Calduri, transpiratie, voma, pierdere cunostinta
Buna ziua,
Va rog frumos sa ma ajutati in legatura cu o problema de sanatate a matusii mele (aprox 60 ani) care are urmatoarele simptome si inca nu le-a gasit tratament:
Totul a inceput de acum circa doi ani cand lucra in strainatate si avea pierderi de cunostinta si senzatii de voma si s-a agravat recent cand, in ultima saptamana a avut doua astfel de crize, care s-au manifestat astfel:
calduri, transpiratii, s-a dus la baie sa vomite si si-a perdut cunostinta cand a vomitat.
Ca si analize a facut Holter, Dopler, EKG, EEG (nu stiu exact ce reprezinta primele doua; medicii i-au spus ca rezultatele sunt bune).
Multumesc anticipat!
Va rog frumos sa ma ajutati in legatura cu o problema de sanatate a matusii mele (aprox 60 ani) care are urmatoarele simptome si inca nu le-a gasit tratament:
Totul a inceput de acum circa doi ani cand lucra in strainatate si avea pierderi de cunostinta si senzatii de voma si s-a agravat recent cand, in ultima saptamana a avut doua astfel de crize, care s-au manifestat astfel:
calduri, transpiratii, s-a dus la baie sa vomite si si-a perdut cunostinta cand a vomitat.
Ca si analize a facut Holter, Dopler, EKG, EEG (nu stiu exact ce reprezinta primele doua; medicii i-au spus ca rezultatele sunt bune).
Multumesc anticipat!
1 comentarii
Buna seara,
propunere!
o internare intr-un spital pt. investigatii amanuntite.
propunere!
o internare intr-un spital pt. investigatii amanuntite.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7stari de voma si ameteli, frisoane
- 6am ameteli foarte puternice, ce ma face sa transpir puternic
- 3impotenta, transpiratii foarte abundente...
- 2durere partea dreapta ficat si stari de voma
- 3Varicela sau nu!?
- 11tiroida?
- 4Maini foarte reci, frisoane, transpiratii, ameteala si senzatiii de amortire a inimii
- 4Tot ce maninca, varsa..
- 4Transpiratii reci noaptea
- 1polipii nazali produc la copii stari de voma in gat
- 3polipii nazali produc la copii stari de voma in gat 1
- 6vertij paroxistic benign - trebuie sa ma ingrijorez?
- 1varsatul de dimineata
- 8pot fi insarcinata? raspundeti-mi urgent
- 7de cateva luni am inceput sa am ameteli, la inceput erau odata pe luna dar apoi s-a ajuns sa fie zil
- 1Senzatie de voma dupa fiecare masa
- 4Migrena si lesin + voma, frisoane si senzatie de oboseala
- 0probleme stomac
- 2Roseata sub brat, sensibilitate si usoare mincarimi
- 5pierderi cunostinta pe fond emotional
Mai multe informații despre: Pierderea cunostintei Voma transpiratia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: