Calduri, transpiratie, voma, pierdere cunostinta
Buna ziua,
Va rog frumos sa ma ajutati in legatura cu o problema de sanatate a matusii mele (aprox 60 ani) care are urmatoarele simptome si inca nu le-a gasit tratament:
Totul a inceput de acum circa doi ani cand lucra in strainatate si avea pierderi de cunostinta si senzatii de voma si s-a agravat recent cand, in ultima saptamana a avut doua astfel de crize, care s-au manifestat astfel:
calduri, transpiratii, s-a dus la baie sa vomite si si-a perdut cunostinta cand a vomitat.
Ca si analize a facut Holter, Dopler, EKG, EEG (nu stiu exact ce reprezinta primele doua; medicii i-au spus ca rezultatele sunt bune).
Multumesc anticipat!
Va rog frumos sa ma ajutati in legatura cu o problema de sanatate a matusii mele (aprox 60 ani) care are urmatoarele simptome si inca nu le-a gasit tratament:
Totul a inceput de acum circa doi ani cand lucra in strainatate si avea pierderi de cunostinta si senzatii de voma si s-a agravat recent cand, in ultima saptamana a avut doua astfel de crize, care s-au manifestat astfel:
calduri, transpiratii, s-a dus la baie sa vomite si si-a perdut cunostinta cand a vomitat.
Ca si analize a facut Holter, Dopler, EKG, EEG (nu stiu exact ce reprezinta primele doua; medicii i-au spus ca rezultatele sunt bune).
Multumesc anticipat!
1 comentarii
Buna seara,
propunere!
o internare intr-un spital pt. investigatii amanuntite.
propunere!
o internare intr-un spital pt. investigatii amanuntite.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Puseu de tensiune, AVC sau ce?
- 7Amorteala la mana stanga
- 1Amorțeală intermitentă la mâna stângă (inelar și deget mic)
- 1Imi amortesc mainile noaptea
- 1RMN cerebral și coloană cervicală
- 1O părere parapareză spastică
- 5Durere articulatie picior stang
- 2Epilepsie focala
- 1AVC hemoragic 60 % suprafata creierului
- 1Mâna stingă amortita tot timpul