Calduri, transpiratie, voma, pierdere cunostinta
Buna ziua,
Va rog frumos sa ma ajutati in legatura cu o problema de sanatate a matusii mele (aprox 60 ani) care are urmatoarele simptome si inca nu le-a gasit tratament:
Totul a inceput de acum circa doi ani cand lucra in strainatate si avea pierderi de cunostinta si senzatii de voma si s-a agravat recent cand, in ultima saptamana a avut doua astfel de crize, care s-au manifestat astfel:
calduri, transpiratii, s-a dus la baie sa vomite si si-a perdut cunostinta cand a vomitat.
Ca si analize a facut Holter, Dopler, EKG, EEG (nu stiu exact ce reprezinta primele doua; medicii i-au spus ca rezultatele sunt bune).
Multumesc anticipat!
Va rog frumos sa ma ajutati in legatura cu o problema de sanatate a matusii mele (aprox 60 ani) care are urmatoarele simptome si inca nu le-a gasit tratament:
Totul a inceput de acum circa doi ani cand lucra in strainatate si avea pierderi de cunostinta si senzatii de voma si s-a agravat recent cand, in ultima saptamana a avut doua astfel de crize, care s-au manifestat astfel:
calduri, transpiratii, s-a dus la baie sa vomite si si-a perdut cunostinta cand a vomitat.
Ca si analize a facut Holter, Dopler, EKG, EEG (nu stiu exact ce reprezinta primele doua; medicii i-au spus ca rezultatele sunt bune).
Multumesc anticipat!
1 comentarii
Buna seara,
propunere!
o internare intr-un spital pt. investigatii amanuntite.
propunere!
o internare intr-un spital pt. investigatii amanuntite.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 14Durere de cap partea stanga
- 5oare cat de sigure sunt testele de sarcina?
- 3mancarimi pe piele si stari foarte puternice de voma
- 4tratament pt otita timp de zece zile si de atunci am probleme: voma, ameteli, arsuri, lesin
- 11dureri de stomac si usturimi
- 3Transpiratii recii - am facut examen radioscopic
- 7dureri de cap, greata, voma, dureri de burta
- 6picioare foarte urat mirositoare
- 6scaunul micutului de 5 saptamani; este alaptat la san
- 0stari de voma
- 4Contact sexual imediat inainte de a vomita pilula
- 5Transpiratie in somn
- 5Culoare urina, voma, diareea
- 2Problema cu stomacul sau cu fierea
- 0probleme cu transpiratia
- 0probleme stomac