Bebe 5 luni haraie pe nas da nu ies mucisori
Bebe haraie pe nas dar nu ies mucisori, de dormit doarme bine, doar ca dimineață și seara haraie pe nas ca și cum ar avea secretii dar nu iese nimic. Ce pot face ?? Va rog sa mă ajutați.
3 comentarii
Buna dimineata
Asigurati in camera o atmosfera umidificata, aerul este prea uscat. Dati-i copilului necesarul de lichide... Administrati in fiecare nara cate 1-2 picaturi ser fiziologic dimineata si seara. Sanatate !
Asigurati in camera o atmosfera umidificata, aerul este prea uscat. Dati-i copilului necesarul de lichide... Administrati in fiecare nara cate 1-2 picaturi ser fiziologic dimineata si seara. Sanatate !
Bună ziua!! Am fetița de 2 luni care a făcut o viroză după spusele celor de la urgențe ni sa dat panadol la nevoie și colargol 1 picătură de 3 ori pe zi am început tratamentul dar are o somnolență care ne pune pe gânduri ținând cont ca ea era foarte energică și nu adormea singura, va rog ajutați-mă cu un sfat!! Oare somnolenta sa fie de la picături?? Mulțumesc
Buna ziua
Nu, Colargol-ul nu are acest efect secundar. Somnolenta este cauzata de obstructia nazala care nu permite oxigenarea corecta a creierului. Asigurati fetitei in camera si o atmosfera umeda caci un aer uscat ii intretine inflamatia nazala si deci deficienta respiratorie nazala. Sanatate !
Nu, Colargol-ul nu are acest efect secundar. Somnolenta este cauzata de obstructia nazala care nu permite oxigenarea corecta a creierului. Asigurati fetitei in camera si o atmosfera umeda caci un aer uscat ii intretine inflamatia nazala si deci deficienta respiratorie nazala. Sanatate !
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3am tot timpul nasul infundat
- 4nas infundat pe timpul noptii
- 3Nas uscat, ochi uscati, gura uscata
- 8Rosu in gat persistent, rezistent la antibiotic
- 8Am suflat nasul si am observat o punga rosiatica in nara dreapta spre sinus
- 6nas infundat... am fost operata acum 2 ani de polipi si deviatie de sept
- 1tuse si nas infundat
- 1Nas infundat de 7 zile la copil de 3, 5 ani
- 9Rinita alergica perena-Nas infundat
- 1Nara infundata cu mâncare
- 8Nas infundat copil