Se poate sa ramai gravida desi esti virgina?
Buna ziua, acum 3 zile am facut sex fara penetrare cu prietena mea, fara lenjerie intima si penisul meu s-a atins de labiile ei. Apoi am folosit degetul atingandu-i usor labiile. De pe 22 pana pe 31 ar trebui sa ii vina ciclul insa inca nu i-a venit si ea este foarte speriata.. Se poate sa ramana insarcinata.. ?
5 comentarii
Nu, nu se poate. Poveşti gen "rămasă însărcinată de la colacul de WC" trebuie considerate folclor urban. Din aceeaşi categorie de tip "crocodilii din sistemul de canalizare".
Va multumesc mult pentru raspunul rapid. Ea isi face griji deoarce inca nu i-a venit ciclul..
Legat de raspunsul intrebarii ridicate mai sus, eu va spun DA! Si asta nu o spun folosind cuvinte fara greutate! Experienta de pe teren a confirmat raspunsul. Cine nu stie sa citeasca!
Cineva gravida in luna a 6-a era VIRGINA si a fost rugata sa-si rezolve problema! Cine cunoaste, sa inteleaga. Nu e locul potrivit pentru detalii prea intime...
Cineva gravida in luna a 6-a era VIRGINA si a fost rugata sa-si rezolve problema! Cine cunoaste, sa inteleaga. Nu e locul potrivit pentru detalii prea intime...
Sa faca un test de sarcina ; dar mai mult ca sigur intarzierea se datoreaza altor cauze, nu unei eventuale sarcini.
Bună !
Cel mai simplu e să facă un test de sarcină. Il puteți procura de la orice farmacie, aveți instrucțiuni de folosință și vedeți rezultatul imediat.
Cel mai simplu e să facă un test de sarcină. Il puteți procura de la orice farmacie, aveți instrucțiuni de folosință și vedeți rezultatul imediat.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2sunt gravida?
- 4S-ar putea sa fiu insarcinata?
- 3s-ar putea sa fiu insarcinata?
- 27Sunt insarcinata? mi s-au umflat sanii si ma dor!!!
- 40e insarcinata?
- 4Întâezierea menstruaţiei-sarcină?
- 2oare sunt insarcinata?
- 3Primul contact sexual. sexul anal este sanatos?
- 3posibil sa fiu insarcinata? va rog ajutati-ma cu un sfat ceva!
- 4mi-a intarziat menstruatia... sarcina?
- 3primul act sexual
- 1Sarcină sau nu?
- 5Se poate sa fiu insarcinata??
- 1sunt insarcinata?
- 0E posibil sa ramana gravida?
- 5nu pot sa o fac din cauza durerii
- 2Nu se mai scoala
- 6Cateva intrebari despre primul act sexual.
- 1Sarcină sau nu?!
- 2Posibila sarcina?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? sexul pentru prima data
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: