bubite, papule genitale

mi-au aparut ca un fel de eruptzie toate o data, mai multe punctuletze(bubitze) albe la baza penisului, papule, unde este zona pubiana cu par, dar se raspandesc pana sus fara par deci nu ar fi papule, acestea nu-mi provoaca nici o stare de discomfort, nu ma dor, nu ma ustura, dar exista, sunt sanse mari sa fie infectzie sau ceva grav ?, am 17 ani nu am avut act sexual, o bacterie ar fi probabila, sau ceva??
8 comentarii

Poate fi un virus numit Molluscum contagios. Ar fi bine sa te examineze un medic dermatolog.

am fost la medic dermatolog si mi-a dat un unguent Pimafucort

Ma indoiesc ca va avea vreun efect acest Pimafucort ! Eu iti doresc sa aiba !

pai daca ar fii molluscum nu prea as avea ce sa fac, dar nici nu stiu cum sa-mi dau seama daca e virusul acela, dak e contagios sau nu

Daca este molluscum se trateaza numai local, fie prin electrocauterizare, fie prin curetare. Probabil ca trebuie sa mergi la alt dermatolog, in cazul in care este molluscum. S-ar putea, totusi sa fie vorba despre alta boala si sa fie eficient tratamentul recomandat.

pai molluscum park trece si dupa vreo 6 luni sau mai multzi, ma rog nu cred k o fi asa ceva, daca dermatologul la care am fost eu nu credea ca o fii ceva grav oi zice si eu ca nu e :|

Am si eu o problema asemanatoare..miau aparut niste bubite mici albe ca niste cosuri foarte mici..nu am mai avut act sexual de vreo 4 luni.si astea miau aparut de o saptamana.nu ma mananca nu ma jeneaza..doar ca sunt acolo astai tot...Ce ar trebui sa fac?
Va multumesc..
Va multumesc..

as vea si eu o intrebare dar nu stiu sa folosesc site-ul.ma poate ajuta cineva ? multumesc

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 23Penis mic sau nu?
- 6intrebare...urgent - bubite pe penis
- 11Sunt ingrijorat de o -problema- a penisului
- 22am o mare problema
- 2mi-a aparut ceva pe penis...
- 6mi-au aparut niste chestii pe penis si pe limba... hiv!?
- 5Am un cos pe penis... rosu
- 27probleme la penis, caut raspunsuri
- 8sculament
- 15Un penis mic !!! HELP
- 13dupa sex, canalul meu urinar si penisul sunt rosii + secretii
- 17Vena f tare pe penis, galma sau zgarci?
- 10secretie culoare alba - penis
- 1penis incovoiat
- 1Dezlipirea pielii de pe capul penisului
- 0Problema la penis.
- 1Probleme cu penisul, prima relatie sexuala
- 3Usturime penis
- 0umflatura penis
- 1Adancituri pe capul penisului + poze
Mai multe informații despre: Penisul Eruptia cutanata
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: