Bănuieli ca el nu e in regula

10-03-2021
Andreea Balan
Nu este medic/terapeut
Andreea Balan
Situația sta in felul următor: soțul meu a intrat la infirmeria de la noi, și de atunci s-a schimbat. Acasă îmi vorbește urat, ma evita, caută sa pună distanță între noi, nu mai este tandru, sta pe balcon cu telefonul sau plecat. Nu îmi Răspunde când îl sun. In plus aud seara când dorm singura ca in baie face unele lucruri, poate ca se masturbeaza căci aud ca se uita la filme porno. Pe mine ma evita când vreau sa îl sarut sa îl imbrafisez sa îl pup sau sa petrecem timp împreuna.
Îmi vorbește despre niște colege anume noi, și nu știu ce sa cred. Îmi dictează ca va fi plecat 3 săptămâni in aplicație și sa ma descurc ca trebuie, ca așa făceau și ai mei.
Nu știu dacă are pe alta, dacă nu. Îl rog dacă tot iese sa cumpere din oraș țigări sa îmi ia și mie suc, uita. E nepăsător, mereu obosit, mereu ezitant și închis in el.
Nu știu cum sa procedez.
Avem un copil de 2 ani și un pic și pe el îl evita. Îl repede. Ca și pe mine, a început sa fie violent și fizic uneori cu mine nu doar verbal.
Eu ii spun ca nu e sigurul bărbat cum îmi da el de înțeles ca sunt și alte femei, căci mereu ma compara cu alte femei.
Nu știu ce sa fac ce sa cred sau cum sa procedez.
El este mai mare cu 11 ani ca mine, a mai avut 2 casnicii înaintea mea.
Sa cred ca s-a plictisit de mine și caut aventura in patul alteia? E mereu preocupat sa arată bine când iese din casa sau mergem la servici.
Ce as putea face sau ce as putea crede? Ca exista a treia persoana?
10 comentarii
0
10-03-2021, ora 10:28
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
Poate ca ar fi cazul sa consultati un...avocat...
0
10-03-2021, ora 20:14
tassevasi
Nu este medic/terapeut
tassevasi
Spuneti ca a intrat in "infirmeria de la noi ". Inteleg ca lucrati intr-o unitate militara amindoi si cum in armata sunt mai multi barbati ar fi un motiv ca el sa fie gelos pe dvs din diferite lucruri observate de el ori inchipuite. Incercati sa vorbiti cu el ce-l deranjeaza si amenintati-l ca veti schimba locul de munca numai sa rezolvati problema , apoi mai ar fi si alta problema cu barbatii mai maturi ( nu spuneti virsta) mai apare o andropauza si se simte ca nu poate face fata unei relatii ca in tinerete. Presupun si eu, nu ati dat si alte amanunte, cel mai bine comunicati deschis pina la un avocat.
0
11-03-2021, ora 00:04
Andreea Balan
Nu este medic/terapeut
Andreea Balan
Mulțumesc frumos de răspuns. Da, știu ca este gelos cât de cât dar nu era așa înainte sau nu observam eu. Acum încearcă sa petreacă mult timp cu mine și la servici fuge de la infirmerie ori de câte ori are ocazia, asta pana sa ma aducă acolo. Eu am 29 el 39, el a mai fost căsătorit anterior de 2 ori. E posibil sa fie gelos asta știu, dar nu ii dau motive, nu ies cu bărbații la Țigara sau de astea.
0
11-03-2021, ora 00:05
Andreea Balan
Nu este medic/terapeut
Andreea Balan
Domnule psiholog, nu e cazul de avocați. Sunt doar niște presupuneri făcute de mine care pot sau nu avea fond, acasă e iubitor și drăgăstos, și la munca ori de câte ori poate.
0
11-03-2021, ora 07:27
tassevasi
Nu este medic/terapeut
tassevasi
Un lucru bun ar fi sa va ĺasati de fumat, cu cit va trece timpul el va fi tot mai complexat, asa sunt bărbații cu soții mai tinere si frumoase.
0
11-03-2021, ora 13:20
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
Mie mi se pare ca ori ati scris primul text cand erati cam obosita si furioasa, ori sunteti in negare. 90 % din prima postare este negativa la adresa sotului, dupa care spuneti ca este iubitor si dragastos.Ceva nu se potriveste.
0
14-03-2021, ora 23:46
Costy2008
Nu este medic/terapeut
Costy2008
E simplu ce sa faci, desparte-te de un om care nu te mai vrea, nu poti schimba situatia.
0
20-03-2021, ora 09:55
Dr. Mătușa Ion-Cătălin
Psihiatrie, Sibiu
Dr. Mătușa Ion-Cătălin
Postarile dv se cintrazic doamna, care este situatia de fapt?Il banuiti sau nu.de infidelitate?Aveti dovezi?
0
21-03-2021, ora 22:02
Costy2008
Nu este medic/terapeut
Costy2008
Il banuie de infidelitate, a si zis, dar nu e sigura, dovezi n-are, banuie din cauza modului in care se poarta el. Insa poate sa nu aiba pe nici una si sa se poarte asa urat, deci clar s-a saturat de ea fie ca are sau nu pe alta.
Nu are ce face, sa il lase si gata, sa ia altul care o place si o apreciaza. De discutat nu poate discuta cu el ca nu se poate, precis a incercat.
Deci e clar, el oricum din comportamentul asta nu se mai intoarce. Practic isi cam uraste familie din moment ce isi repede si copilul uneori.

S-ar putea sa aiba pe alta, nu e exclus, daca are grija sa fie la 4 ace cand iese, ce de multe ori in cazul asta apare asa comportament.
0
16-06-2021, ora 15:00
Dr. Rares Ignat
Psihologie, Bucuresti
Dr. Rares Ignat
Pai in primul rand Andreea ar fi útil sa clarifici cum sta situatia intre voi. Care sunt nemultumirile voastre reciproce si dorintele de schimbare in bine. Cu sprijinul unui terapeut de cuplu ati putea exprima amandoi intr-o maniera neutra ce considerati a fi ‘in neregula’ la celalalt. Apoi ati putea incerca, impreuna, sa depasiti obstacolele…daca va doriti amandoi asta.

Dr Rares Ignat
Terapeut de cuplu – Psihosexolog
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul