4libidou scazut.. are chef foarte rar de sex o data sau de doua ori pe luna
- 6Nu am chef de sex!
- 17Nu se -scoala- de tot
- 4libidou scazut
- 5din nou despre yasmin...va rog
- 3Tratamente homeopate ptr scaderea libidoului?
- 5Libidou mare
- 0de o saptamana nu-mi identific deloc starile din corp... lipsa scazuta a libidoului
- 7vrea prea mult sex, de 3 ori pe zi (in fiecare zi)
- 9Libidoul si tulburare sexuala
- 2Prolema libido?
- 6absenta libidoului
- 4Eresctie slaba si lipsa libidou
- 0Libidou scazut, erectie slaba, ejaculare lenta
- 0libidou 0
- 11De ce nu imi doresc sa fac sex?
- 4Tratamentul îmi reduce libidoul
Mai multe informații despre: Pierderea dorintei sexuale libidoul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: