Nas infundat
Buna ziua!
Am 18 ani, 74kg, 1.83, acum cativa ani m am operat de polipi (mici), si rinita cronica hipertrofica, din cauza nasului care era infundat, dupa operatii am scapat de aceste probleme si am ramas cu o nara complet desfundata, si una f putin infundata, deobicei se schimbau, recent cu aparitia sezonului rece, mi s-a infudnat complet nasul, am senzatie de mucus in spatele nasului care nu pot sa il suflu nici sa il trag in gat, iar cand incerc sa expir foarte puternic simt ca se desfunda pentru cateva secunde, dupa care se infunda la loc(sper ca v-am descris bine situatia), inca o chestie importanta, atunci cand transpir se desfunda complet nasul(activitate fizica, mediu foarte calduros), se desfunda complet nasul atunci cand am emotii sau cand ma sperii de ceva presupun ca atunci cand inima bate mai puternic in general nasul se desfunda.
Vreau sa precizez ca m am mai confruntat cu aceasta problema de cand m am operat, dar tinea maxim 2-3 sapt.
Multumesc frumos!
Am 18 ani, 74kg, 1.83, acum cativa ani m am operat de polipi (mici), si rinita cronica hipertrofica, din cauza nasului care era infundat, dupa operatii am scapat de aceste probleme si am ramas cu o nara complet desfundata, si una f putin infundata, deobicei se schimbau, recent cu aparitia sezonului rece, mi s-a infudnat complet nasul, am senzatie de mucus in spatele nasului care nu pot sa il suflu nici sa il trag in gat, iar cand incerc sa expir foarte puternic simt ca se desfunda pentru cateva secunde, dupa care se infunda la loc(sper ca v-am descris bine situatia), inca o chestie importanta, atunci cand transpir se desfunda complet nasul(activitate fizica, mediu foarte calduros), se desfunda complet nasul atunci cand am emotii sau cand ma sperii de ceva presupun ca atunci cand inima bate mai puternic in general nasul se desfunda.
Vreau sa precizez ca m am mai confruntat cu aceasta problema de cand m am operat, dar tinea maxim 2-3 sapt.
Multumesc frumos!
2 comentarii
Vreau sa precizez si cand aveam doar o nara putin infundata aceea se desfunda la transpiratii, efort fizic, emotii...
Pe forum găsești sute de mesaje unde am exolucat
Nasul în spate se întâlnește cu Faringele.
Faringele face parte din tractul digestiv
Deci. Alimentația incorecta seara produce reflyx gastroesofagian în somn. Acesta este motivul de ce se reinflameaza cornetele nazale
Nasul în spate se întâlnește cu Faringele.
Faringele face parte din tractul digestiv
Deci. Alimentația incorecta seara produce reflyx gastroesofagian în somn. Acesta este motivul de ce se reinflameaza cornetele nazale
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5membrana sinusala perforata?
- 88Nas infundat. Micsorare cornete cu radiofrecventa?
- 6de un an de zile eu parca sunt racit mereu
- 7tuse si nasuc infundat
- 50Nas infundat aproape permanent
- 3nas infundat
- 1nari si urechi infundate, presiune la ureche si nas
- 0Rog urgent un sfat! deficiențe respiratorii f grave
- 1Uscaciune nas si gat/ stranut des...
- 6Nas înfundat, ureche înfundata cu pulsatie, durere de cap frunte cu pulsatie.
- 1Tuse, nas infundat si sputa cu sange
- 1Probleme cu respiratul din cauza narilor care sunt infundate
- 2Nas înfundat bebeluș 1 luna si 3 saptamani
- 1Nas infundat partial in pozitia vertical si aproape total in pozitia orizontala
- 2Muci care nu curg
- 0Nas înfundat
- 3Nas infundat copil 6 ani
- 2Stare de rau
- 4Stranut dimineata foarte mult. Cand stau culcat mi se infunda nasul.
Mai multe informații despre: nasul infundat nas infundat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: