Nas infundat fara secreţi nazale

02-02-2016
Maya a
Nu este medic/terapeut
Maya a
Buna ziua domnul Dr, va rog frumos sa ma îndrumaţi ce pot sa ii fac bebelusui meu in varsta de 6 luni care are nasul infundat.am incercat sa aspir cu aspirator nazal, sa ii pun ser fiziologic, dar nu iasa nimic!se aude ca ar avea nasul plin de mucisori dar nu curge nimic, vad ca o cam mananca nasul ca se freacă de perna, nu tuşeşte ! Am fost la medici aici si i au dat zitromax ptr 3zile o data la 24 de ore, pentru a preveni otita asa mi sa spus ! Face temperatura 38, 4maxima fara sa ii dau ceva sa scadă, mai scade singura.am vazut ca este si Erupţie dentară ! Nu prea mai vrea sa manance :( ! Eu tot am zis sa nu aiba ceva stafilococ in nas la grija pe care o am parca ma gandesc numai la asta ! Am tot citit despre simptome la stafiloco dar nu pot sa mi dau seama care sunt !va rog din tot sufletul spuneti mi care ar fi simptomele cel
Putin sa imi iau grija asta care sa pus si nu mai scap de ea! Va multumesc din tot sufletul pentru timpul acordat ! Sanatate multa !
6 comentarii
0
02-02-2016, ora 20:57
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
1.nu cred ca este vorba de infectie
2. este foarte posibl ca copilul sa faca alergie alimentara
daca este alimentat natural.. Mama trebuie sa fie foarte atenta ce mananca
sa excluda alimentele alergene( le gasesti pe google)
3 daca este alimentat artificial.. are intoleranta la acest lapte
deasemenea este devreme sa i se adauge in alimentatie fructe citrice.., mar acru..s.a
0
02-02-2016, ora 21:20
Maya a
Nu este medic/terapeut
Maya a
Va multumesc frumos ! Eu i am dat ceva portocala exact inainte sa înceapă înfundarea nasului, apoi i am introdus mărul care este cam acru. Cu laptele mi a mers bine dar cam tot timpul si inainte o mânca năsucul.noaptea nu are nasul infundat si nici ziua cand doarme.cam de fiecare data cand bea lapte se aud imediat mucozităţile si apoi nasul infundat !!eu aveam o teama cu infecţia de stafilococ, dar Temp cum am zis mai mare de 38 nu face si asta a inceput de cand se vede gingia albă de la dinţişorii !!! Va multumesc din tot sufletul ! Va doresc multa scanate
0
03-02-2016, ora 14:03
Maya a
Nu este medic/terapeut
Maya a
Buna ziua ! Am urmărit simptomele dupa ce bea lăpticul si imediat se înfunda nasul.ieri nu a vrut sa bea lapte probabil din cauza dinţilor, mancare mananca fara probleme.aseara a acceptat laptele si nasul infundat in timp ce bea.Sunt in afara tării iar aici ma doare sa o spun dar sistemul
Medical este putin cam egoist.tine foarte mult la fondurile lor si nu prea fac multe lucruri pentru cazuri care considera ca nu sunt de urgentă ! Imi puteri recomanda un lapte pentru micuta.stiu ca sunt doua intolerante de lactoza si a doua nu mi dau seama.il stiu pe cel fara lactoza ca a mai facut alergie dar de timp intestinal nu respirator! Va multumesc mult ! Sanatate multa va doresc!
0
03-02-2016, ora 18:30
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
numia un medic pediatru poate sa va ajute
0
03-02-2016, ora 19:39
Maya a
Nu este medic/terapeut
Maya a
Va multumesc frumos ! Mers cu ea la medici.cei de la
Particular imi dau antibiotice iar cei de la nhs spun ca nu are nimic.va dorim multa sanatate! M am liniştit cel putin in legatura cu stafilococul care ma stresam fff rau ! Va multumim frumos!
0
07-02-2016, ora 13:09
Maya a
Nu este medic/terapeut
Maya a
Buna ziua dr doctor! Am revinit cu o întrebare. Cum
Am zis sunt in afara tari si mai greu aici cu sistemul. Am facut analizele la micuta doar ca valorile unele din ele
Sunt marite.dr era lituanian nici nu prea vb bine engleza si nu prea ne am
Inteles.dupa
Analizele la sânge i am facut si urina care a iesit bine.va rog mult imi
Puteti spune cat este de grav sau daca este in urma acestor analize:hematocrit:373(330-390), haemoglobin:118(110-390), mchc:316(300-360), total wbc:16'5(5', 9-17), granulocite:3, 5(1, 5-8, 5), limf+mono:13(3, 9-11), plateles:714(150-450).a spus ca nu poate sa ii de antibiotic ca nu stie unde este si ce infectie este :(de analize a zis ca nu este ceva grav, eu i am
Dat cum am spus si antibiotic poate sa fie rezultatul schimbat si in urma antibioticului : ( va multumesc frumos ! O zi buna
Adaugă un comentariu / răspuns

20-01-2020, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Otosan
Otosan gel de gât Forte - Soluția naturală pentru ameliorarea durerilor de gât
Produs inovator natural ideal pentru ameliorarea simptomelor asociate cu iritarea gâtului datorită formulei sale speciale sub forma de gel ce formează o peliculă mucoadezivă activă în tractul faringian și laringian. Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
 
 
 
Accept cookies Informare Cookies Site-ul ROmedic.ro foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării, a obține date privind traficul și performanța site-ului și a livra publicitate mai eficient.
Găsiți informații detaliate în Politica cookies și puteți gestiona consimțământul dvs din Setări cookies.